STRAND FESZTIVÁL - Ahol ismét Zamárdira hangolódik a nyár

Megjelent: 2016.08.10. 10:10
Írta: colorcam

Ragyogó napsütéssel és igazi nyári meleggel csábítja a Balaton part a Strand Fesztiválra érkezőket augusztus 24-27 között. Legalábbis az előrejelzések szerint. És persze világhírű előadókkal. Ez pedig tény. Csobbanj bele a zenébe, a hullámokba és vidd magaddal a dallamot, az élményt és a napfényt. Miért – vagyis inkább kiért – érdemes ott lenned mindezeken túl? Ezért. Értük (többek között).

strand.jpg 

HURTS / AUG.26 / 21.45 / MOL – PETŐFI RÁDIÓ NAGYSZÍNPAD

A Hurts zenekart talán nem sok embernek kell bemutatni. Bizsergető dallamok, hűvös sárm, bársonyos hang és érdes, szeduktív dallamívek. A ’Wonderful life’ című ikonikus számot jegyző brit duó a hétvége kapujában veszi birtokba a nagyszínpadot, hogy lüktető basszusokkal ölelje körbe a nyári éjszakát.

 

HOLLYWOOD UNDEAD / AUG. 25 / 21.45 / MOL – PETŐFI RÁDIÓ NAGYSZÍNPAD

Ragyogóan vad maszkok, kirobbanó refrének, pörgő rap szövegek és hamisítatlan amerikai feeling. Teljes erőből. A Hollywood Undead Las Vegasból érkezik, hogy a rock és a hip-hop elemeivel felfodrozza a Balaton vizét és a kedélyeket.

 

TOM ODELL / AUG. 26 / 18.15 / MOL – PETŐFI RÁDIÓ NAGYSZÍNPAD

A zongorahúrok 25 éves virtuóza hullámzó dallamokkal mossa majd át a tó partját. Füstös, lírikus, felemelő és az este kontúrjait megpuhító muzikalitás. A szemtelenül fiatal, szöszi brit előadó ráadásul a most készülő új album dalait hozza el nekünk Zamárdiba.

 

CARO EMERALD / AUG.27 / 20.45 / II. NAGYSZÍNPAD

Ha Hollandia, akkor Caro Emerald. Az ötvenes évek nosztalgikus bája, az erőteljes, mégis nőies jelenlét és táncra hívó, könnyed dallamok fúziója. Ropogós ütemek és búgó refrének alatt csillan majd a Balaton vize szombat este: nu jazz, swing, tangó és Te.

 

JAMIE WOON / AUG.25 / 20.45 / II. NAGYSZÍNPAD

A fülledt soul és a pezsdítő elektronika esszenciáját megtestesítő két lábon járó tehetség. Az előadó-művészet és a zenei szexualitás tökéletes összhangja. Jamie Woon muzsikája olyan, mint egy üvegpohár jéghideg és gyöngyöző fehérbor, amelyen megcsillan az augusztusi naplemente. Mmmm… egészségünkre!

 

Szóval.

See you there.

 

Szöveg: Vida Eszti

Borítókép: Varga Benedek / Strand Fesztivál Official

 

 

TOLD VELÜNK A NYARAT!

B.MY.LAKE - AZ IDEI LINEUP LEGJOBBJAI

HELLÓ AUGUSZTUS! - MÉG NINCS VÉGE A NYÁRNAK! (PROGRAMAJÁNLÓ)

5+1 DOLOG, AMIT MÉG BIZTOS NEM CSINÁLTÁL A SZIGETEN

POKÉMON GO - TÖMEGHIPNÓZIS ÉS SIKERSZTORI

AZ INSTAGRAM KINYÍRTA A SNAPCHATET

 

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

 

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra! 

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr5710115730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása