Két szuper smink az év legnagyobb bulijára

Megjelent: 2015.12.30. 21:43

Mindegy, hogy házibuliban vagy egy trendi helyen rendezett évzáró partyn búcsúztatod 2015-öt, add meg a módját, és ne csak az újonnan beszerzett rucid, hanem a sminked is legyen alkalomhoz illő - így garantáltan szuperül fogsz festeni az éjféli BÚÉK-szelfin! Fogadd meg tanácsaink, less el ötleteket és készítsd el az egyéniségedhez legjobban passzoló make-up-ot, mellyel 2016 első napjának hajnalán is garantáltan elismerő pillantásokat kapsz majd. ;)

img_1977.jpg

Back to the basics

Először is vegyük sorra, mire lesz mindenképp szükséged, függetlenül attól, hogy melyik sminket is választod majd. Ezek: alapozó, púder, korrektor, sminkalap (primer). Az általunk használt márkák ajánlások, ami viszont fontos, az az, hogy mindig a bőrszínednek megfelelő árnyalatot válaszd az adott termékből. 

Sminkalap (primer): NYX - Pore Filler

Alapozó: Yves Rocher - Zéro Défaut Beige 100

Korrektor: Bourjois CC Eye Cream - Light Beige

Púder: Yves Rocher - Beige Clair

Első lépésként a folyékony sminkalapot tesszük fel, mely feltölti a tág pórusokat és E-vitamint tartalmazó formulájával egységes bőrfelületet biztosít. Ezután következik a CC-krém, mellyel a szem alatti karikákat fedjük el és egyben biztos terepet készítünk a később felkerülő szemhéjpúder számára is. Az alapozó felvitelével egészséges bőrszínt és tökéletes bőrfelszínt kapunk, a púder pedig a mattításban van segítségünkre, segít, hogy egy táncos buli közben se csillogjon a T-vonal területe. Ha készen állunk az alapozással, indulhat a mestermunka, jöhetnek a SZÍNEK!

img_1968_1.jpg

 

1. Ellenállhatatlan csillogás

Csillogó szemhéjak és trendi fukszia színben pompázó ajkak - ez a könnyen elkészíthető smink vidámságra hangol, ami aztán egész este elkísér. 

img_2092.jpg

Hozzávalók

szemöldök színező: Miss Sporty Studio Eyebrow Kit - 001 Medium Brown

szemceruza: Miss Sporty Kohl Kajal Deep Brown (sötétbarna)

szemhéjpúder: Gosh Eyelight Trio - 003 Chunky Chocolate

                         PUPA Vamp! - 002 Ombretto Cotto - Warm Brown

szempillaspirál: Bourjois Volume 1 Seconde Mascara

rúzs: Miss Sporty My BFF - 201 - My Amazing Fuchsia

 

 

Brigi szemöldökét a Miss Sporty új kis készletének segítségével formázzuk: a sötétebb, krémes állagú színnel kezdünk, majd a világosabb árnyalatú porral fixálunk, ezután pedig a dobozkában található kis kefével a helyére igazítunk minden rakoncátlan szálat.

A mélyítővonalba is az előbbi porállagú festéket visszük fel, a szemhéjak közepére a Pupa Vamp! meleg barna szemhéjfesték kerül nedvesen, az egész mozgó szemhéjat pedig a Gosh szemhéjfesték-triójának középső, csillámos világosbarna porával színezzük, szintén nedves ecsettel. A belső szemzugba a Gosh hármasának legvilágosabb árnyalata kerül, az alsó szempillák tövében is ezt satírozzuk el.  A Miss Sporty sötétbarna színű szemceruzájával húzunk egy tusvonalat, amit a Gosh szintén sötétbarna szemhéjporával tovább mélyíthetünk. A szempillákat a Bourjois Volume 1 Seconde fekete szempillaspiráljával festjük.

Az ajkakra a Miss Sporty új, hidratáló hatású, ragyogó színű BFF rúzsai közül az igazán csajos My Amazing Fuchsia kerül, amit egyébként pirosítóként is használhatunk - persze csak óvatosan, a megfelelő mértékben adagolva! 

 

2. Csábítás mesterfokon

Ha inkább férfifaló vadmacska énedet helyeznéd előtérbe az év utolsó éjszakáján, hangsúlyozd a szemeidet, az ajkaidra pedig egy visszafogottabb, matt árnyalatot vigyél fel. img_2135.jpgHozzávalók

Szemceruza: Yves Rocher - Crayon Couleur Végetale - 07 Bleu Pensée

Szemhéjpúder: Maybelline - The Nudes paletta

Szempillaspirál: Gosh - Double Precision

Rúzs: Maybelline - Matte 940 - Rose Rush


 

Brigi szemöldökére ezúttal a Maybelline Nude palettájának egyik világosbarna árnyalata került. A tusvonalat az Yves Rocher csillámokat is tartalmazó sötétkék színű krémes szemceruzájával húztuk meg, amit aztán elsatíroztunk. A belső vízvonalnál körben kihúztuk a szemeket. A szemhéjra a nude színek csillámló változataiból is tettünk, majd a szempillákat a Gosh spiráljával festettük ki (külön kefe áll rendelkezésünkre az alsó és felső pillákhoz).

Az ajkakra a Maybelline új matt rúzs-sorozatának rózsaszín árnyalata került, az orcákon szintén a rúzst használtuk pirosítóként, természetes, üde hatást érve el ezzel.

 

Smink: Pacsuta Ági - MUA - @pacsutaagi.mua

Modell: Pozsgai Brigi - @paonnenoire

Dekor: cutandfold.hu - @cut.and.fold

Szöveg és képek: Farkas Anna - @annecolor

 

Még nem tudod, hol bulizz? Olvasd el programajánlónk!

ILYEN LESZ AZ UTOLSÓ ÉJSZAKÁD 2015-BEN

 

Nőktől nőknek

A NAGYBETŰS NŐ KIEGÉSZÍTŐI - TÁSKÁK A MARIE ANNE DESIGNTÓL

WONDERLAB - KREATÍV ALKOTÓKÖZÖSSÉG A MAGYAR DIVATÉRT

TEENAGER L'AMOUR - MISS SPORTY ÉS PLAYBOY TESZT

ÍGY VÁLASSZ KABÁTOT AZ ALAKODRA - ÉS ITT VEDD MEG!

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr928212812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása