A tavasz négy divat-dobása

Így lehetsz igazán trendi a szezonban!

Megjelent: 2019.04.10. 12:46

Sokszor halljuk a megunhatatlan közhelyet, hogy manapság már nincsen igazán divat, csak egymás mellett élő stílusok. Nem szeretünk hinni a közvélekedésnek, de elnézve a 2019-es kollekciókat, mégis van valami az előbb említett igazságban. A kilencvenes évek lazasága, a virágos darabok romantikája, a hippik szabadsága és a western világ keménysége mind megférnek az idei tavasz ernyője alatt. 

brigi-lili-08636.jpg

 

VIRÁGOK

Nincs tavasz megfelelő mennyiségű virágminta nélkül - de jellemzően egy márka, egy kollekcióban, csak egy fajta növényt használ. Ellenben az Intimissimivel, aki idén bevetette mindet. Ha dzsungel mintára vágysz fehér alapon, akkor már indulhatsz is álmaid tigrise után egy csodás bralette-ben, vagy egy sokat sejtető push up melltartóban. Ha inkább a visszafogott rózsa híve vagy, akkor válaszd a háromszög alakú, áttetsző darabot, amit bármilyen rövid ujjú felső és laza blúz alatt viselhetsz. Ha pedig még a rózsánál is visszafogottabb vagy, akkor a csipkével díszített basic babydoll lesz a kedvenced. 

brigi-lili-08007.jpg

brigi-lili-07974.jpg

Virágos kimonók, hálóing és melltartó : Intimissimi, farmer : GAS Jeans

 

HIPPI ÉLETÉRZÉS

Ha azok közé a lányok közé tartozol, akiknek lételeme a szabadság, akkor biztosak vagyunk benne, hogy bele fogsz szeretni a H&M Studio kollekciójának darabjaiba. A luxus minőségű anyagok legnagyobb előnye, hogy még nagy melegben is kellemesen szellőznek, így sem a földig érő ruhát, sem a bő szabású blúzt nem kell majd száműznöd a ruhatáradból, ha hirtelen beköszönt a hőség. Addig pedig nyugodtan hordhatod farmer vagy bőrdzsekivel és western csizmával. Mindenképp nézz köre a Conscious Exclusive kollekció háza táján is, mert ott is hasonlóan szemet gyönyörködtető, ráadásul egytől egyig környezettudatos darabokat találhatsz a tavaszra.

brigi-lili-08207.jpg

brigi-lili-08178.jpg

Laza felső, body, hosszú ruha: H&M Studio, öv, kalap: H&M

 

KEMÉNY CSAJOK

A western és a rock két olyan dolog, ami sohasem megy ki a divatból. Örök stílusok mindketten. A farmer ing, feszes farmernacival és western csizmával mindig is olyan szexi dolog lesz, mint a miniszoknya necc harisnyával és eredeti zenekaros pólóval. Ha úgy érzed, te is a maradandó irányzatok megkapó kedvelője vagy, akkor irány a GAS és válogass boldogan az indigó kék ruhadarabok, a laza felsők, és a menő dzsekik közt! 

brigi-lili-08244.jpg

brigi-lili-08569.jpg

Farmer ing, nadrág, miniszoknya : GAS Jeans, napszemüveg: Police, western csizma: H&M Studio, póló: Poison Alley zenekari póló

 

A KILENCVENES ÉVEK GYERMEKEI 

Kertésznaci? Vagy még inkább, kertész szoknya? Vibráló feliratok és pink minden mennyiségben? Vagy inkább a kor egyik kedvenc rajzfilmfigurája, Snoopy? Ha minden második Instagram posztod alatt szerepel a #NinetiesKid hashtag, akkor nem is kell tovább keresned: a koptatott farmerek, a neonszínű feliratokkal ellátott pólók és az oversized farmer dzsekik világa tárt karokkal vár a Levi's-ben. 

brigi-lili-08690.jpg

brigi-lili-08862.jpg

Feliratos pólók, kertész sort : LEVI'S, sárga blézer : ZARA

 

Koncepció, styling, szöveg:

web_ala_i_ra_s_brigi.png

 

 

 

Fotó, modell: Hegyi Júlia Lily 

  

Tükröm, tükröm, mondd meg nékem!

Egy igazi szőke igaz története a hajmegújításról

Szép, ami széppé tesz - Szemet gyönyörködtető termékcsomagolások a szépségiparban

Szépülj a növények tudásával! - A Vagheggi márkáról 

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

  

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_WS

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!  

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr2614742219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása