10 világhírű fellépő a legjobb nyári fesztiválokon

Megjelent: 2015.06.07. 17:49

Hivatalos megerősítések szerint is elkezdődött a nyár és vele visszavonhatatlanul elindult a szabadtéri fesztiválszezon. Hazánkba ismét számos közkedvelt fellépő érkezik, hogy az utolsó napsugarakig táncoltassanak minket. Nézzük csak, mit lehet tudni egyik-másikról.  

elliegoulding_485575029_10.jpg

VOLT FESZTIVÁL 
Július 1-4. Sopron 

WILKINSON / 07.02 / TELEKOM NAGYSZÍNPAD 

A brit származású drum 'n' bass producer 5 évvel ezelőtt őrjítette meg először az elektronikus dallamok kedvelőit és zenei karrierje azóta is folyamatosan ível felfelé. A Lazers Not Included címet viselő, első stúdióalbumának számai 2013 óta döngetik a jelentősebb angol listákat: olyan tracekeket köszönhetünk neki, mint az Afterglow vagy a Halflight. Ha már most hangolódni szeretnél a bulira, nézd meg legújabb szerzeménye, a Hopelessly Coping brixtoni fellépésének videóját.

 

 

DAVID GUETTA / 07.03 / TELEKOM NAGYSZÍNPAD 

David Guetta hazánkban annyira népszerű, hogy pár évvel ezelőtt még hivatalos hasonmása is akadt. A 21. század eddig vitathatatlanul egyik legmenőbb előadója idén is táncra perdíti majd a fesztiválozó közönséget népszerű korábbi slágereivel vagy épp a legújabb közös szerzeménnyel, melyet többek közt Nicky Minaj-jal készített. 

 

 

FATBOY SLIM / 07.04 / TELEKOM NAGYSZÍNPAD 

Fatboy Slim szinte már klasszikusnak számít az elektronikus zenei világban. A számtalan díjat, köztük egy Grammy-t is besöpört DJ és producer a kilencvenes évek közepe óta adja a talpalávalót szerte a világon. A mi korosztályunk egyik ébredező zenéje és klipje a Rockefeller Skunk volt, amit azóta is szívesen, bármikor meghallgatunk. Legújabb számával, az  Eat, Sleep, Rave, Repeat -tel pedig sikerült bebizonyítania, hogy nagyon-nagyon nem öregszik. 

 

BALATON SOUND
JÚLIUS 8-12. ZAMÁRDI

TIESTO / 07.08 / MASTERCARD NAGYSZÍNPAD 

Tiesto is azon DJ-k egyike akinek sikerült lefektetnie a mai elektronikus zene alapjait. A 80-as években már lemezlovasként tevékenykedő művész hasonlóan előbb említett kollégájához, fáradhatatlanul ontja magából a slágereket, így nem véletlen, hogy háromszor is a világ legnépszerűbb DJ-jének válaszották. 

 

 

NICKY ROMERO / 07.09 / MASTERCARD NAGYSZÍNPAD

Ismét egy lemezlovas, a világ zenei ranglistáinak éléről, aki csak azért jön ide, hogy felborzolja az amúgy se túl nyugodt Balaton-parti kedélyeket.  A holland származású, mindössze 26 éves house zenésznek szinte az összes mai hírességgel volt már közös dolga: David Guetta, Avicii valamint Calvin Harris is megbízott a zenei ízlésében és a lista még koránt sem teljes. 

 

 

FAITHLESS / 07.11 / MASTERCARD NAGYSZÍNPAD 

Újra nálunk koncertezik a brit house zene egyik legismertebb formációja, mely idén fennállásának 20. születésnapját ünnepli . Az évfordulóról pedig nem is emlékezhetnének meg szebben, mint egy remix albummal, mely a Faithless 2.0 nevet viseli és egy turnéval, melyre nagy meglepetéseket tartogatnak. 

 

 

 VESZPRÉMFEST
JÚLIUS 15-18. 

EMELI SANDÉ / 07.18

Nincs olyan lány ebben az országban, aki zsebkendőkkel felfegyverkezve ne énekelte volna pityeregve az énekesnő Read all about is című slágerét, majd ne táncolt volna annak remixelt változataira. Emeli amellett, hogy maga is ismert sztár, nagyon szeret együtt alkotni más, neves művészekkel.

 

 

SZIGET FESZTIVÁL
AUGUSZTUS 10-17. 

ROBBIE WILLIAMS / 08.10.

Őt talán nem kell bemutatni. Az angol pop fenegyereke, az egyik pillanatban meztelenül ugráló, majd másik pillanatban klasszikus, zenei értékeket valló muzsikus az idei nyár egyik legnagyobb dobása. A Take That egykori tagja, számtalan sláger és eladott album után várhatóan fergeteges show-val készül az idei Szigetre. 

 

 

ELLIE GOULDING / 08.13.

A szőke hajú vagány és egyben szexi énekesnőt 2010-ben, zenei karrierjének kezdetén már az év hangjának választották, és azóta is csak ontja magából a sláger szerzeményeket. Calvin Harris-szel közös daluk után az idei tavasz egyik legnépszerűbb száma a Love me like you do, melyet  a Föld összes rádiója rotációban játszik. 

 

 

KINGS OF LEON / 08.13.

Kizárt, hogy létezik olyan ember, aki ne ismerné példáulaz együttes Sex On Fire  című számát? A három testvérből és egy unokatestvérből álló rockzenekarnak 12 éves pályafutása alatt már egy Grammy-díjat is sikerült bezsebelnie, koncertjeiken pedig tízezrek tombolnak Japántól Los Angelesig. 

 

Fotó: Coachella/ Ellie Goulding

 

Pozsgai Brigitte  

 

Heti ajánló - ne hagyd ki

A LEGMENŐBB FESZTIVÁL SZETTEK FIÚKNAK ÉS LÁNYOKNAK

BMV I3 (REX) TESZT - ELKERÜLHETETLEN

UJJAL KINYALT KAVIÁR - AVAGY A TÚLREAGÁLT SZINGLISÉG PROBLÉMÁJA 

HOSSZÚ HÁZASSÁG -INTERJÚ VARGA ROLAND ÉS HADZSALA KRISZTIÁN SÉFEKKEL

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr877519776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.06.08. 10:33:51

Hát, ez eléggé szánalmas katalógus, már csak a Prodigy hiányzik a roppant aktuális és naaaagyon világhírű előadók sorából.

Pjotr83 2015.06.08. 11:22:38

@shitgun: Azért mert Te az idén már a 16ot töltöd, attól még volt zene akkor is, amikor Te még csak terv voltál...úgy '98 karácsonya körül...

2015.06.08. 11:30:27

@Pjotr83: 36 vagyok te hülye:) Én már tíz éve is Faithlessen voltam a Szigeten:)Ezek meg már többségükben tíz éve is lefutott harmadosztályú olcsófesztiválos fellépők voltak (igen, a magyar fesztiválok olcsófesztiválok, csak nem a magyaroknak). Komolyan 2015-ben Faithless, Tiesto, Fatboy Slim???? baszkimár...
süti beállítások módosítása