Helló Október! - A legtrendibb őszi hónap vár ránk

Megjelent: 2016.10.04. 11:45
Írta: colorcam

Itt van újra az ősz legváltozatosabb hónapja, legalábbis, ami a programkínálatot illeti. Divatbemutatók, kiállítások, zenés programok, földön és vízen, valamint számtalan kihagyhatatlan mozzanat, amitől a napjaink is pont olyan színesek lesznek, mint a lehulló falevelek. 

oktober.jpg

10.05. / THE GREAT 1920's PARTY / ÖTKERT 

Többek közt azt is szeretem az októberben, hogy elindulnak azok a buli sorozatok, amiken végre jelmezbe lehet bújni. Felölthetem a húszas évekre hajazó ruháimat, fejdíszt vehetek és annyi sminket teszek fel, amennyit csak akarok. Persze amikor odaérek, rájövök, hogy csak a díszlet enged visszamenni a század eleji szórakozott világba, a zene nagyon is mai és nagyon is reggelig táncoltat. 

oktober2.jpg

Időpont, helyszín: 10.05. 22:00, Ötkert

Jegyek: 

22.00-01.00: 1000 Ft
01.00-től: 1500 Ft

Facebook esemény

 

10.08. / WELLHELLO KONCERT A DUNÁN / EURÓPA HAJÓ

Az Elnökök elnöki partyt adnak az egyik legelegánsabb budapesti hajó fedélzetén a Playboy támogatásával. Ebbe szinte minden belefér, aminek bele kell: jó zene, jó csajok és persze jó közönség jó fedélzeten. Ha nem voltál még szépségversenyen, amit egy WellHello koncert köré szerveztek, akkor mindenképpen kapd elő a legcsinosabb szetted és irány a budai rakpart, ahol ez lesz talán az egyetlen ilyen és ezért kihagyhatatlan alkalom. 

oktober1.jpg

Időpont, helyszín: 10.08. 20:00, Európa Hajó 

Jegyek: 4000 Ft (18 éven felülieknek)

Facebook esemény 

 

10.13 / FORBES FLOW és LATE NIGHT FLOW / AKVÁRIUM KLUB 

A Forbes Flow egy olyan rendezvény, melyen egyszerűen muszáj ott lenned, ha csak kicsit is érdekel a gazdaság világa. Könnyed formában mély gondolatokkal tarkított beszélgetések, inspiráció és motiváció, mindez válogatott, hiteles, sikeres előadóktól, akik szakmájukban a legjobbak közé tartoznak. A mostani esemény témája, hogy hogyan is tedd meg azt a bizonyos nagy lépést: a legkisebbektől a legnagyobbakig ismerheted meg az ország sikeres és siker várományos vállalkozásait. Három színpadon folynak majd a beszélgetések, sőt azokon is túl: ismét lehetőséged lesz ugyanis 20 perces rapid-csevelyekre mind az előadókkal, mind pedig az újságírókkal, de ehhez ne felejts el előre regisztrálni ITT! Este 18:30-tól Late Night Flow, ahol az egész napos üzleti fesztivál után Galambos Márton főszerkesztő a Szamos családdal, Till Attilával és Sebestyén Balázzsal beszélget üzletről és sikerekről. Mi biztosan ott leszünk!

forbes.jpg

Időpont, helyszín: 10.13. 9:00-21:00, Akvárium Klub

Jegyek: 

Flow: 15.900 Ft

Flow+Late Night Flow: 19.900 Ft

Diákjegy: 12.500 Ft

Facebook esemény

 

10.14 / HERNAN CATTANEO / AKVÁRIUM KLUB

Ismét köreinkben üdvözölhetjük a house zene egyik nagy alakját, aki egy év után tér vissza Közép-Európába, hogy felpezsdítse a város hangulatát. Az argentin DJ is egyike azoknak a népszerű underground zenészeknek, akik a kilencvenes évek közepén egy olyan országból törtek be a világpiacra, ami addig  - leszámítva a direkt térségre jellemző zenét - nem szerepelt a Föld zenei listáinak említésre méltó helyein. Hernan azóta többször körbeutazta a világot és most egyenesen Chiléből látogat majd el hozzánk. 

oktober3.jpg

Időpont, helyszín: 10.14. 23:00

Jegyek:

Normál jegy: 6.000 Ft

VIP jegy: 10.000 Ft

Facebook esemény

 

10.15 -16. / MBFWCE - MERCEDES-BENZ FASHION WEEK CENTRAL EUROPE / VÁRKERT BAZÁR

Újra elérkeztünk a hazai -és már nyugodtan mondhatjuk-, hogy a legszínvonalasabb közép-európai divateseményhez, amit nagyjából azóta várunk, hogy tavaly vége lett. A Fashion Week-en idén is bemutatkoznak jövő évi kollekcióikkal a legjobb hazai designerek, karöltve a környező országok tehetséges tervezőivel. A Várkert Bazár ismét igazi divatközponttá válik, ahol a ruhatervezők mellett országunk neves kiegészítő készítői is képviseltetik magukat. Egyértelmű, hogy be is számolunk majd róla. 

oktober2.png

Időpont, helyszín: 10.15-16. Várkert Bazár 

Jegyek: 

Szombati jegy: 10.500 Ft

Vasárnapi jegy: 7.500 Ft

Bérlet: 16.500 Ft

Facebook esemény

 

10.22. / AL DI MEOLA és SZARKA TAMÁS KONCERTJE / KONGRESSZUSI KÖZPONT

Három nagyszerű előadóművésszel találkozhat az, aki október 22-én a Kongresszusi Központba látogat. Szarka Tamás, a Ghymes Együttes frontembere Al Di Meola Grammy-díjas gitárművésszel lép fel, hogy bemutassa a nagyközönségnek szólóalbumát. A magyar muzsikus sok színházi felkérésre írt már zenét, de ezek a művek a szerző előadásában még sosem hangzottak el színpadon. Hallhatunk majd néhányat a klasszikussá vált darabok közül is, és néhány, külön erre az alkalomra írt zeneszámot is. Az est sztrávendége a Kossuth-díjas operaénekesnő, Tokody Ilona lesz, valamint énekel majd a Budapesti Ifjúsági Kórus is.

aldimeo.jpg

Időpont, helyszín: 10.22. , 20:00, Kongresszusi Központ

Jegyek: 10.900 Ft / 13.900 Ft / 15.900 Ft / 17.900 Ft / 19.900 Ft

Jegyvásárlás

Facebook esemény

 

10.31. / 10. HIPERKARMA HALLOWEEN / A38

A jó szokást érdemes megtartani, főleg, ha akkora az érdeklődés rá, hogy nem tudjuk garantálni, lesz-e jegy, mikor ezeket a sorokat olvasod. A Hiperkarma ugyanis idén újra az Artemovszk fedélzetén lép fel, ezúttal Halloween napján. A jeles eseményhez jeles jelmez is dukál, úgyhogy nyugodtan engedd el a fantáziád  és sminkelj, maszkolj és öltözz alkalomhoz illően.  

hiperk_1.jpg

Időpont, helyszín: 10.31. 20:00

Jegyek : 3500 Ft

Facebook esemény

 

 

Olvass minket: 

VADVIRÁGOS KALLIGRÁFIA - NÉGY ÓRA RELAXÁCIÓ A WILD FLOWER BAR-BAN

PRÉS - TISZTA SZÍVVEL

BUDAPEST BARISTAS - PIROS PONT AZ ÚJHULLÁMOS FEKETÉNEK

CASCA - A CSOKI-MENNYORSZÁG

 

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

 

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr8011744049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása