Férfi neszeszer másképp - Lush termékteszt

Megjelent: 2015.06.10. 16:12
Írta: praclee

Szerencsés vagyok, számomra az idei nyár folytonos utazással telik. Milánó, Párizs, csak hogy az utóbbi kettőt említsem. Persze lehet irigykedni, de nem csak nyaralni megyek, hanem dolgozni, és sokszor időm sincs a városban szétnézni. Van, hogy kevés csomaggal megyek, ilyenkor jól jön, ha a kézi poggyászba olyan dolgokat rakhatok, amit biztosan felengednek. Bevallom sosem próbáltam még korábban az angol cég termékeit, mindig csak elmentem a bolt előtt, ahonnan erős, de mégis kellemes illat áradt. Örültem, hogy most tesztelhettem férfi kozmetikumaik egy-egy darabját, mert szeretem az új és izgalmas dolgokat. Na és persze ki ne akarná kipróbálni egyszer a fogtablettát, amiről bevallom férfiasan, még soha életemben nem hallottam korábban.

foto_2_1.JPG

Mivel nem sokat tudok a Lush-ról, kicsit utána olvastam és meglepődtem, mennyire elkötelezettek a termékeik iránt. A Lush nagy gondot fektet arra, hogy ne álljon be a tömeggyártott kozmetikumok sorába. Igyekszik minél több természetes dolgot használni, sőt számos olyan terméke kapható, mely kizárólag csak természetes alapanyagokból tevődik össze. Akik pedig elszánt vegánok, szintén örülhetnek, mert több ezek közül vegán termék, amit fel is tüntetnek. Ezek után nem is kérdés, hogy állatkísérleteket sem végeznek. A cég igyekszik környezetbarát és környezettudatos lenni. Szinte 100%-ban újrahasznosított csomagolóanyaggal dolgoznak. A honlap nagyon szépen felépített, átlátható és minden információt könnyedén megtalálunk. Nagyon szimpatikus, hogy olvasmányos formában tálalják a dolgokat, kis rajzokkal, ábrákkal. Aki ennél is többre vágyik, most indítottak egy web felületet, ahol időről időre online lehet követni a termékek elkészítésének folyamatait.

És most nézzük a termékeket, amiket nem gondoltam volna, hogy ennyire megszeretek.

 

1. Fogtabletta - Breath of God

Kapásból itt van a fogtabletta. Amennyire bizarrul hangzik (bevallom ódzkodtam, hogy elkezdjem használni), annyira megszerettem. Ráadásul még repülőre is magunkkal vihetjük, mert nem folyékony, de a dobozát azért tartsuk magunknál, nehogy azt higgyék, hogy egyéb pirulákat szállítunk. Én a Breath of God névre keresztelt tablettát próbáltam. Bár nem tartalmaz fahéjat, nekem mégis kicsit arra emlékeztet az íze. Csak szét kell rágni, majd a bevizezett fogkefével elvégezni a dolgunk. Nem kell félni, habzani fog rendesen. Azonkívül, hogy nagyon kellemes az íze, garantálható, hogy egy esti fogmosás után még másnap reggel is kellemes szájízzel kelünk. Nekem eddig sem volt ezzel problémám, de a Lush termékével mégis valahogy jobb.

 image_1_1.jpeg

 

2. Tusfürdő - Rub Rub Rub

Másodikként a Rub Rub Rub tégelyes tusfürdőjét próbáltam ki. Alapjáraton a szappant jobban szeretem, mert a tusfürdőt nehéz lemosni, valamint elég sok olyan mellékanyag van benne, amit nem szeretnék a bőrömre felvinni. Bár ebben is található pár szintetikus összetevő, de túlnyomórészt természetes összetevőkből áll, és a vegánok is használhatják. Ez nemcsak tusfürdő, de testradír is. A só szemcsék azon túl, hogy az elhalt bőrréteget leszedik, kellemesen bizsergetnek és frissítenek. A mimóza és narancsvirág illatra pedig férfiként is azt mondhatom, hogy telitalálat!


 

3. Száraz sampon korong - Seanik

Látszik, mennyire le vagyok maradva kozmetikai dolgokban, mert amikor megküldték a száraz sampon korongot, igen nagy pislantásokat vetettem, hogy ilyen is van? Ez a kis korong 2.390 Ft, ami méretét nézve igen drágának tűnik, de több dolgot is kell tudni róla. A szilárd sampon akár háromszor tovább is tarthat, mint egy tubusos sampon. Szinte csak természetes anyagokat tartalmaz, amit látunk is, ha kezünkbe vesszük. A kis algák és moszatok kikandikálnak ki a tengeri sóval és ásványi anyagokkal dúsított korongunkból. Megint csak szkeptikus voltam, hogy ezt most akkor dörzsölgessem-e fél óráig. A leírásban ugyanis annyit mondanak, hogy vizezzük be a kezünket, picit dörzsöljük, majd kenjük a hajunkra. Azt hittem, olyan lesz, mint egy szappan, aminek a felhabzásához kell némi idő. De ismét csak tévedtem. Egy-két dörzsölés után már habzott is, és mikor a hajamra tettem, ez csak fokozódott. Az illata nagyon kellemes, szintén mimóza és narancsvirág valamint jázmin kivonatból áll, mint az előbbi Rub Rub Rub tusfürdő. Szakállas férfitársaimnak itt jegyezném meg, hogy szakállra is kiválóan alkalmas. Kellemesen puhává varázsolja férfi díszünket. Lassan egy hónapja használom két-három naponta és a korong még nem igazán akar fogyni, úgyhogy tényleg elég hosszú ideig elég.

 foto_1_1.JPG

4. Dezodor - Greench

Jöjjön hát a dezodor, ami ismét kisfiúi csodálattal töltött el. Ez ugyanis nem a hagyományos stift vagy spray, hanem hintőpor! A Greeench (Grincs) névre hallgató termék nevében hordozza a névjegyét. Kicsit olyan, mintha frissen kaszált fűbe hemperegtünk volna. Sosem volt dolgom még ilyen dezodorral, így első használat után a szobám úgy nézett ki, mint egy droglabor. A hintőport ugyanis a kezünkbe kell szórni, majd bedőrzsölni a kívánt felületet, jelen esetben a hónaljunkat. Ezt kicsit gyakorolni kell, mert nekem az első adagok a földön landoltak. És a fehér por érdekes látványt nyújtott... Kis gyakorlás után azonban már nagy szakértelemmel vittem fel. Nem kell belőle túl sok. Érzi az ember. Ügyeljünk, hogy száraz bőrfelületre használjuk. (Fürdés után, nagy melegben sosem szerettem a stiftet, mert picit csúszik, ragad.) Az illata kellemes, mégsem tolakodó. Titokban végzi a dolgát. Bátortalan voltam, de kiderült, hogy nem kell félnem. Hozzá tartozik, hogy szerencsés vagyok, hiszen alig izzadok, még sportolás közben sem. Egy normális naphoz egyszeri hintőporozás számomra megfelelő biztonságot nyújt. Viszont teszteltem extrém körülmények között is, 30 fokban, 14 órás hegymenetben, gyalogtúrában, és ott már azért gyengült a hatásfoka. Nem mondom, hogy kellemetlen szagom lett volna, de azt sem, hogy kielégítő volt a hatás a nap végére. Érdemes  hát magunkkal vinni a praktikus kis tubust. Hangsúlyozom, normál használattal a termék számomra kiválóan alkalmas, nagy igénybevételnél viszont már nem olyan, mint a bevált stiftes dezodorom. Igaz abban jóval több a szintetikus anyag.

image_2_2.jpeg
 

5. Bónusz: Silky UnderWear

Végezetül pedig próbáltam még egy hintőport, aminek a valódi funkciójára nem jöttem rá, de az illata mindent vitt. A leírásban az áll, hogy nyugtató hintőpor kakaóvajjal és jázminnal, amit akár lefekvéshez is használhatunk. A Silky UnderWear névre keresztelt termék kakaós, édeskés jegyekkel bír, ami hosszan megmarad rajtunk. Én több ismerősömnek is megmutattam, és mindenki odáig volt érte. Kicsit ebből is a kezünkre hintünk, majd testünkre masszírozzuk. Mivel nekem elég száraz a bőröm, így nem éreztem azt a selymes puhaságot, amiről a Lush oldalán írnak. Gyanítom ez a termék inkább a zsírosabb, vagy izzadósabb bőrűeknek lett kifejlesztve. Mindenesetre én is előszeretettel használom, mert az illata tényleg zseniális! A nőknél legalábbis nagy sikere van! ;)

 

Dani

 

Heti ajánló:

BMW I3 (REX) teszt - elkerülhetetlen

 TOP 5 kutyabarát kávézó Budapesten

10 világhírű fellépő a legnagyobb nyári fesztiválokon

ESETLEG - a Mama rakta el a befőttet

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr317526710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

halaloszto 2015.06.10. 23:48:46

azért ezt így minden figyelmeztetés nélkül nem kéne.

agytörzsy prof 2015.06.11. 08:16:52

Nem világos, hogy ez most melegeknek melegektől készült útmutatás, vagy valami vicc? Komolyan azt hiszed, hogy bármelyik férfi ilyen hülyeségeken fog élvezkedni, hogy behintőporozza a pöcsét? "Több ismerősöm is odáig volt érte" XD el tudom képzelni "Jáájj de édessz, hát esz nadon cuki, hogy hoztál kukihintőport te huncut fiú!"

2015.06.11. 09:01:03

Hát, 1-2-3 még csak-csak, egye fene. De 4,5-nél erősen szörnyülködtem. :)

aegithalos 2015.06.11. 09:11:34

Kes. Hitelkartya meretu rozsdamentes acel lap, konzervnyitoval, csaharhuzoval, furesszel es hasonlo dolgozzkal. Zseblampa. Glow stick. Ongyujto. Esoponcho. Penztarca. e-konyv olvaso.

Az osszeshez irhatok markat is, ha szeretnenk a reklamvonlat tovabbvinni.

Hogy azert a te... ize... neszesszeredhez is hozzaszoljak: az utolsora neincs semmi szukseg, a rozsdamentes acel hereknek nem art egy kis nedvesseg. Mondjuk en nem szoktam az ismeroseimnek mutogatni, node izlesek es pofonok.

vackor1 2015.06.11. 09:24:02

Azért nem rosszak a képek... :)))

igazi hős 2015.06.11. 10:30:11

Én tényleg azt hittem kattintáskor, hogy ez heteróknak (is) szól és nem egy reklámposzt. Én kérek elnézést.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.06.11. 11:34:58

férfi neszeszer?!

Van az a vicc, hogy amelyik férfi a szappannál többet használ az mi is?
süti beállítások módosítása