Kinek adnám legszívesebben a Comet-gömböt?

Megjelent: 2016.11.21. 10:40

Derült égből csapott be az üstökös az őszi hétköznapokba és kiderült, hogy a nyári híresztelésekkel ellentétben mégis lesz Comet 2016-ban. A díjátadót korábban a VIVA TV égisze alatt tartották, most azonban az RTL Klub vállalta a nemes feladatot, hogy megjutalmazza hazánk kiemelkedő művészeit. Lássuk, nekem kik a legkedvesebbek! (Mindenkit szeretünk - szubjektív lista :) comet2.jpg

ÉNEKES 

Ebben a versenyben, azt gondolom, a legjobban a fiatal tehetség, Freddie érdemelné meg a díjat. Nem azért, mert a többiek kevesebbet tennének le az asztalra, hanem mert ő ebben az évben újonnan érkezett és mindent megtett, hogy bebizonyítsa, helye van a magyar és az európai zeneiparban. Külön tetszik, hogy egyik számánál sem érzem azt, hogy erőltetve, valami ''külföldit'' akarna csinálni. 

fr.jpg

Kép: 24.hu

 

ÉNEKESNŐ

A jelölt énekesnők között két kedvencem is akadt: az egyik Horányi Juli, a másik Rúzsa Magdolna. Julira azért szavaznék, mert a jelöltek közül ő az egyik legszínesebb egyéniség, akinek egyik szóló száma sem hasonlít a másikra. Magdira pedig azért, mert minden évben kénytelen vagyok rongyosra hallgatni a dalait, annyira szépen fejezik ki azokat az élethelyzeteket, amelyek nálam is éppen aktuálisak. 

rm.jpg

Kép: YouTube

 

EGYÜTTES

Ezzel a kategóriával elég nagy bajban vagyok, mert a Halott Pénz, a Wellhello és a Margaret Island is a kedvenc hazai zenekaraim között van. De egy bandának van csak idén 25. szülinapja, a Quimbynek. Persze, nemcsak ezért drukkolok nekik, hanem azért is, mert az eltelt 25 év számomra egyben azt jelenti, hogy az utóbbi negyed évszázadban sosem volt mélyrepülésük: mindig tudták hozni a nívót, mindig elő tudtak rukkolni egy szép balladával vagy egy elgondolkodtató szöveggel. Reményeim szerint ez még sokáig így marad, mint ahogy a következő kategória képviselőinél is. 

q.jpg

Kép: Colorcam, Farkas Anna

 

DAL

Az egyik legszebb szerzemény, amit 2015 szeptembere óta hallottam, az Eső volt és nem csak ebből az öt számból, amit idén COMET díjra jelöltek. Az Eső-ben az a jó, hogy nagyon egyszerűen és nagyon szépen fejezi ki a szerelemmel járó emberi érzéseket. Feltölt, felvidít és romantikus hangulatot teremt, bárhol is hallom meg. 

mi2.jpg

Kép: Margaret Island Facebook oldal

 

KLIP

Ki ne ismerné az esernyős embert, Mr. Balance-ot, akinek nincs is jobb szórakozása, mint felmászni a legelképesztőbb helyekre, majd nyugodtan szemlélni a lábai elé terülő várost? Ezt a hangulatot csak akkor lehet fokozni, ha a háttérben a Brains zenéje megy és egy profi stáb igyekszik visszaadni azt a képet, ami miatt az ember ilyen meredek dolgokat tesz. A választás teljesen egyértelmű. 

br.jpg

Kép: YouTube

 

SZÍNÉSZNŐ

Nálam mindig győzni fog a sokszínűség, így a többször méltán díjazott kolléganők helyett Tompos Kátyára tenném a voksom. Ő az, akiből mindig árad a kedvesség és nem csak színésznőként, hanem énekesnőként is többször bizonyított. Kátya, annak ellenére hogy leginkább egy korunkbeli Audrey Hepburn-szerű jelenség, mindig tud domborítani olyan szerepekben is, ahol nem feltétlen az elegancia a meghatározó irányvonal.

tk.jpg

Kép: Tompos Kátya Facebook oldal

 

SZÍNÉSZ

Ebben a kategóriában is két ember az, akit kiemelnék: Lengyel Tamás és Thuróczy Szabolcs. Lengyel Tamást amiatt, mert szerintem egy kegyetlenül jó karakterszínész, aki egyaránt hiteles tud lenni a színházi szerepeiben, egy kissé közhelyes kórház sorozatban és olyan hazai szuperprodukciókban, mint a Válótársak vagy az Aranyélet. Szabolcsot pedig azért, mert bár nem ma kezdte a szakmát, az utóbbi egy évben rengeteg jó alakítást láthattunk tőle többek között a Tiszta Szívvel című filmben és az említett Aranyéletben is. 

lengyel-tamas-original-67699_jpg.png

Kép: jegy.hu

 

SOCIAL MEDIA SZEREPLŐ

Az idei évet a megszokott social media guruk mellett egyértelműen Hosszú Katinka vitte: rendszeresen beszámolt az Olimpián elért sikereiről és arra is jól használta a saját felületeit, hogy kiálljon a kollégái mellett és igyekezzen tiszta vizet önteni a pohárba. A legfeltűnőbb azonban, hogy Katinkának saját hashtagje van, amire már külön brandet is elkezdett építeni, bizonyítva azt, hogy a social media egy komoly üzletág és nem csak a szelfizős lányokról szól. 

hk.jpg

Kép: Hosszú Katinka Facebook oldala

 

HUMORISTA 

A jó humorista akkor jó humorista, ha átlagon felüli intelligenciával rendelkezik, mind érzelmi, mind egyéb téren. Kiss Ádámnál ez abszolút megvan és ami még nagyon fontos, hogy ennyi idő alatt sem fogyott ki a poénokból és az ötletekből. Domborít a stand up comedy-ben és más művészeti területeken is. 

k.jpg

Kép: joy.hu

 

Ne feledd, pár napig még szavazhatsz kedvenceidre a COMET oldalán! ;) 

Facebook esemény

Jegyek

 

Szöveg:

alairas_brigi_1.png

 

 

TOVÁBB IS VAN, MONDJAM MÉG? 

ŐSZBE BURKOLÓZVA - SZÉPSÉGES NOVEMBER

JÁTÉKOS ÁLLATKERT - ÍGY SZEREZZ ÖRÖMET A KISMAJOMNAK!

A TECHNIKA BETÖRT A MESEVILÁGBA IS

VADVIRÁGOS KALLIGRÁFIA - NÉGY ÓRA RELAXÁCIÓ A WILD FLOWER BARBAN

 

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

 

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_M és @COLORCAM_WS

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr5611969049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása