Ilyen lesz az utolsó éjszakád 2015-ben

Megjelent: 2015.12.29. 12:57
Írta: colorcam

Lesz itt kérem szépen mindenféle látnivaló: jógázó lányok, ügető versenylovak, finom falatok és végül, de véletlenül sem legutolsó sorban, buli - reggelig. Ha szeretnéd tartalmasan tölteni az év utolsó napját, olvass tovább, jegyzetelj és vedd be a várost a haverokkal.  party_2.jpg

Az egészséges kezdés: PESTHAJNAL / KEKSZ / 12.30 

Ha igazán elemedben akarod érezni magad miközben hangosan átcsúszol az újévbe, akkor már egy nappal a hatalmas buli előtt kezdd el a testi és lelki készülődést. Fogd magad és a polifoamodat, vedd célba már jó korán a Madách teret, ahol a Pesthajnal szakavatott jóga oktatói várnak egy kis reggeli testmozgással és ígéretük szerint rengeteg koffeinnel. 

image_32.jpeg

Időpont : 12.30 06:30-09:30

Helyszín : KEKSZ 

Belépő: Ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Facebook esemény

 

A ráhangolódás: ÜGETŐSZILVESZTER / KINCSEM PARK / 12.31.

Már szinte pesti hagyomány, hogy fogod a barátokat és együtt mentek ki a délben kezdődő Ügető Szilveszterre, ahol egymást váltják a futamok és a kiemelt kulturális programok. Amellett, hogy lehetőséged nyílik testközelből szurkolni az ország legkiemelkedőbb lovainak és lovasainak, olyan emelkedett perceket is átélhetsz, mint a Zenthe Ferenc Emlékverseny és a Bubik István Emlékverseny díjátadója. A neves versenysportolókról és elismert művészekről megemlékező eseményt egy jó kis koncert és hatalmas tűzijáték zárja. 

ugeto.jpg

Időpont: 12.31. 12:30-19:10 

Helyszín: Kincsem Park 

Belépő: Felnőtt: 1600 Ft (amiből 600 Ft lejátszható ), Gyerek (6-18 év): 1000 Ft, 6 éves korig ingyenes

Facebook

 

Ahol mindenkinek jó lesz: 100% Budapest NYE / AKVÁRIUM KLUB / 12.31.

Ha idén az minden álmod, hogy elkerüld a végre teljes létszámban összeverődött társaságon belüli vitát, amikor épp a zenei ízlésről, legjobb buliról vagy legmenőbb együttesről esik szó, akkor fogd a csapatot és vegyétek célba az Akvát, ahol egy kicsit sem sokkoló belépőért három terem és vagy száz zenei stílus közül választhattok. A sztár fellépők, mint az Anima Sound System, a Zagar vagy a Bëlga, lemezlovas-bőrbe bújnak és a legnevesebb szerzeményeikkel adják a talpalávalót olyan népszerű DJ-k mellett, mint Karanyi és Tom Select. 

image_33.jpegIdőpont: 12.31 20:00-04:00

Helyszín: Akvárium Klub 

Jegyek: 

Dec. 31. 23:00-ig: 3000 Ft 

Dec. 31. 23:00 után: 3500 Ft

VIP elővételben: 8.000 Ft 

VIP helyszínen: 10.000 Ft 

Facebook esemény

 

Érdekes utazás az újévbe: KIOSK x I LOVE BUDAPEST - Város a városban / KIOSK / 12.31.

A belváros legstílusosabb szórakozóhelye önmagához hűen egy igazán menő eseménnyel rukkol elő, melynek során teljesen átrendezik a belső teret, kiszolgálva ezzel a finom falatokra és minőségi szórakozásra éhes vendégeket. A Város a városban hívószóval ellátott óévbúcsúztatón valóban egy kisváros sétálóutcáján találjuk majd magunkat, ahol a street food és a fine dining is képviselteti magát. A Kioskban emellett betérhetünk a Vásárcsarnokba, megkóstolhatjuk a Halpiac finomságait és édes mámorba merülhetünk a cukrászdában, mindezt kiemelt minőségű borok és remek zenék társaságában. 

image_35.jpeg

Időpont, helyszín: 12.31. 19:30, KIOSK 

Jegyek:

All you can eat vacsorajegy 19:30-23:00 közt: 29.900 Ft 

All you can eat vacsorajegy + Korlátlan ital alapcsomag 19:30-23:00 közt: 36.900 Ft 

Korlátlan italcsomag: 19:30-tól zárásig: 29.900 Ft

Előzetes jegyfoglalás és előzetes fizetés szükséges. 

e-mail: info@kiosk-budapest.hu  

Facebook esemény 

 

A lehető leglazább: F.CK2015 / 4BRO DOWNTOWN 

Azt hiszem, senkinek se kell bemutatni, milyen is volt az oly sok éven át hiányolt 4bro-életérzés. Akik már akkor is fiatalok (bizonyos "kirívó" esetben szenvetlenül fiatalok) voltak, a nyitóbuli óta újra visszaszoktak az R'n'B és HipHop dallamiról híres helyre, ami az "erkölcstelen" vigalmi negyedben nyitotta meg kapuit. A 4bro-ra a régi brigád mellett  szinte mindenki kíváncsi, ezért jobban teszed, ha előre foglalsz asztalt az ingyenes bulira. Ellenkező esetben öltözz nagyon melegen és készülj elegendő mennyiségű vodkával valamint pálinkával a hosszú sorbanállás idejére. 

image_34.jpeg

Időpont, helyszin: 12.31. 22:00-05:00 , 4bro Downtown

Jegy: nincs! :)  

Facebook esemény

 

Amikor már mindennek vége: PIAF Club

Akinek még be kell mutatni a Nagymező utcában található helyet, az vagy hazudik vagy mindig hazament hajnali 1 óra előtt és ezért nem látta a messziről csak "IAF-ként" világító piros betűket. A szesztilalomra emlékeztető pincehelyiség rengeteg after partyt, megszámlálhatatlan ébredést és rácsodalkozást élt már meg hosszú nyitvatartása alatt. Mindenki itt fut össze, aki reggel 4-kor úgy érzi, nincs még vége a partyzásnak. Persze ezt sem szabad teljesen komolyan venni... Vagy csak icipicit.

piaf.jpg

Facebook 

 

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr848206532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása