Kint is-bent is június! - Programajánló

Megjelent: 2017.06.12. 13:45
Írta: colorcam

Most már teljes bizonyossággal megérkezett a nyár. Vár a természet, de nem csak bulizni, hanem piknikezni, sétálni  is, hogy megismerd a legmelegebb évszak szépségeit. Ha meg akarod tudni, mire táncolj és mire figyelj ebben a hónapban, akkor olvass tovább, van egy-két ötletünk!ajanlo.jpg

 

06.13-15. / WORLD OF COFFEE / HUNGEXPO

Három nap, ami csak a kávéról szól! A Specialty Coffee Association idén Budapesten rendezi meg világversenyét, ahol természetesen magyar baristáknak is szurkolhatuk. Közel 100 országból érkeznek a versenyzők, hogy különböző kategóriákban mérjék össze tudásukat a kávékóstolástól a készítésen át a latte artig. A rendezvény kiemelt vendége Mexikó, így vétek lenne nem kipróbálni az ottani hagyományos ízeket. A programot előadások és workshopok is színesítik, így nemcsak a specialty kávék szakértői, hanem a laikus koffein-függők is sok új ismerettel gyarapodhatnak majd.

15874785_10154853445427789_2376352507150015685_o.jpg

Időpont, helyszín: június 13-15, Hungexpo

Jegyek és további információ: www.worldofcoffee-budapest.com

Facebook esemény

 

06.15. / GÁRDONYI PIKNIK / GÁRDONYI TÉR

Nagyon úgy tűnik, hogy a Bartók Béla út kezdi visszanyerni régi fényét és ismét visszatér a kulturális élet középpontjába. Az egykor művészektől és művészlelkektől hemzsegő utcában szinte egymást érik az érdekes események, melyekhez bárki csatlakozhat, aki szereti a zenét, a divatot és a gasztronómiát. A Gárdonyi Piknikre olyan embereket várnak, akik egyrészt finom szendvicseket hoznak magukkal, másrészt a teákat és az érdekes kiegészítőket is szeretik. Őket Mariann a Bazsalikomos kerttől a teakészítés rejtelmeibe vezeti majd be, míg az ArtHekk csapata továbbképzést nyújt vicces tárgyakból. A piknik mellé a zenét Petruska és Szeder szolgáltatja majd. 

ajanlo_1.jpg

Időpont, helyszín: június 15. 16:00, Gárdonyi tér 

Jegyek: Ingyenes

Facebook esemény

 

06.15. / ALLE FARBEN / AKVÁRIUM KLUB

A She Moves (Far Away) című slágerrel berobbant DJ májusban tartott koncertjének lemondása után egy nem is olyan messzi dátumot választott, hogy a fesztiválszezon megkezdése előtt egy menő belvárosi klubban szórakoztassa a nagyérdemű közönséget. A vidám arcú berlini muzsikus (nem csak) ezért igazán oda fogja rakni magát, hogy mindenki a hajnalban kelő madarakkal távozhasson a tavaszi szezon egyik utolsó nagy bulijáról. A lemondott május buli jegyei természetesen most is érvényesek lesznek. 

ajanlo_2.jpg

Időpont, helyszín: június 15. 21:30, Akvárium Klub

Jegyek: 

Elővétel 3: 4000 Ft
Normál: 4500 Ft
VIP: 6000 Ft

Facebook esemény

 

06.15-16. / MOME DIPLOMA 2017 / MOME

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem végzős hallgatóinak mestermunkájából nyíló kiállítás mindenki számára erősen ajánlott, aki képben szeretne lenni a képzőművészek és designerek legfrissebb generációja által kéviselt irányzatokkal, újdonságokkal. Számunkra különösen fontos ez az esemény, hiszen grafikusunk, a nagyon-nagyon tehetséges (ezt minden elfogultság nélkül bizton állíthatjuk) Kósa Tamás is idén védte meg diplomamunkáját tervezőgrafika szakon, így az ő alkotása is szerepel a kiállításon, ráadásul tárlatvezetést is tart, június 16-án, 18:00 órakor.18815117_1371002446282296_5625585687606044028_o.jpg

Időpont, helyszín: június 15-16., 12:00-21:00

ingyenes

Facebook esemény

 

06.17. / VIBE X SZOMSZÉDOK @ EGÉSZSÉGEDRE JANKA! / TOLDI KLUB

A Szomszédok majdnem annyira menő mostanában, mint volt úgy három évtizeddel ezelőtt. Igaz, egy kicsit más értelemben. A hétköznapi emberek problémáit feldolgozó teleregény szállóigéi minden házibuliban és baráti összejövetelen előkerülnek, akárcsak a YouTube videók. A harmincadik évforduló alkalmából megrendezett bulin az ígéret szerint igencsak felforrósodik a hangulat a panelben, és a Mágenheim doktoréknál kezdődő csapatás során még az internetbe is beszállhatnak az érdeklődők. Természetesen, Jankát is fel lehet majd köszönteni: pontban éjfélkor. 

ajanlo_3.jpg

Időpont, helyszín: június 17. 23:00, Toldi Klub 

Jegyek: 

Éjfél előtt : 1500 Ft

Éjfél után:  2000 Ft

Facebook esemény

 

06.19-25. / SZENJÁNOSBOGARAS SÉTÁK A KIRÁLYRÉTEN / KIRÁLYRÉT ERDEI ISKOLA

A városi ember nem csak a betondzsungelben érzi jól magát: nagyon szeret részt venni a természetbe szervezett egyszerű, de nagyszerű programokon. A június végére szervezett séta is pont ilyennek ígérkezik, fogjuk a lelkünk szebbik és nyugodtabb felét, majd szépen menjünk el a Királyréten helyet foglaló erdei iskolába, ahol mindent megtudhatunk majd a nyári estéket romantikus fénnyel megtöltő szentjánosbogárról. ajanlo_4.jpg

Időpont, helyszín: június 19-25. 19:30, Királyrét Erdei Iskola

Jegyek: 

Teljes áron: 2000 Ft

Családi kedvezményes : 1000 Ft

Facebook esemény

 

06.20-25. / FISHING ON ORFŰ / ORFŰ 

Három jeles évfordulóval kezdődik a szép kis tópartra szervezett, könnyed fesztivál: az esemény 10 éves lesz, Lovasi 50 - a Kispál pedig 30 lenne, ha még lenne. A gyönyörű környezetben évente egyszer megrendezésre kerülő esemény tökéletes alkalom arra, hogy egy finom fröccsön vagy sörön át szépen belecsússzunk az izgalmas nyári koncertekbe és szabadtéri bulikba. A legszimpatikusabb kis fesztiválon persze minden olyan magyar előadó tiszteletét teszi majd, aki csak számít a szakma egén. 

ajanlo_5.jpg

Időpont, helyszín: június 20-25,.  Panoráma Camping Orfű 

Jegyek:

Facebook esemény 

 

06.27-07.01 / VOLT FESZTIVÁL / SOPRON

A 25. Volt Fesztivált hatalmas bulinak ígérkezik, ahol nem csak az utóbbi 5-6 év slágergyárosai lépnek fel, hanem az utóbbi 25 év ikonikus fellépői, mint a Linkin Park és Fatboy Slim. A sztárok névsorát a csodás Ellie Goulding és Martin Garrix is bővíti, akik mellett olyan nevek szerepelnek, mint a Pendulum, vagy Fritz Kalkbrenner. Ha ez még nem lenne elég, akkor kövesd a magazin posztjait és többek közt azt is megtudhatod majd, milyen szettekben érdemes érkezned az ünneplő fesztiválra, de lehet kapsz még néhány tippet arról is, hogy még mit nézz meg. #staytuned

volt.png

Időpont, helyszín: Június 27 - Július 1., Sopron 

Jegyek: 

Napijegy: 8-990 Ft -13990 Ft

Bérlet: 51.990 Ft - 55.000 Ft

Facebook esemény 

 

 

És ezt olvastad már?

Natív Method - Lovakkal a szavakon túlra

Happy Birthday Mom! - Minek örülnél igazán?

Fülledt erotika és elmélyült utazás  - Ilyen volt nekünk a Nagyszínpad

Íme a 3 tökéletes szett városnézéshez!

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

  

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_M és @COLORCAM_WS

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr2412587117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása