Esik vagy hétágra süt a nap? - Íme a 3 tökéletes szett városnézéshez!

Megjelent: 2017.05.15. 13:01

Eddig tizenháromszor volt szerencsém tiszteletemet tenni Velencében, ezért az olasz város már nem tud meglepni a szeszélyes időjárásával, a macskaköves, szűk sikátoraival és a kilométeres sétákkal sem, amit akkor sem fogsz tudni kihagyni, ha azt hiszed jobb vagy, mint maga a Google Maps. Főleg, hogy az olasz városra általában semmi sem érvényes, amit a térképen látsz. Semmit sem vehetsz biztosra, csak azt, hogy több praktikus szettet is előre össze kell állítanod magadnak, hiszen már régen túl vagy azon, hogy elhiszed: városnézés után lesz időd hazamenni és átöltözni a vacsorához is. 

img_8153.JPG

 

Jumpsuit és szeszélyes időjárás

Jumpsuitnak azt a belebújós ruhafélét nevezzük, ami nagyon szépen és nagyon kényelmesen fest egészen addig, amíg az ember lánya nem akar mosdóba menni. Eltekintve ettől a picike és a könnyen orvosolható problémától, tökéletes városnézős megoldás: pont annyira elegáns, hogy bármelyik étteremben szívesen fogadjanak, de pont annyira sportos is, hogy nyugodtan megteheted benne a hosszú utat egyik látnivalótól a másikig. Én egy csodás Tomcsányi Dóri darabot vittem magammal a gondolák fővárosába, ami olyan szellős anyagból készült, hogy a semmiből előbukkanó 30 fokban sem éreztem kellemetlenül magam. A menta színt rose gold sportcipővel és ugyancsak rózsa-arany övvel párosítottam, amire vész esetén feldobtam egy bőrdzsekit is.  

 

Napfényes este és vastag sarkú cipő

Ez a Berbloom ruha azért kiált, hogy elvidd vacsorázni egy valódi olasz étterembe. És ha ennyire akarja, akkor nem fogok neki ellenállni - de azért nem vagyok olyan profi, hogy egész este tűsarkakon egyensúlyozzak a macskaköveken. Inkább szolidan örülök, hogy a vastag sarok lett a divat, így bátorkodtam messzebb is elmenni, mint a szomszéd utca, ami nem árt egy turistaközpont kellős közepén - feltéve, hogy az ember valami igazán finomat akar enni. Idén szerencsére nem kell elfelejtenünk, hogy nők vagyunk és akár egy fél napot is tudunk sikkesen sétálgatni a párunk mellett, mielőtt a spagetti felett kezdenénk el szelíden pislogni. A ruha kivágása pedig csak a cseresznye a habon!

 

Hőség és laza ruha 

A borzasztó meleget leginkább a tengerparti sütkérezéshez tervezték - de ahogy eshet végig a városnéző körúton, úgy akár 30 fokot meghaladó hőmérséklet is lehet. Emiatt kár lenne kihagyni egy kiállítást vagy a Rialto-hidat -mindössze jól fel kell készülni. A lehető legpraktikusabb megoldás, ha egy szolid, de légies ruhát öltesz magadra, amihez tornacipőt, szandált vagy természetes anyagból készült balerinát is nyugodtan felvehetsz. A hosszú nadrágot felejtsd el, ahogy a sortot is: az előbbit már 15 méter után a pokolba fogod kívánni, az utóbbival pedig egy műemlék falai közt sem látnak szívesen. 25 fok felett nem ajánlom a derékövet, mert jobb esetben csak beleizzadsz, rosszabb esetben a festék is kioldódik belőle és mindent összefog, amihez csak hozzáér. Egy hosszú, medálos nyaklánc viszont kifejezetten jó kiegészítő, ahogy a vízálló tus, a jó minőségű primer, a hűsítő szemceruza és a friss testpermet is. 

 

Szöveg és képek:

alairas_brigi_1.png

 Még több csajos tartalomért keress minket az Instán! -  @COLORCAM_WS

 

És ezt olvastad már?

Helló kisnyár! - A tavasz a teli hasról (is) szól

Ilyen a szombat, ha csajos

A testem nem közkincs - Fragile

Simogass tigrist!  - De mindenáron? A csúf igazság a tigrissimogatók mögött

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

  

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_M és @COLORCAM_WS

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr6412474173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása