A legmenőbb fesztivál szettek fiúknak és lányoknak

Megjelent: 2015.06.02. 07:00

Teljes lelki nyugalommal kijelenthetjük, hogy az idei nyár divatját a fesztiválok hangulata ihlette. A nemzetközi márkák designerei egészen Woodstockig nyúltak vissza, és új életet leheltek a fejpántokba, rojtos mellényekbe, sőt a trapéznadrágba is. Eközben magyar tervezőink se voltak restek és olyan darabokat álmodtak meg, amik amellett, hogy eszméletlenül jól néznek ki, még praktikusak is. Ha már fesztiválok tekintetében élen járunk a világon, akkor nem maradhatunk le öltözködésben sem. 

festival.jpg

 

BRIDGET &OLIVIA 

A fiatal tervezőpáros a tavalyihoz hasonlóan idén is filmes ihletésű darabokkal rukkolt elő. Az új kollekció egyik alapvonala a térképminta, ami a női topokon és a férfi pólókon is visszaköszön. A lányoknak hűvös estékre neon sárga dzsekit álmodtak meg, a fiúknak pedig megalkották a nyár egyik legmenőbb, T-vonalban mintás ingét. 

image_57.jpg

Lelőhely:
Bridget & Olivia Showroom
(Budapest, VI. Ó utca 9.)
Nyitvatartás : Facebook 


DELACIER

Figyelem, kihagyhatatlan kiegészítők következnek! A Delacier ékszerei mellett eddig sem volt könnyű csak úgy elmenni, de ha kizárólag arra van lehetőséged, hogy szigorúan egy kis különlegeset csempéssz a szettedbe, akkor ez legyen az. Színes nyakláncok, karkötők, amik tökéletesen passzolnak egy vidám, fesztiválozással töltött naphoz. 

image_52.jpg

Lelőhely: wonderLAB
Budapest V. Veres Pálné utca 3. 
Nyitvatartás : Facebook 

 

KOMOD

Most már hivatalosan is kijelenthetjük, hogy a KOMOD alkotta meg a fesztiválok legmenőbb party cuccait. Az első ránézésre divatos crop topnak, sportos nadrágnak vagy cikk-cakkos táskának tűnő ruhák egytől egyig világítanak a sötétben. Az egyszerűen csak FlashHERO névre keresztelt kollekció darabjaival mindenkinek kötelező megismerkednie, aki komolyan gondolja a bulizást.

image_56.jpg

Lelőhely: wonderLAB 
Budapest V. Veres Pálné utca 3. 
Nyitvatartás : Facebook 

 

WONDERGROUND

Szívünk szerint egy esős fesztivál napon az összes férfit ezekbe a mintás dzsekikbe öltöztetnénk. A feltűnő ruhák tavaly ősszel vonultak végig a Central European Fashion Days-en, és azóta különleges színfoltjai a magyar divatnak. A szintén fiatal tervezőkből álló csapat által megálmodott darabok főként a sportos, kreatív szemléletű férfiak kedvencei lesznek.

image_55.jpg

Info: Weboldal 

 

NOOTKA 

A 2015-ös nyár #musthave kiegészítője a fejpánt, legyen az virágos vagy ez esetben tollas. Az indián stílusú, hajban és karon hordható ékszerek eredeti madártollból készülnek, és megvan az a képességük, hogy bármilyen összeállítást feldobnak. Még jobb, hogy ezeket közösen a tervezővel álmodhatod meg.  

image_51.jpg

Info: Facebook

 

PAKAMÉ

Ha a letisztult darabok híve vagy, vagy egyszerűen csak valami olyasmit keresel, ami mindenhez passzol, a WonderLAB üzletében, a Pakamé mellett a helyed. A természetes anyagból készült hátizsákot szinte bármihez felveheted, legyen rajtad sort, laza, rojtos felsővel vagy szaggatott farmer, crop toppal. A hatást tovább tudod fokozni egy színben hozzá illő rövid szárú csizmával.

image_54.jpg

Lelőhely: wonderLAB 
Budapest V. Veres Pálné utca 3. 
Nyitvatartás : Facebook 

CSELÉNYI ESZTER/ CELENI X PAF 

A nem csak tehetséges, de iszonyatosan sok oldalú tervező az idei nyárra egy igazán sportos és különleges darabbal rukkolt elő, amit egyaránt bátran ajánlunk fesztiválozáshoz és városi barangoláshoz. Eszter a kollekció megtervezésekor a szintén nagyon tehetséges PAF festőművészt kérte fel, hogy kézzel varázsoljon mintákat a lábbelikre. 

 image_58.jpg

Lelőhely : ONE Fashion Store 

Elérhetőség: Facebook

Fotók: Bridget & Olivia, wonderLAB, Facebook 

 

Pozsgai Brigitte

 

Heti ajánló - ne hagyd ki!

Magyar hardver startup és design a látássérültekért

ESETLEG - A Mama rakta el a befőttet

BMW i3 (REX) teszt - elkerülhetetlen

Hosszú házasság - Interjú Varga Roland és Hadzsala Krisztián séfekkel

A Starbuckson túl is van élet

Egész nap melegítőben - interjú Grecsó Zoltán táncművésszel

 

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr277506588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása