Gyere velünk az őszbe!

Szeptemberi programajánló

Megjelent: 2018.08.31. 09:54
Írta: colorcam

Már készítjük a bőrdzsekit és a hosszú nacit, hogy útnak induljunk az első olyan eseményekre, amik kellemesebbé teszik a forró nyár elengedését és megalapozzák a klubszezont. Számtalan érdekes dolognak nézünk elébe: borkóstolók, különleges filmes élmények és persze utoljára még egy nagyot bulizunk a szeptemberben nyitva tartó szabadtéri koncerthelyszíneken. Ne is kérdezz, csak olvass és kövess! 

pexels-photo-697243.jpeg

 

09.01-02. / 29. BUDAFOKI PEZSGŐ- ÉS BORFESZTIVÁL / BUDAFOK

Budapest egyik legszebb része a Törley Pincészet körül helyet foglaló bornegyed, ahol pár órára komolyan elhisszük, hogy valahol a fővárostól távol töltjük az időnket. A környéket bármikor bejárhatjuk, amikor kicsit ki akarunk szakadni a hétköznapokból, de igazán szeptember elején érdemes ellátogatni a villamossal is könnyen megközelíthető helyre, ahol számtalan érdekes programmal várnak minket. A koncertek mellett közelről is megismerhetjük a helyi kisebb és nagyobb pincészeteket és kedvünkre kóstolhatjuk a legjobb borokat és pezsgőket.

34385700_1043997625763794_34124455764557824_o.png

Időpont, helyszín: 09.01-02. 10:00-22:00

Jegyek: ingyenes, a kóstolópohár ára: 600 Ft

Facebook esemény

 

09.04-09. / BUDAPESTI KLASSZIKUS FILM MARATON / TOLDI MOZI, NEMZETI FILMSZÍNHÁZ, FRANCIA INTÉZET

Claudia Cardinale Magyarországra látogat - ez már eleve egy különleges dolog, főleg, ha valódi filmrajongó vagy és még valószínűleg nem nyílt lehetőséged arra, hogy találkozz a filmcsillaggal. De nem csak ő lesz itt a korabeli nagy filmekből: tiszteletét teszi nálunk Jean-Marc Barr, A nagy kékség főszereplője, Klaus Maria Brandauer, aki többek közt a Mephisto-ban nyújtott zseniális alakítást és itt lesz Katinka Faragó, akit Ingmar Bergman legendás munkatársaként ismerhetünk. Ezeket tudva nyugodtan mondhatjuk, hogy a filmes maraton line up-ja legalább olyan jóra sikerült a mozi területén, mint a legnagyobb zenei fesztiválok fellépői névsora. Ha szeretnéd széles vásznon látni a legikonikusabb filmeket, akkor szeptember elején vedd a nyakadba a belvárost egy adag pattogatott kukoricával és mozizz kifulladásig!

colorcam_6.jpg

Facebook event

 

09.07. / QUIMBY / BUDAPEST PARK 

Quimby nélkül nincs igazi nyár és nincs fesztiválszezon. Az alternatív zene éllovasai több, mint húsz éve uralják a nagyszínpadokat és nincs olyan ember, aki legalább öt számot ne ismerne tőlük. A Quimby az ország - és lehet a világ- egyik legkaotikusabb zenét játszó együttese, aki akkora zseni, hogy teljesen átlát ezen az izgalmas és rendkívül színes eklektikán. Ez mondjuk egyáltalán nem meglepő, ha ismerjük a tagokat és tudjuk, hogy a zene mellett olyan művészeti ágakban is jeleskednek, mint például a festészet. Az egész kicsit olyan, mintha egy kétórás színházi fesztiválon, vagy egy vándorcirkuszban lennénk, ahol szinte minden megtörténhet, amit az emberi elme el tud képzelni - és az is, amit nem. Az együttest ez alkalommal Fenk fogja felvezetni, aki nagyon jó alapot szolgáltat majd az álomszerű utazáshoz. 

colorcam7.jpg

Időpont, helyszín: 09.07. 18:00 Budapest Park

Jegyek:

Limitált elővétel: 3 999 Ft

Normál ár: 4 999 Ft

Terasz jegyek: 
Mastercard bal első terasz: 7 999 Ft
Mastercard bal középső terasz: 7 999 Ft

Facebook event

 

09.13. / VAD ART KIÁLLÍTÁS / DÜRER KERT

Ha már szürreális élményekről beszélünk, mindenképp meg kell említenünk a Vad Art Kiállítás sorozatot, ahol a legkülönlegesebb alkotók legkülönlegesebb műveivel találkozhatsz. A modern festészet és képzőművészet által vezetett álomvilágban bármi megtörténhet veled, miközben őrült zenét hallgathatsz, ráadásul nyerhetsz is pár igencsak egyedi műalkotást. 

colorcam_1.jpg

Időpont, helyszín : 09.13, 17:00 Dürer Kert

Jegyek: ingyenes

Facebook event

 

09.19. / INFLUENCER FESTIVAL / BMC

Van, aki számára talány, van, aki számára egy zseniális új jelenség és van, aki számára egy hatalmas lufi. A vélemények különböznek, de abban talán mindenki egyetért, hogy az influencer marketinget nagyon kevesen tudják jól megfogni - pedig a mai világban nem mehetünk el mellette. Sokan nem tudják, hogy a valóságban mennyi munka van egy-egy jól elkészített poszt mögött és mekkora az az elérés, amit egy véleményvezér által megosztott tartalom generál. Ez nem is csoda, hiszen kis hazánkban robbanásszerűen jelentek meg a több tíz vagy százezres táborral rendelkező bloggerek, akik nem akartak megállni ott, hogy tartalmaz gyártanak: ők a munkájukért és az elért eredményekért pénzt is szeretnének keresni. Ha nem tiszta, hogy emögött a jelenség mögött hol és hogyan bújhat meg az üzlet, akkor mindenképp menj el, hogy sokat látott szakemberektől hallhasd, kinél és hogyan érdemes hirdetned. 

colorcam_2.jpg

Időpont, helyszín: 09.19. 08:00 BMC 

Jegyek: 42.000 FT

Facebook event

 

09.22 . / SENKISE / AKVÁRIUM KLUB

Eddig akárkivel beszéltünk, azt mondta: a tavaszi Akvás koncert iszonyat nagy buli volt, muszáj megnézni az őszit is! Indításnak nem is rossz. Az amúgy Bye Alex-ként is működő Márta Alex és a Tembo fedőnév mögött megbújó Schmidt Gergő 2016-ban kezdett közösen zenélni és olyan előadókkal működtek együtt, mint Majka, Hiro és a legutóbbi nagykoncertjükön Dj Gozth. A pofátlan pop és trap zenét játszó formáció Kors Kors Kors és U u u című számaik olyan sikeresek lettek, hogy félmillióan azonnal meg is nézték a YouTube-on.  Ennél azt hiszem nincs több jó indokunk arra, miért is lesz igazán nagy szám a szeptember végi koncert. 

colorcam_3.jpg

Időpont, helyszín : 09.22. 20:00 Akvárium Klub

Jegyek:

Kedvezményes elővételes: 2000 Ft

Normál: 2500 Ft

VIP: 6000 Ft

Facebook esemény 

 

09.28. / BRAINS / BUDAPEST PARK

A Brains játssza a legenergikusabb és legvidámabb zenét egész Magyarországon - és ezzel az állítással nem igazán illik vitatkozni. Nem hisszük, hogy létezik olyan ember, aki nem perdül táncra, ha meghallja a Take you high, vagy a Superheros című számukat. Őszintén meglepődtem, amikor először olvastam, hogy a zenekart  - nem kicsit más felállásban - 1994-ben alapították és szinte tíz évbe került, mire összeállt a ma ismert, eklektikus és robbanékony muzsikát játszó csapat. (Ennek többek közt az lehet az oka, hogy hatévesen viszonylag kevés hasonló zenét hallgattam.) A csapat életében a Refresh the Style című album hozta meg azt az áttörést, aminek egyik hozománya, hogy simán meg tudnak tölteni egy Budapest Parkot a szezon elején és a szezon végén is. Ha kell még egy kis fesztivál-feeling, akkor szinte tilos kihagyni őket! 

colorcam8.jpg

Időpont, helyszín: 09.28. 18:00 Budapest Park

Jegyek: 

Early bird: 2499 Ft
Limitált elővétel: 2999 Ft
Normál ár: 3499 Ft

Terasz jegyek 
Mastercard bal első terasz: 5999 Ft
Mastercard bal középső terasz: 5999 Ft
Jobb első terasz: 5999 Ft
Jobb középső terasz: 5999 Ft

Facebook esemény

 

09.28-29. / KUTATÓK ÉJSZAKÁJA / BUDAPEST

Készülj! Szeptember végén tudósok árasztják el az országot és több, mint 180 helyszínt foglalnak el annak érdekében, hogy népszerűsítsék a tudományt! Ha ez nem lenne elég, még arra is rávetemednek, hogy beavassanak azokba a projektekbe, amiken naponta törik az okos kis fejeiket. Ha szeretnéd tudni, mivel győzhető le a gravitáció, vagy hogyan lehet mesterséges vulkánkitörést előidézni (amikor épp nincs jobb dolgod), akkor nézegesd a honlapot és válassz kedvedre az izgalmasabbnál izgalmasabb előadások, bemutatók közül!

colorcam5.jpg

Időpont, helyszín : 09.28-29. 09:00, Nagyobb magyar városok 

Jegyek: a programokra való regisztráció 09.12-től érhető el

Facebook esemény

 

09.29-09.30. / GLAMOUR GARDRÓBFRISSÍTÉS / FASHION STREET

Biztos neked is van olyan ruhadarabod, amit valami furcsa okból kifolyólag megvettél és azóta is a szekrényben lóg, vagy egyszer felvetted, de elfelejtetted visszavinni. Ha így jártál, itt a nagy lehetőség, hogy még jótékonykodj is az árván maradt szoknyákkal, felsőkkel és nadrágokkal! Ehhez nem kell mást tenned, mint hogy veszel egy Glamour magazint és a benne található zsákot telerakod azokkal a jó minőségben megőrzött ruhákkal, amiket szeretnél továbbadni a Gardróbfrissítésen - és ugyanígy te is válogathatsz azok közül a darabok közül, amiket a többiek juttatnak el a szervezőknek. A jutalmad emlekkett az is lesz, hogy jelképesen te is hozzájárulsz a nőkkel szembeni erőszak  ellen való küzdelemhez: a ruhákat ugyanis a Glamour 500 forintért adja tovább és a teljes befolyt összeget a NANE alapítvány támogatására fordítja. További információt ITT találsz.

colorcam_5.jpg

Időpont, helyszín: 09.29-30. Deák Palota, Deák Ferenc utca 15. 

Facebook esemény

 

Tovább is van, mondjam még?

O.Z.O.R.A Fesztivál - Felnőtt játszótér, nem csak felnőtteknek

A hónap négykerekűi - Audi A8 és az új VW Touareg

Az árpaszem egy csiszolatlan vodka - és egyéb érdekességek a Finlandiáról

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

  

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_M és @COLORCAM_WS

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra! 

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr4814208287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása