Játékos Állatkert - Így szerezz örömet a kismajomnak!

Megjelent: 2016.10.14. 12:33

És ne csak a kismajomnak (aki irtó cuki egyébként), hanem a Fővárosi Állatkert többi ifjú és éltesebb korú lakójának is, akik számára a játék lételem. A kölyök állatok esetében abszolút logikus dolognak tűnik a játékok jelenléte életterükben, de vajon az éltesebb korú barnamedvéknek miért van rájuk szüksége? 

majom.jpg

Bár itt Budapesten gyönyörű környezetben élnek a világ megannyi pontjáról származó állatsereglet tagjai, finom falatokkal tömhetik bendőjüket és teljes biztonságban élvezhetik a látogatók tarka tömegének látványát, egyvalami hiányzik nekik: azok a tipikus ingerek, amelyek otthon, a vadonban körülvették őket. Gondold csak el, ha innentől kezdve egy 5 csillagos fényűző szálloda lenne az otthonod, ahol mindent megkapsz, amire csak szükséged van - nem lustulnál el egy icipicit? A szobaszervíz percre pontosan felszolgálja az aznapi menüt, neked még az étteremig sem kell elmenned, nemhogy a boltba kenyérért. Fogadjunk, hogy hamarosan azt vennéd észre magadon, hogy 0-24-ben brazil szappanoperákat nézel, miközben körkörösen úszógumik jelennek meg a derekadon és hát minden szép és jó - de úgy igazán semmi sem érdekel. Pont ez történik a fókával, a gorillával, a vízilóval vagy az elefánttal is: ha nem tudják valahogy lekötni a normál életkörülményeik között aktívan felhasznált energiáikat, az hosszú távon rossz hangulathoz és tompultsághoz vezethet. 

Pontosan ezért fontos, hogy ők is játszhassanak: közben mozognak, ügyesednek, fejlődnek és sokkal kiegyensúlyozottabban élik meg az eredetitől eltértő életkörülményeik.  Egy szuper és strapabíró labda a fókának, egy hátvakaró a vízilónak vagy a majmok kötélhágcsós akadálypályája bizony nem két fillér. A Fővárosi Állat- és Növénykert a Budapesti Állatkertért Alapítvánnyal karöltve mindent megtesz azért, hogy az itt lakó állatok semmiben se szenvedjen hiányt, de néha azért elkél a segítség. Most például Te is beszállhatsz egy új játékszer vásárlásába az Inecto Naturals szépségápolási márka jótékonysági programján keresztül, örömet okozva ezzel például a képen látható kispajtásoknak.

Az angol Inecto Naturals termékek amellett, hogy önmagában is nagyon pozitív, hogy most egy ilyen remek célt támogatnak, további szuper tulajdonságokkal is rendelkeznek. 90%-ban természetes összetevőkből álló, vegán és cruelty-free szépségápolási cikkek, azaz gyártásuk során nem használnak állati eredetű összetevőket (pl. méhviasz) és nem végeznek állatkísérleteket. Van egy argánolajos és egy kókuszos vonaluk is, találsz náluk többek között hajsampont és -balzsamot, tusfürdőt, testápolót, kézkrémet is a kínálatban. Én eddig három dolgot: az argánolajos hab-és tusfürdőt, a kókuszos testápolót és a kókuszos kéz- és körömápoló krémet próbáltam ki. Amellett, hogy finom édes illatba burkolnak, remekül ápolják és hidratálják a száraz bőröm. A hidegebb téli hónapokban pont erre van szükségem! A mostani kampány keretében két db Inecto Naturals termék megvásárlásával és egy azt követő regisztrációval automatikusan 150 Ft-tal támogatod az Állatkert lakóit. 

img_4735.JPG

Hogy egészen pontosan mit kell tenned, itt olvashatod el: www.inecto.hu/nyeremenyjatek. A jótékonykodás mellett nyerhetsz is: a fődíj egy Lenovo Yoga Tab3, de ha véletlenül nem téged sorsolnának ki, akkor se búsulj, egy Remington Prolux hajsimító, egy három napos, két főre szóló pihenés a Hotel Vécsecity kastélyszállóban illetve a két fős állatkerti belépők egyike is a tiéd lehet!

  

Szöveg:

alairas_anna_1.png

Képek: László Melinda (játszó állatok és borítókép) és Farkas Anna

 

Olvass minket!

HELLÓ NOVEMBER! - EGYRE SZÍNESEBB LESZ AZ ŐSZ

VADVIRÁGOS KALLIGRÁFIA - NÉGY ÓRA RELAXÁCIÓ A WILD FLOWER BAR-BAN

PRÉS - TISZTA SZÍVVEL

BUDAPEST BARISTAS - PIROS PONT AZ ÚJHULLÁMOS FEKETÉNEK

CASCA - A CSOKI-MENNYORSZÁG

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

 

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr5411797327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása