Teenager l'amour - Miss Sporty és Playboy-teszt

Megjelent: 2015.12.02. 01:21

Hétvégén lesz a kis-nagy keresztlányom 12. születésnapja. Néhány éve még nyuszikat simogattunk az állatkertben és együtt néztük a kedvenc meséjét egy tál pudingot kanalazva, most meg kitalálta, hogy komolyabban is részt kíván venni a nőcis szépségápolási rituálékban, tehát már nem lehet annyival elintézni a dolgot, hogy hétvégén pörgős szoknyában együtt kifestjük a körmét (természetesen a legvadabb piros körömlakkommal). Szerencsére nemrég kaptam egy jó kis tesztcsomagot, amiben neki is bőven akadt kipróbálnivaló.

img_0110.JPG

Elsőként a Miss Sporty termékeket vettem szemügyre. Bár nem gondolom, hogy Melusnak teljes sminkben kellene nap mint nap iskolába járnia, egy-két trükköt azonban bátran bevethet a tökéletes megjelenés érdekében. Őt sem kerülik el a kamszkor kisebb-nagyobb pattanásai, így a So Matte korrektor tökéletes választás lehet reggelente, amikor a kisebb bőrhibákat el szeretné fedni. Az alapozó nevéhez hűen mattítja az arc fénylőbb részeit, így a hétvégi házibuli előtt ez is megengedett.  A korrektor 2 színben kapható, alapozóból 3 árnyalat áll rendelkezésünkre. Mindkét termék a márkától megszokott fiatalos, letisztult csomagolásban található, az ár pedig a tinik zsebpénzéhez igazodik.

A Miss Sporty matt kollekciójához tartozó szemhéjpúdert valószínűleg megtartom magamnak, a tesztelésre kapott "Rock" metálos-szürke színárnyalat ugyanis nagyon szép, és egy fekete tusvonallal pont elég az esti koncertre készített sminkemhez. Ha vizes applikátorral teszem fel, akkor ő maga is működhet ezüstös ívként a szemhéjon. A színek között egyébként találunk még szende rózsaszínt, lágy csokoládét és bézses árnyalatokat is.

img_0136.JPG

Ami viszont már nagyon nem én vagyok, azok a Check Matte körömlakkok: intenzív színek furcsa puha, matt textúrával (kicsit olyan száradás után, mint egy műgyanta fellület). Ugyanakkor el tudom képzelni, hogy a lányoknál pont az újdonság varázsa szolgál majd vonzerőként, hogy ezt a terméket válasszák (pink, orgona-lila és borvörös árnyalatban kaphatók).

A csomagban rejtőzött egy szempillaspirál és egy szemceruza is, és mindkettőről csak elismerően szólhatok. A szeptemberben a boltok polcaira került Pump Up Booster Kohl Kajal automata szemceruzával (sötétbarna, fekete, világos bézs és türkiz) krémes állagú, mégis tartós tusvonal húzható. A Pump Up Booster Lash Bodifier spirál pedig tényleg nagyszerű: a kefe kicsit hasonlít egy súlyzóhoz három kis gömbölyű részével, melyeknek köszönhetően szépen szétválasztja a pillákat és dúsítja is azokat. Felveheti a versenyt bármelyik nagyobb (és drágább) drogériás márkával, mindenképpen jó tapasztalat volt tehát arra nézve, hogy az olcsóbb, inkább tiniknek szóló termékek között is találhatunk megfelelő darabot a neszeszerünkbe.

Melus szülinapi ajándékának legcukibb darabja szerintem a Playboy legújabb illatának, a Play It Wild-nak a parfümje és a hozzá tartozó tusfürdő lesz. Már a csomagolás is nagyon csajos: nyuszifej-kupak rózsaszín masnival és párducmintás üvegecske. Az illat egyáltalán nem hivalkodó, hanem egyenesen édes gyönyörűség: bársonyos karamella. (Mellékesen megjegyezném, hogy természetesen férfi illat is létezik: egy kellemesen fűszeres elegy, ami olyan jól sikerült, hogy a tinikorból már jócskán kiöregedett öcsém is elrakta tartalékba, biztos ami biztos.)

img_7663.JPG

Ha a lányunk-keresztlányunk-barátnőnk lánya épp felfedezi a kozmetikumok varázslatos világát, nyugodtan kísérjük el beszerző körútjára, csak arra vigyázzunk, hogy valószínűleg mi is elcsábulunk majd egy-egy a sweet sixteen időszakunkat idéző termék láttán.

 

Panni

 

 

Olvasd el ezt is!

ZENE A KAZINCZY UTCÁTÓL PALAUIG - A BELAU-PROJEKT

5 MAGYAR TERVEZŐ ÚJ KOLLEKCIÓJA A MARIE CLAIRE FASHION DAYS-EN

TABASCO - EGY SZÓSZ, AMI HÉTFÉLEKÉPPEN CSÍP

ROSSZ NEVELÉS - AZ ELFOGADÁS TÖKÉLETES ELUTASÍTÁSA

 

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr208064058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása