Budapest legmenőbb őszi éjszakái

Programajánló

Megjelent: 2018.11.12. 11:29
Írta: colorcam

Hivatalosan is tart már a klubszezon és a karácsonyi események előtt szinte minden napra jut valami figyelemreméltó zenés, kulturális vagy gasztro-esemény. Persze mi sem tétlenkedtünk és kiválogattuk közülük a legjobbakat, amik igyekeznek feledtetni a korai sötétedést és a lassan, de biztosan hűvösebbé váló időt. 

adult-beanie-blur-375884.jpg

10.25-11.17. I GERILLASZOBROK - KOLODKO MIHÁLY KIÁLLÍTÁSA I KAHAN ART SPACE

Tegye fel az a kezét, aki nem ismeri a Halász utcánál a Dunára néző Főkukacot, a Batthyány tér kis, meghajlott orrú tankját vagy Liszt Ferencet a reptérre vezető úton - és költözzön másik városba. Kolodko Mihályról bátran állíthatjuk, hogy ő az a művész, aki igazán tisztán és őszintén fejezi ki a szeretetét a város, a kultúránk és a történelmünk iránt. Itt-ott felbukkanó mini szobrain még a legmogorvább ember is büszkén elmosolyodik. Ha te is így érzel, de mégsincs időd arra, hogy körbejárd a Budapestet, azt remélve, hogy az összes kis szoborra rálelsz majd, akkor irány a Kahan Art Space, ahol egyben megnézheted mindet! 

progi8.png

 

11.12-16. I FIATAL VÁLLALKOZÓK HETE I BÁLNA BUDAPEST

Van egy jó ötleted és már dolgozol is rajta? Vagy van, de még nem kezdtél neki, mert nem tudtad, hogy indulj el? Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, akkor feltétlen regisztrálnod kell az ország legnagyobb, kezdő és fiatal vállalkozásokat felvonultató eseménysorozatára. A rendezvényen számtalan érdekes előadást hallgathatsz majd meg arról, ki hogyan is fogott hozzá a saját vállalkozásához, mik voltak a buktatói és mik voltak azok a dolgok, amik előbbre vitték őt a mindennapokban. Nem mellesleg kapcsolatot is építhetsz, ami arra is jó lehet, hogy megtaláld a leendő munkatársaidat, partnereidet. 

progi6_3.jpg

Időpont, helyszín: November 12-16. Bálna Budapest

Jegyek: ingyenes regisztráció ITT

Facebook esemény

 

11.23. I FISH! I AKVÁRIUM KLUB

Idei utolsó különálló bulijára készül a FISH! zenekar, úgyhogy ha szereted az intelligens véleményt és pici társadalomkritikát erős dallamok közé szorító zenét, akkor mindenképp szerezz magadnak jegyet a novemberi bulira, mert egy ideig nem lesz alkalmad ropni a Be kell adni, vagy a Ne is figyelj rám című dalokra. A halak becsülettel végig tolták a 2018-as fesztiválszezont és a közönség szerint a legjobb bulikat adták, úgyhogy egészen biztosak vagyunk benne, hogy az utolsó koncerten is keményen teljesítenek majd. 

progi2_6.jpg

Időpont, helyszín: november 23. 20:00, Akvárium Klub

Jegyek:

Early bird: 1490 Ft
Kedvezményes elővét I : 1990 Ft
Kedvezményes elővét II : 2490 Ft
Normál: 2990 Ft

Facebook esemény

 

11.30. I ADVENTI ZWACK OPEN I ZWACK UNICUM MÚZEUM

November végén nem ciki a karácsonyra hangolódni (előtte se) pár pohár finom bor és némi mennyi falatka társaságában. Főleg, ha a helyszín az ország legpatinásabb likőrgyára, a Zwack Unicum Múzeum, ahol még az is előfordulhat, hogy a DJ a Szőlőben nevet viselő méltán ismert rendezvénysorozat lemezlovasa szolgáltatja majd a talpalávalót. Ha szeretnél találkozni valamelyik újságírónkkal, akkor ott biztosan megtalálsz majd minket! 

progi7_4.jpg

Időpont, helyszín: November 30. 15:00, Zwack Unicum Múzeum

Jegyek: 6500 Ft, ami tartalmazza a kóstoló mennyiségű borokat 

Facebook esemény

 

Szöveg:

web_ala_i_ra_s_brigi.png

 

 

 

Képek: Pexels és Facebook események 

 

MÉG TÖBB ŐSZ: 

Így kerülj igazán őszi hangulatba! 

Nem csak nyáron lehet a nagy nap! Esküvő ősszel

Újra Hollywood diktál a fehérnemű piacon!

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

  

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_WS

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra! 

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr7814304627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása