Íme a legjobb programok augusztus 20-ra!

Megjelent: 2016.08.18. 11:12
Írta: colorcam

Nem, még nincs vége a nyárnak. Akkor sem, ha nyakunkon az augusztus 20-a. Főleg azért nincs okunk bánkódni, mert nagyon jó programok várnak a hagyományos tűzijáték után. Lesz itt világhírű DJ, régi, de megunhatatlan slágerek, igazi queer party és egy kis napközi foglalkozás. 

firework.jpg

 

MOTi / 22:00 / AKVÁRIUM KLUB

Hollandia csak úgy ontja magából a legjobb elektronikus zenei DJ-ket, akik aztán muzsikájukkal körbejárják a világot, hogy mindenhol tartalmas buli-élményeket hagyjanak maguk után. Idén, a nyári nemzeti ünnepen az egyik legnépszerűbb alak ugrik a Balaton Sound nagyszínpadáról az Akvárium Nagy Hall-jába, hogy szórakoztassa a nagyérdeműt. MOTi -nak olyan ismert zenészekkel volt már közös dolga, mint Calvin Harris, Martin Garrix és a műfaj egyik alapító atyjának is nevezhető Tiesto, úgyhogy biztosak lehetünk a forró, nyári hangulat felől, akkor is, ha esetleg beborulna odakinn az ég. 

moti.jpg

Időpont, helyszín : 22:00, Akvárium Klub 

Jegyek:

Early bird: 2000 Ft
Kedvezményes elővételes I.: 2500 Ft
Kedvezményes elővételes II.: 2900 Ft
Kedvezményes elővételes III.: 3500 Ft
Normál: 3900 Ft

VIP jegy a karzatra elővételben.: 6000 Ft
VIP jegy a karzatra helyszínen: 7000 Ft

Facebook esemény

 

NECC PARTY / BUDAPEST PARK 

Titokban, vagy nem is olyan nagy titokban de biztos, hogy te is voltál olyan házibulin, ahol egy idő és bizonyos alkoholmennyiség után előkerültek a legnépszerűbb Spice Girls és BSB slágerek, kicsit szélsőséges esetekben egy kis Bestiák és Bravo Hits 10-14. Képtelenek vagyunk elhinni, ha erre most azt mondod, hogy ugyan, te soha. Azt viszont pontosan tudjuk, hogy nagyon felszabadult dolog újra élni ezeket a slágereket. Ha szeretnél ilyen élményben részesülni, akkor vedd irányba a Budapest Parkot és hadd szóljon az 90-es évek beli pop! 

20a1.jpg

Időpont, helyszín: 22:00, Budapest Park 

Jegyek:

Belga koncert jeggyel: ingyenes

Bulijegy: 500 Ft 

Facebook esemény 

 

GARCONS - LIKE A VIRGIN  / TÜTÜ BUDAPEST

Te is odavagy Madonnáért? És te is igazán csillogó és nyitott szemléletű vagy? Ha ezekre a kérdésekre igennel feleltél, akkor vedd fel a legszebb vagy a legbulisabb ruhád és irány a belvárosi Tütü Budapest, ahol egy olyan queer partyban vehetsz részt, mely során minden a világ leghíresebb popkirálynőjéről szól. Like a Virgin, Material Girl és a többi sláger a 80-as évektől egészen máig. 

20a2.jpg

Időpont, helyszín: 23:00, Tütü Budapest 

Jegyek:

Éjfél előtt: 1500 Ft

Éjfél után: 2000 Ft 

Facebook esemény 

 

CITY MATINÉ / ÓBUDAI GÁZGYÁR

Már-már megszokott, hogy a nyár jeles eseményein egy egész napot tölthetünk egy érdekes helyszínen kellemes, elektronikus zenét hallgatva, színes ruhákba öltözve és finom ételetek falatozva. A város legnépszerűbb piknike idén sem lesz hűtlen a rajongóihoz és egészen este 10-ig várja a szabadban táncolni vágyókat. Ha még van kedvetek tovább bulizni, a feljebb lévő eseményeket melegen ajánljuk. 

20a3.png

Időpont, helyszín: 10:00-22:00 Óbudai Gázgyár 

Facebook esemény 

 

 

 

Olvass tovább, ha tudni szeretnéd, mi vár még rád a nyáron: 

HA POKÉMON VOLNÉK, CSAK A VÖLGYBEN BUJKÁLNÉK

TIHANY ÚJRA A GASZTROTÉRKÉPEN : FŰSZERKERT

STRAND FESZTIVÁL - AHOL ISMÉT ZAMÁRDIRA HANGOLÓDIK A NYÁR

B.MY. LAKE - AZ IDEI LINEUP LEGJOBBJAI

 

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

 

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra! 

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr2910414614

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Augusztus 20-i hazugságok 2016.08.20. 17:10:05

Nem csak Gyurcsány öszödi beszéde óta tudjuk, hogy az állam hazudik. Ünnepek és történelmi tények tekintetében különösképpen nagyokat. Egy országot megvezetni, mindig is megérte. Humorosan fogalmazva, a kormány szerint az Államunk olyan jó állapotban v...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása