Helló November! - Egyre színesebb lesz az ősz!

Megjelent: 2016.11.03. 15:09
Írta: colorcam

Ez a november nagyon sokat ígér, ami a programkínálatot illeti: jubilál a Quimby és divatesemények színes kavalkádja vár, miközben olyan rendezvény is újra megrendezésre kerül, mely már nagyon hiányzott nekünk. Az ősz utolsó hónapja 2016-ban lemossa magáról a sztereotípiákat és olyan izgalmas lesz, mint még soha! 

november1.jpg

11.03. / NANA'S F/W FASHION SHOW & CHARITY GALA / TESLA 

Nagyon szeretem, amikor valaki képes arra, hogy egyedül felépítsen egy vállalkozást és még jobban szeretem, amikor ez a valaki nem feledkezik meg azokról sem, akik messze nem engedhetik meg maguknak a termékeket, amiket árul, holott egyáltalán nem kér horror árat értük. Szerencsére Drencseva Nati, a Nana's tervezője és tulajdonosa is pont ilyen és idén egy igazán szimpatikus kis divatbemutatóval rukkol elő, melynek teljes bevételét a Bókay Gyermekklinikának adományozza. Ha szeretnéd megtudni, melyek a szezon legnőcisebb darabjai és közben jót is cselekednél, akkor irány a Nana's üzlete, ahol előre meg is válthatod a jegyedet. 

nov1.jpg

Helyszín, időpont: Tesla Budapest, 11.03. 19:30

Jegyek (melyek ÁFA-nélküli összege a Bókay Alapítványhoz kerül):
Belépő: 4500 Ft 
Tombola: 1000 Ft

Facebook esemény

 

10.03-05. / TELEKOM ELECTRONIC BEATS FESTIVAL BUDAPEST / KÖZPONT, AKVÁRIUM KLUB, TELEP 

Végre eljön az a hétvége, amikor a Központ (freelancer iroda), a Telep (freelancer alapozó hely) és az Akvárium Klub (nem csak freelancer koncert helyszín) kreatív népe egyszerre bolydul fel és mást sem csinál, mint csapatokba verődve látogatja a kedvenc helyeit. Az idei fesztiválon természetesen lesznek nemzetközi fellépők és magyar tehetségek, valamint olyan feltörekvő fiatalok, mint a híres imPRO producer tanoncai, akik biztosan látogatni fogják az érdekes workshopokat is. Ha nincs miben menned, de úgy érzed, ez a te eseményed, akkor még jó gyorsan látogass el a Telep szomszédnénijéhez, az Electronic Beats Festival-on szintén részt vevő Art On Me üzletbe és szerezd be a legmenőbb darabokat.

nov2.jpg

Időpont, helyszínek:  10.03-05. Akvárium Klub, Központ, Telep

Jegyek : Eseményenként változó

 

11.05. / PARTY LIKE GATSBY  BUDAPEST / SYMBOL

Budapestre érkezik a határtalanul elegáns partyk világa, a soha ki nem fogyó likőr és pezsgő-készlet, a hosszú szipkák és az egymást túlcsillogó ruhák. Egy napra Budapest Miami eldugott szigetévé változik, ahol nincsen gond, nincsen félelem és semmi rossz dolog, csak vidámság és szerelem a végtelenségig. Ha úgy érzed, szükséged van egy kis varázslatra, ki ne hagyd, mert egy ideig nem lesz több alkalmad megtudni, ki is az a Jay Gatsby.  

nov5.jpg

Időpont, helyszín: 10.05. 20:00 Symbol Budapest

Jegyek: 
Sima jegy : 6490 Ft
Silver VIP: 7990 Ft
GOLD VIP: 60.000 Ft (4 személyre)
Diákjegy: 4990 Ft 

Facebook esemény

 

11.11-13. / MARIE CLAIRE FASHION DAYS / VÁRKERT BAZÁR

Ismét eltelt egy év és ismét kíváncsian várjuk, milyen szettekkel rukkolnak elő az egyik legolvasottabb női magazin kedvenc tervezői a jövő évi tavaszi/nyári időszakra. Sármán Nóra, Cselényi Eszter, Tóth Bori és Anna Daubner már biztosan javában készül az idei hatalmas show-ra, melyen a szakma mellett a hétköznapi divatrajongók is képviseltethetik magukat. A kétnapos divat ünnepségen emellett számtalan izgalmas dolog is vár majd rád a show-k közti szünetben, úgyhogy biztosan nem fogsz unatkozni. 

november3.jpg

Időpont, helyszín : 10.11-13. 12:00-21:30 , Várkert Bazár 

Jegyek:

Napijegy elővételben, helyszínen: 1490 Ft, 2000 Ft
Bérlet elővételben, helyszínen: 2800 Ft, 3200 Ft 

Facebook esemény

 

11.17. / NETSKY / AKVÁRIUM KLUB

Ismét egy újabb drum and bass producer teszi tiszteletét nálunk, aki biztosan ki fog mozdítani. Netsky mindössze 27 éves, de már olyan nagy alkotókkal zenélt együtt, mint Pete Tong és készített már remixet a Pendulum-nak is, ami a BBC érdeklődése mellett elég nagy megtiszteltetés a szakmától. Ha te is szeretsz a zenébe menekülni a sötét, hideg novemberi hétköznapok elől, akkor érkezz időben, mert Netsky ellentétben a kollágáival, korán fogja kezdeni a műsort. 

netsky.jpg

Időpont,helyszín: 11.17 21:00 , Akvárium Klub

Jegyek :

Kedvezményes elővétel: 4990 Ft

VIP: 6990 Ft 

Facebook esemény 

11.19 / FISH! / HANGÁR - SOPRON

Rengeteg dolog történt mostanában a FISH! zenekarral : Idó van című albumukkal megdöntötték a Deezer hazai rekordját, jelölték őket az idén új színekben tündöklő COMET díjra és a 10. jubileumi Kettőnégy Gumizsiráfra is, két kategóriában. Ha ez nem lenne elég a sikerszériából, akkor országos lemezbemutató turnéra is indulnak a USEME zenekarral, melynek soron következő helyszíne Sopron és a Hangár, ahol vélhetően hatalmas bulit csapnak majd. Ha lemaradtál a budapesti telt házas koncertről, és Sopron is messze van, akkor kövesd a zenekar Facebook oldalát, ahol számtalan további helyszínt találsz. 

fish_1.jpg

Időpont, helyszín: 11.19. 21:00 Hangár, Sopron

Jegyek: 
Kedvezményes, elővételes: 1590 Ft
Normál: 1990 Ft 

Facebook esemény

11.25. / GUSGUS / AKVÁRIUM KLUB

Ha egy együttesben olyan előadók bíznak meg, mint Björk, vagy a Depeche Mode csapata, az már eleve nem lehet rossz. A GusGus, a hatalmas amerikai mozik kedvenc ''élő díszletéből'', Izlandról indult hódító útjára és mára már annyira sikeresek, hogy az Arabian Horse és az Over című számaikat csak az nem hallotta, aki egyébként is barlangban lakik. A csapat eredeti felállásban filmzenéket készített, majd több tagcsere után jutottak el a jelenlegi állapotban, President Bongoval fogják elkábítani a fagyos, november végi levegőről beérkező tömeget. 

gusgus_1.jpg

Időpont, helyszín: 11.25. Akvárium Klub / NagyHall

Jegyek: 
Normál: 4000-6000 Ft 
VIP: 8000 -10.000 Ft 

 

11.25. / COMET 2016 

A Comet díjátadó gála a hazai zeneipar egyik legrangosabb és egyben legkedveltebb zenei eseményének számított, amit szinte minden vájt fülű hiányolt az utóbbi egy évben. Az üstökös szerencsére csak pihenni ment és nem hagyott el minket, így ez alkalommal novemberben lesz lehetőségünk arra, hogy kedvenc énekesünket, énekesnőnket vagy színészünket szakmai elismeréshez juttassuk. Ha szeretnéd, hogy az év dala az Eső legyen a Margaret Island-től, vagy azt gondolod, hogy az év színésze a sármos Lengyel Tamás, akkor ne habozz, irány a Comet oldala, ahol még kicsit több, mint három hétig tudsz voksolni a kedvencedre!

nov6.jpg

 

11.26. / QUIMBY 25 MICSODAORSZÁG / PAPP LÁSZLÓ SPORTARÉNA

Nem, ebbe, nem akarunk belegondolni, hogy 25. De azért mégis jó, hogy ilyen sok ideje tud jelen lenni a hazai zenei életben egy ennyire különleges zenekar, melynek tagjai szinte egytől-egyig más stílusnak hódolnak. Az eredetileg angolul, majd később magyarul muzsikáló banda ''Most múlik pontosan'' című slágere is hamarosan nagykorú, pedig szinte együtt kezdett el ébredezni velünk. Az idő múlása azonban csak évszámokon látszik meg: a Quimby tagjai és dalai legalább annyira kortalanok, mint a The Rolling Stones. Azért reméljük, hogy Kiss Tibi külsőre nem fog Mick Jagger-re hasonlítani. 

nov4.jpg

Időpont, helyszín: 11.26. 20:00, Papp László Sportaréna

Jegy: 9000 Ft

Facebook esemény 

 

Tegyél jót!

JÁTÉKOS ÁLLATKERT - ÍGY SZEREZZ ÖRÖMET A KISMAJOMNAK!

És méééég:

VADVIRÁGOS KALLIGRÁFIA - NÉGY ÓRA RELAXÁCIÓ A WILD FLOWER BAR-BAN

PRÉS - TISZTA SZÍVVEL

BUDAPEST BARISTAS - PIROS PONT AZ ÚJHULLÁMOS FEKETÉNEK

CASCA - A CSOKI-MENNYORSZÁG

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_M és @COLORCAM_WS

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr8411908267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása