3 nappali + 3 hajnali program, amit nem hagyhatsz ki a VOLT Fesztiválon!

Megjelent: 2019.06.12. 14:29

Nagyon sok mindent írtunk már a fesztiválról: bemutattuk a legjobb szetteket, amiket viselhettek majd, ötletet adtunk a legváratlanabb programokhoz és volt, hogy napról napra követhettétek végig azt, milyen egy egész hetet kint tölteni a nyár első nagy zenés eseményén. A szuper szettek nem maradnak el, de idén azokra is gondolunk, akik igazi party veteránokként, sátorban vészelik át a nappalokat és az éjszakák végét  is. 

volt0.jpg

 


DETOX JÓGA 

Úgy hírlik, a mozgás akkor is jót tesz, amikor azt gondolod, minden porcikádban sajog még a tegnap este. De főleg akkor! Elsőre talán hihetetlennek tűnik, de vannak olyan mozdulatok és légzésgyakorlatok, amik kifejezetten jó hatással vannak a méregtelenítésre vágyó szervezetedre. Ettől egyrészt sokkal jobban fogod bírni az estig tartó időszakot, másrészt az éjjeli buli sem lesz olyan megterhelő és a fejfájás helyett csak jó közérzet marad. Namaste! 
Facebook esemény

volt1.jpg

 

FESZTIQUIZ 

Biztos vagy benne, hogy penge vagy fesztiválból? Mindent tudsz, amit kell, a valódi rock'n'roll érzéshez? Vagy azt érzed, van még hova fejlődnöd? Ha nagyon magabiztos vagy, akkor azért, ha pedig kicsit félszeg, akkor azért éri meg megtornáztatni az ilyenkor egyébként vakációra küldött agytekervényeidet. Egy áttáncolt éjszaka után kifejezetten szórakoztató a barátaiddal azon nevetni, milyen érdekes válaszokat tudtok adni egy-egy alapkérdésre. 
Facebook esemény

volt2_1.jpg

 

KOCKAVADÁSZOK

Tudjuk, hogy elvileg gyerekprogram, de tudjuk, hogy a legókat mindenki szereti 3 és 99 éves kor között. A fesztivál utolsó napján egészen szabadjára engedheted a fantáziádat és minden olyan legót kipróbálhatsz, amit csak akarsz. Arra nem tudunk garanciát adni, hogy kint lesz a cég legújabb sikerterméke is, a Stranger Things szett, de biztosak vagyunk benne, hogy sok menő darabot elvisznek majd magukkal Sopronba. Azért csak óvatosan! Ha már csak egy Duplo megfogásához van képességed - inkább ne ijeszd meg a gyerekeket!
Facebook esemény

volt3.jpg

 

AFTER PIXÁVAL - VENDÉG AZ AK26 ÉS A NEMAZALÁNY

A fesztivál hivatalos első éjszakáján még mindenki friss és üde és esze ágában sincs hajnali 1-kor sátorba bújni. Ilyen esetben igazán jól tud esni egy izgi afterparty, amit az ország egyik legnépszerűbb zenei producere, Pixa tart, aki nem mást hív meg magához, mint az AK26-ot és a Nemazalányt. Nem mindenki Petőfi Sándor - de ez csak alkoholszint kérdése.
Facebook esemény

volt4.jpg

 

DJ JOKO 

Azóta odavagyok érte, amióta lelőtte a bulit az elveszett egere miatt. Ugyan nem a fesztiválon történt, de annyira invalid volt, hogy nem lehetett elmenni mellette. Ha van némi humorérzéked és már többször is megtaláltad a boros pultot, midenképp látogass el valamelyik hajnali szettjére a barátaiddal. Nem fogod megbánni. 
Facebook esemény

volt5.jpg

 

NECC PARTY

Utolsó este, koncert után nem szabad a nagyszínpad környékén tartózkodni - mert szomorú leszel, mint egy hetedikes szeptember elsején. Ilyenkor tanácsos meglátogatni egy olyan bulit, ahol ki van csukva, hogy nem táncolsz önfeledten az első napsugarakig. Egy jó Necc Party pedig tudjuk, hogy sosem ér véget hajnali 4 előtt és mindig tökéletes választás levezetésnek is.
Facebook esemény

volt6.jpg

 

Szöveg:

web_ala_i_ra_s_brigi.png

 

 

 

Fotók :  VOLT Fesztivál hivatalos Facebook

Még több info:  VOLT hivatalos oldal

  

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

  

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_WS

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!  

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr8514889074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása