Helló kisnyár! - A tavasz vége a teli hasról (is) szól

Megjelent: 2017.05.16. 10:42
Írta: colorcam

Mit ne mondjak, elég színesre sikeredett ez a május, nemcsak az időjárást, hanem a programkínálatot teintve is. Lesz zenés belvárosi dínomdánom, menő reklámos díjátadó, degusztációs menü, street food, kézműves sör és jó borok. Emellett ismét megcsillan a lehetőség nyolc zenekar előtt, hogy a nyári fesztiválok legnagyobb színpadain lépjenek fel. Röviden ennyi, a részletekért egyszerűen görgess lejjebb! eper.jpg

 

05.17-19. / FUTURE WORK FESZTIVÁL / AKVÁRIUM KLUB 

ajanlo_majus4.jpg

A mi generációnk szinte mindent megtapasztalt: írtunk írógéppel és laptopon, telefonáltunk telefonfülkéből, majd okos órával és postára adtuk a leveleket a nyári barátoknak, aztán szépen felvettük őket Facebook-on. Teljesen ki vagyunk képezve a technológiai változásokra és állítólag jól is kezeljük azokat. De ahogy a nyomdák megjelenésével eltűntek a könyvmásolók, úgy a mi életünkben is szűntek meg foglalkozások, melyeket helyét eddig nem létezők vették át, és a negyedik ipari forradalom (vagy ipar 4.0) szépen beférkőzött a hétköznapjainkba. A Future Work Fesztivál ezt a fajta fejlődést veszi górcső alá, valamint közelebbi ismertségbe hozza a humanoid robotokat és a mesterséges intelligenciát. 

Időpont, helyszín: 05.17-19. Akvárium Klub

Jegyek:

Teljes árú jegy: 5990 Ft

Diák- és tanárjegy: 2990 Ft

Kísérő rendezvények: 500 Ft / rendezvény 

Facebook esemény

 

05.19. / STREET FOOD ÉJSZAKÁJA / BUDAPEST

beefstro.jpg

Mit tud ma a magyar street food? Kihagyhatatlan esemény elé nézünk május 19-én. A Steet Food Éjszakája nevű rendezvénysorozat negyedik évadához érkezik, ahol a legjobb helyeket ehetjük végig a legjobb árakon. Idén ráadásul megjelenik a kóstolótúrára keresztelt kiegészítő elem is, ahol az adott helyet meghatározó ízvilágból kapunk kisebb bemutatókat. Az 20-50%-os kedvezménynek köszönhetően pedig elképesztő jó árakon tesztelhetjük végig a Budapest számos pontján megtalálható street food bárok kínálatát. A lista folyamatosan frissül, érdemes lecsekkolni ITT !

Időpont, helyszín: 05.19. 18:00, térkép

ingyenes

Facebook esemény

 

05.19-22. / NAGYSZÍNPAD! / AKVÁRIUM KLUB 

ajanlo_majus5.png

Jelen pillanatban összesen nyolc előadó és formáció áll éppen sorba, hogy bejuthasson az ország legkedveltebb rendezvényeinek nagyszínpadaira. Ők azok, akiket már ismerünk és szeretünk, de még nem gyűjtöttek akkora bázist maguk mögé, amivel meghívást kaphatnának a legkiemeltebb helyekre, mint például a VOLT-ra, vagy indulhatnának a Eurosonic Festival-on. "Kis kedvenceink" már nagyon várják, hogy kiérdemeljék a majdnem száztagú szakmai zsűri és a közönség elismerését, ami utat nyit majd nekik a mégnagyobb sikerek felé. Az eseményhez idén csatlakozott a Campus Fesztivál és a Budapest Park is - így igazán nagy a verseny a szavazatokért. 

Időpont, helyszín : 05.19-22. Akvárium Klub 

Jegyek:

Napijegy: 1000 Ft

Bérlet: 2500 Ft 

Info és szavazás : ITT

 

05.18-21. / OTP GOURMET FESZTIVÁL / MILLENÁRIS PARK

ajanlo_majus6.png

Finom malackodásra és édes, epres kísértésre számíthatunk az idei OTP Gourmet Fesztiválon, ahol a magnalica és a már említett piros gyümölcs viszi majd a főszerepet. A hazai éttermek legjobbjai mellett idén a környező országok brilliáns séfjei is tiszteletüket teszik a Millenáris Parkban. Az ő főztjüket egy adag jó bor vagy finom pálinka mellett tudjuk majd összehasonlítani a szinte kötelezően bekövetkező kajakóma előtt.

Időpont, helyszín: 05. 18-21. Millenáris Park

Jegyek:

Napijegy: 3900 Ft

Bérlet: 7900 Ft

Facebook esemény  

 

05.26. / ARANY PENGE DÍJÁTADÓ ÉS BULI / ANKERT

ajanlo_majus7.jpg

Átadnak egy-két díjat, elismernek néhány kiemelkedő szakembert és hatalmasat buliznak a belvárosban a hazai reklámszakma szereplői - az esemény szövege alapján. Az rendezvény idén nagykorúvá válik, úgyhogy ideje beismerni a nagyközönség előtt is, hogy ez nem az a nap, amikor mindenki öltönyben és kisestélyiben szeretne példát statuálni. Sőt! Miután megkapták a jól megérdemelt elismeréseket, együtt vetik bele magukat az éjszakába - ahova a szakmabelieket és az őket kedvelőket is szívesen várják.

Időpont, helyszín: 05.26. 19:30, AnKERT

Jegyek:

MAKSZ tagoknak: 16.000 Ft

Nem MAKSZ tagoknak: 26.000 Ft

Facebook esemény  

 

05.26-28. / BELVÁROSI FESZTIVÁL / BUDAPEST BELVÁROS 

ajanlo_majus8.jpg

Vészesen közeledhet a nyár, ha máris itt a BelFeszt! A számtalan zenei stílust felvonultató szabadtéri eseményen a pop és rock formációk kedvenc bandái mellett a klasszikus irányvonalak kifinomult alkotóival is találkozhatunk. Lesz világzenei színpad és silent disco is. Az utóbbi műfajt különösen olyan pároknak vagy baráti társaságoknak ajánljuk, akik közt folyamatos a nézeteltérés a kiválasztott buli zenei hovatartozását illetően. Persze a jó koncertek közt amolyan frissítő pontként foodtruck szekerek várják a megfáradt bulizókat. 

Időpont, helyszín: 05.26-28. Belváros-Lipótváros 

Jegy: ingyenes

Facebook esemény 

 

05.27. / A VÁLTOZÁS PARADOXONA - NATÍV / CAVALLO LOVASUDVAR17389227_1851985118402439_2886720234849354847_o.jpgEgy romantikus vallomással kell kezdenem: miután jó egy hónapja megnéztem a Kincsemet, hirtelen újra felütötte bennem a fejét egy régi vágy - mindig is szerettem volna egy kicsit jobban érteni a lovakhoz, vagy egyszerűen csak a néhány gyerekkori vásári körbelovaglásnál hosszabb ideig a közelükben lenni. Egy kedves ismerős Facebook posztjai közt olvastam először a Natív-ról. A lelkes kis csapat rendszeresen tart különböző tematikájú önismereti foglalkozásokat, ahol az ember és a ló kommunikációja áll a középpontban. Legközelebb május 27-én szerveznek egy napot a Változás paradoxona címmel. (A foglalkozásokon való részvételhez nem kell lovagolni tudni.)

További infó: nativmethod.com

Helyszín: Cavallo Lovasudvar

Facebook oldal

Facebook esemény

 

05.28. / SUMMER BRUNCH feat FRANZISKA és BAZSALIKOMOS KERT / VÁR: A SPEIZ

img_1810.JPG

Nemrégiben egy csodás kis desszert-dobozt kaptunk Franziskától, benne négyféle ízletes és nem mellesleg szuper egészséges édességgel. Most itt a remek alkalom, hogy ha még nem rendeltél tőle, személyesen is megismerkedhess vele és organikus finomságaival. Május 28-án ugyanis egy nyári brunch-on vehetsz részt a Várban található Speizben, ahova elkíséri Mariann, a Bazsalikomos kert megálmodója is, aki remek, különleges jeges teákkal készül majd az eseményre. A piciket játszósarokkal várják.

Időpont, helyszín: 05. 28., Vár: a Speiz

A brunch ára: 4900 Ft/fő (reggeli, kávé, víz, 3 óra ingyenes parkolás)

Facebook esemény

 

Fotók: 

borítókép - pexels.com

2-8. Facebook

9. Farkas Márton

 

És ezt olvastad már?

3 tökéletes szett városnézéshez

Ilyen a szombat, ha csajos

Szatmári Feri, aki divatba hozta a főzeléket

Vége a 3D-nek és a hajlított is meghalt?

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

  

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_M és @COLORCAM_WS

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr9812489497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása