így néznének ki a Szabadságharc hősei szakáll nélkül!

Mi lenne, ha Petőfi egy mai kávézóban találkozna Széchenyivel, hogy egy drive mappába vezetve dolgozzák ki a forradalomról szőtt elképzeléseiket? Mindketten hoznák a Macbook-ot és később jelentkezne be Irinyi egy szelfivel, hogy felgraffitizte a 12 pontot a Parlamentre. Csinálnának egy Facebook eseményt és meghívnák rá az összes fiatalt, hogy véget vessenek a monarchia uralmának. Milyen lenne, ha ma folynának az események és hogy néznének ki a szereplőik? 

csoportkep-10.jpg

így néznének ki a Szabadságharc hősei szakáll nélkül!
Írta: colorcam
Megjelent: 2020.03.08. 15:53

Lázadó unikornis és varázslatos tündér-menyasszony

riport a BCEFW kifutójáról

A magyar tervezői paletta egyik legszimpatikusabb tulajdonsága, hogy kifejezetten színes. A skandináv minimalizmus mellett megférnek a klasszikus, nőies vonalak és az olyan meghökkentő szabásminták is, amik mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Sok féle stílust és kifejezésformát szeretek, de lássuk, idén melyik volt a hét kedvencem és miért!

aborito.jpg

Lázadó unikornis és varázslatos tündér-menyasszony
Írta: colorcam
Megjelent: 2019.11.14. 12:59

Ha ezt Szent-Györgyi Albert tudta volna!

3 jó indok, amiért a C-vitamin elengedhetetlen a bőrödnek

Ha ezt Szent-Györgyi Albert tudta volna, biztosan máshogy rendelkezik a híres felfedezéséről. A C-vitamin (vagy aszkorbinsav) azon túl, hogy erősíti az immunrendszert és segít leküzdeni a megfázást, kifejezetten jótékony an járul hozzá a fiatal bőr megőrzéséhez. Persze nem elég, ha berohansz a drogériába egy százas csomagért. Ennél sokkal többet kell tenned! 


18115c17-9731-4fcc-b82e-444c6a2f4e73.jpg

Ha ezt Szent-Györgyi Albert tudta volna!
Megjelent: 2019.10.15. 06:30

Ismerj meg 5 szuper európai előadót a Szigeten!

Sokszor halljuk, hogy a Sziget Fesztivál "csak a külföldieknek szól". Hogy így van-e vagy sem, abban nem szeretnénk döntést hozni, de tény, hogy a legnagyobb magyar fesztivál nem csak minket, hanem más európai nációk gyermekeit is vonzza. Ezért azt gondoltuk, nem lenne rossz ötlet, ha idén azokat az előadókat is bemutatnánk, akiket itthon maximum kis réteg ismer, ellenben a nyugat-európaiak szemében igazi sztároknak számítanak. Ismekedjünk csak, ahelyett, hogy ítélkeznénk!

action-adults-celebration-433452.jpg

Ismerj meg 5  szuper európai előadót a Szigeten!
Megjelent: 2019.07.24. 17:42

Ide szökj a nagy melegben!

Hűsítő programok július első felében

Ahogy a népdal is mondja: nyáron nagyon meleg van... - és mi csak annyit tudnánk hozzátenni, hogy most valóban nagyon-nagyon. Ha épp nem a Balaton-parton lógatod a lábad az azúr habokba, jól tud esni a város szikrát hányó kőtengeréből hűs, fedett helyre menekülni, mondjuk egy múzeumba, de ha türelmes vagy, egyszerűen csak várd meg, hogy lemenjen a nap és élvezd valamelyik esti szabadtéri programot. Mindkét eshetőségre van ám programajánlatunk! :)

photo-1560915109-f54ff3d7664c.jpeg

 

Ide szökj a nagy melegben!
Írta: colorcam
Megjelent: 2019.07.01. 01:43

3 nappali + 3 hajnali program, amit nem hagyhatsz ki a VOLT Fesztiválon!

Nagyon sok mindent írtunk már a fesztiválról: bemutattuk a legjobb szetteket, amiket viselhettek majd, ötletet adtunk a legváratlanabb programokhoz és volt, hogy napról napra követhettétek végig azt, milyen egy egész hetet kint tölteni a nyár első nagy zenés eseményén. A szuper szettek nem maradnak el, de idén azokra is gondolunk, akik igazi party veteránokként, sátorban vészelik át a nappalokat és az éjszakák végét  is. 

volt0.jpg

3 nappali + 3 hajnali program, amit nem hagyhatsz ki a VOLT Fesztiválon!
Megjelent: 2019.06.12. 14:29

Tudatos tavasz

Hagyományok és fenntartható fejlődés a legújabb divat-trendekben

Nem tudunk betelni az idei tavasz divatújdonságaival! A laza, hippis szettek, a kilencvenes évek stílusjegyei és a romantikus hangulat mellett olyan fontos dolgok is előtérbe kerülnek, mint népművészetünk megőrzése, a nők összefogásából születő erő vagy a környezetvédelem. Nem mellesleg most a legtöbb outfit simán elbírja a kényelmes sneakert, így egy ideig nem kell tűsarkakon pipiskednünk, ha nem akarunk!

blue-dress-fashion-indoors-1109596.jpg

Tudatos tavasz
Megjelent: 2019.05.16. 11:59

Ásványi smink lengyel módra

Bemutatkozik az Annabelle Minerals

Beauty-rajongásomnak és az évek hosszú sorának hála, mostanra nagyjából kialakult, hogy melyek a kedvenc szépségápolási termékeim - egyszerűbben fogalmazva: hogy mikor, mit, hova kenek. A sminkek esetében tovább tartott a keresgélés: sokszor hittem azt, hogy megtaláltam "az igazit", de aztán kiderült, hogy kapcsolatunk mégsem tökéletes, vagy van egy másik darab, ami sokkal jobban teljesít. 

ab1.jpg

Ásványi smink lengyel módra
Megjelent: 2019.04.11. 13:00

Kétszer négy karika

Teszteltük az új Audi Q3-at és az e-tront is!

Ha jön a herceg, lehetőség szerint ne egy, hanem minimum 110 ló erejével nyargaljon hozzám, lánykéréshez pedig szintén ne egy, hanem négy karikát hozzon magával. Más kérésem nincs :) Egyúttal megnyugtatnám kedves férfi olvasóinkat, hogy csak ideiglenesen költöztem az autótesztek rovatába: bár rajongásom a négykerekűek iránt örök, tisztában vagyok vele, hogy a furmányos műszaki kérdések megválaszolására nem én vagyok a legszakavatottabb személy. De addig is, amíg visszaköltöznek e helyre a szaftos technikai kifejezések és a lenyűgöző számadatok, álljon itt egy beszámoló arról, hogy milyen fantasztikus tesztvezetésben volt részem nemrégiben két új Audi-modellel. És csak óvatosan uraim: ki tudja, lehet, hogy ezt az írást elolvasva a barátnők/feleségek már nem elégednek majd meg a vásárláshoz használt kisautóval... én legalábbis mindent megteszek a siker érdekében!

audi3.jpg

Kétszer négy karika
Megjelent: 2019.04.10. 20:06

A tavasz négy divat-dobása

Így lehetsz igazán trendi a szezonban!

Sokszor halljuk a megunhatatlan közhelyet, hogy manapság már nincsen igazán divat, csak egymás mellett élő stílusok. Nem szeretünk hinni a közvélekedésnek, de elnézve a 2019-es kollekciókat, mégis van valami az előbb említett igazságban. A kilencvenes évek lazasága, a virágos darabok romantikája, a hippik szabadsága és a western világ keménysége mind megférnek az idei tavasz ernyője alatt. 

brigi-lili-08636.jpg

A tavasz négy divat-dobása
Megjelent: 2019.04.10. 12:46
12...
süti beállítások módosítása