Szexi, elegáns vagy laza?

Ha gyengéid az olaszok, őket válaszd!

Megjelent: 2018.11.19. 11:16

Az olasz Intimissimi - Calzedonia - Tezenis márkák hármasa mindig szolgál valami új hírrel a divat szerelmeseinek. Ez a napsütésesből borúsba váltó novemberben sincs másképp és egyben nagyszerű alkalom arra, hogy az új fehérnemű- és harisnyakollekciókat nézegteve kiválasszunk magunknak egy-két darabot akár a már nem is olyan távoli ünnepi időszakra is.

25_georgia_142-848x499.jpg

 

LegsMoodOn - A Calzedonia ezúttal Chiara Ferragni lábain sétált be Ázsiába

Nemrégiben írtunk róla, hogy a Calzedonia szépséges harisnyáit továbbra is a tökéletes mosolyú (és lábú) Julia Roberts teszi még népszerűbbé. A hangsúly a 'még'-en van, hiszen az olasz brand töretlenül menetel előre, 2017-ben egészen Ázsiáig sétált, ahol megnyitotta ottani első üzletét. Idén novemberben már nyolc boltban vásárolhatják meg kedvenc darabjaikat a Sanghajban élők, melynek ünneplésére egy kicsit sem visszafogott partyt szervezett a márka. Ezúttal nem Julia állt a fényképezőgépek vakuinak kereszttüzében, hanem a Calzedonia digitális márkanagykövete, Chiara Ferragni. A divatbloggerből digitális vállalkozóvá avanzsált Chiara, akit a Forbes is a top-fashion-influenszerek között említ, most online stílustippeket ad a márka őszi-téli kollekciójának segítségével. 

calzedonia.jpg

 

Varázslat az erdőben - ha karácsonyra valami mesésre vágysz

Szeptember elején Veronában egy szokás szerint fantasztikus show keretében vonultatták fel a modellek (köztül Irina Shayk) az Intimissimi őszi-téli kollekciójának az Elvarázsolt erdő tematika köré gyűjtött darabjait, melyek egytől egyig szemkápráztatóak. A káprázat kategóriában kiemelném a sötétkék és ezüst flitteres, Wonder Woman-es szetteket: szuperhős rajongó hölgyek nélkülözhetetlen darabjai a szezonban. Persze a kis csipkével, makraméval megbolondított fekete melltartók és alsók sem akármilyenek, a vörösekről nem is beszélve. Utóbbiak igencsak kelendőek az ünnepek környékén Itáliában, mert egy ottani szokás szerint szilveszterkor "kötelező" a hölgyeknek a piros/vörös fehérnemű viselete. A brand legújabb termékeit ITT találod.

intimissimi.jpg

 

Tezenis - magyar hangja Rubint Rella

A Tezenis idei őszi-téli kollekciója nagyot szól, nem csak azért, mert megalkotói az underground zenei vonalból merítettek ihletet, hanem azért is, mert a márka történetében először hazai sztár népszerűsíti itthon darabjait. A tökéletes alakú és bájos mosolyú Rubint Rellán remekül állnak a csipkével és szegecsekkel díszített, bársonnyal, tüllel és bőrhatású anyagokkal kombinált szettek, melyeket megtalálsz a legújabb darabok között ITT.

rubint_rella_tezenis2.jpg

 

Szöveg:

web_ala_i_ra_s_panni_1.png

Képek: Editorial       Borítókép: calin.gr

 

Témába vág:

Pimasz játék a ruha alatt - szexi fehérneműk

Újra Hollywood diktál a fehérneműpiacon

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

  

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_WS

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra! 

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr7114377473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása