(Ne) reszkessetek shopperek! - Last minute karácsonyi kisokos

Megjelent: 2016.12.21. 00:09

Már-már hagyománnyá válik, hogy gondolva sorstársainkra, megosztunk pár ötletet azokkal, akik az utolsó héten kezdenek neki a karácsonyi ajándékok beszerzésének. Maradva a szokásoknál, idén is lesz bőven designer termék elérhető áron és olyan szépség cikk, amiről Panni előszeretettel álmodik. Ha te is most indulsz a beszerző körutadra, akkor engedd meg, hogy a képek segítségével előbb egy kis budai kávézóba invitáljunk, ahol adunk néhány tippet, mivel ajándékozd meg férjuradat, szerelmedet, a barátnődet és természetesen az Anyukádat. 

img_8306_2.jpg

Fogjuk meg a dolgot a nehezebb felén: kezdjük a sort a pasikkal. Jobban mondva azokkal az emberekkel, akiknek képtelenség kitalálni a gondolatait és akik inkább a praktikumra mennek a helyes kis csecsebecsék helyett. Ha a te közvetlen környezetedben is vár egy ilyen alak arra, hogy megajándékozd, akkor olyan dolgokon érdemes gondolkozni, amiket minden nap használ, így ráférne egy kis újítás. Ilyen a fából készült telefon hátlap és pénztárca -illetve pénzköteg tartó - kreatív úriembereknek. De ide tartoznak az örök gyerekek játékszerei is, mint az alkalmi ivások során előkerülő, vicces karácsonyi sapka és az autós hógömb. Ha egyik sem passzol a te általad ismert férfihoz, akkor még mindig meglepheted egy koncertjeggyel a VOLT és a Sziget Fesztiválra vagy éppen valamelyik két ünnep közötti előadásra például az Arénába. De egy szexi parfüm és egy kis kézműves finomság se rossz ötlet. 

Ha végre letudtad a pasikat, akkor nekikezdhetsz a csajos meglepik begyűjtésének is. Ebben az esetben szabadon elrugaszkodhatsz a praktikum talajáról és lehetsz igazán jófej barátnő, nővér vagy nagynéni, aki egy szuper szexi melltartóval állít be az ajándékozásra, amihez esetleg egy szép parfümöt is belecsempész a dísztáskába. Persze nem csak a merészekre kell gondolni, egy meleg oversize sálnak mindenki örül, ugyanígy egy mindenhez passzoló, menő táskának vagy egy praktikus szájradír és rúzs kombinációnak, ami egészen márciusig kisegíti majd a csókos ajkakat. Bármelyik utat is választod, az ajándékot mindig megspékelheted egy kreatív karácsonyi dísszel, ami évről évre rád emlékezteti azt, akit megajándékoztál. 

A hidegre való tekintettel nem maradhatnak le a tél legmeghatározóbb színeit felvonultató kiegészítők sem a titkon meleg szívű jéghercegnőknek. A Marie Anne Design kis táskája egy egész szezonra szóló darab, ami bármilyen egyszínű szettet feldob, különösen, ha DoriVisy csepp alakú füllbevalójával viseled. A fiatal tervező ékszerei akkor is tökéletes ajándéknak bizonyulnak, amikor egy testvér-gyűrűvel akarod megpecsételni a barátságotokat. Ha nem szeretnél ilyen messzire menni, akkor robogj be valamelyik drogériába a Bourjois új smoky palettájáért, az Yves Rocher-be az új nyom nélküli alapozójukért (Anyukáknak főnyeremény) vagy a H&M-be egy fehér körömlakkért. A végén ne feledkezz meg az édességről sem, főleg a finom puszedli toronyról! 

A jéghercegnők mellett mindenkinek van egy úgy nevezett "rózsaszín" barátnője, aki mindig örül valami cukiságnak. A tündéri dolgokra általában a szépség-üzletekben és a lakberendezési boltokban fogsz rábukkanni. A MAC egy egész ünnepi kollekcióval gondolt ezekre a lányokra és a sorban messze nem marad le tőle a LUSH sem, akinek Snow Fairy tusfürdője a karácsony örök klasszikusa. Az ajkak hidratáltságáért és színéért az EOS ápolói, valamint a nagy márkák pink és lila árnyalatú szájfényei felelnek, míg a porcelán bőrről a L'Oreál tégelyes alapozója tesz majd. Ha ezek után is úgy érzed, hogy nem akadt ki még a cukiság mérő, akkor keress egy karácsonyi telefontokot vagy egy fánk alakú díszt, a hatás nem marad el! :) 

 

Köszönjük szépen a helyszín biztosítását a Café Flore Matin et Soir-nak!     Cím: Budapest, Hattyú utca. 2.

 

Szöveg:

alairas_brigi_1.png

Képek: Anna

 

 

Az ajándékok lelőhelyei:

Pasis-ajándékok

Pirított dió: Café Flore Matin et Soir

Telefontok: Pinetime Decolabor (Budapest, József Nádor tér 8.) 

Pénztárca: WOWA Decolabor (Budapest, József Nádor tér 8.)

Rénszarvas agancsos baseball-sapka: Flying Tiger Hungary

Hógömb: Flying Tiger Hungary

Tea: Bori Mami, Gyöngyös

Szaloncukor: Szamos

Parfüm: Guess

Jegyek

VOLT jegyek: www.volt.hu

Sziget jegyek: www.sziget.hu

Palladio Orchestra: Facebook esemény

 

Női részleg: 

Kiegészítők, tartozékok

Arany táska, kockás sál: Látomás (Budapest, Dohány utca 16-18.)

Kék-fekete clutch : Marie Anne Design 

Masni alakú gyűrűk, nyaklánc és csepp alakú fülbevaló: Dorivisy - Decolabor (Budapest, József Nádor tér 8.) 

Ruha

Melltartó: Triumph

Szépség

Santa Baby szájradír, Snow Fairy tusfürdő: Lush

Zéro Défaut nyom nélküli krémes alapozó: Yves Rocher

ajakápoló: eos és Clarins (Douglas)

Goa Magnolia matt szájfény: The Body Shop

Vivid Matte Liquid szájfény (pink): Maybelline

The Blushed Nudes szemfesték paletta: Maybelline

Le Smoky paletta: Bourjois

Körömlakk: H&M

Nude Magique Cushion alapozó: L'Oréal

Nutcracker matt rúzsok dobozban: MAC

Color Rich Gold Obsession rúzs: L'Oréal

Parfümök

Nigritella - The Body Shop

Nina - Nina Ricci

Sütik

Café Flore Matin et Soir

Díszek

Bagoly, kis táska és magassarkú cipő alakú: La Tenda Home (Budapest, Szentendrei út 89-95)

Kismadár: Butlers

Fehér fém szív: Jysk

 

Még több Karácsony!

ÍGY KÉSZÜL A KARÁCSONYI CAKE POP

A TOP 10 ZSERBÓRECEPT

A SACHER-LEGENDA NYOMÁBAN

CASCA - A CSOKI-MENNYORSZÁG

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

  

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_M és @COLORCAM_WS

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr8412056065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása