5+1 dolog, amit még biztos nem csináltál a Szigeten

Megjelent: 2016.08.05. 21:56

A Sziget számomra a menő fellépők és a jó zene mellett egy nagyon színes rendezvény, ahol a legkülönbözőbb emberekbe botlok bele úton-útfélen. Szinte minden stílus képviselteti magát és napközben is lehetőség nyílik a már jól megszokott kreatív programokra valamint olyan tevékenységekre, melyekről nem is gondolnád, hogy valaha egy fesztiválon csinálod majd.

szigetcover1.jpg

1 / Nem voltál még azték harcos 

Legalábbis, szerintünk. De mint tudjuk, semmi sem lehetetlen, pláne a Szigeten. Az ART&ME projekt keretein belül idén lehetőséged nyílik teljesen elmerülni az ősi kultúrák világában: segítőid extravagáns, neon színű mintákat varázsolnak a testedre, megtanítanak totemoszlopot készíteni és még fényes utat is építenek veled együtt. Teszik mindezt annak érdekében, hogy igazi amazonként, rettegett katonaként vagy éppen egy istenség bőrébe bújva "vegyülhess" el a fesztivál népe közt. 

sziget1_1.jpg

Program: Aztec World by ART & ME

 

2 / Nem prezentáltál közönség előtt 

Egy fesztiválon a kiemelt line upperek azok az emberek, akik abból élnek meg, amihez szívvel lélekkel a leginkább értenek. Ők a zenén keresztül fejezik ki magukat, míg mások innovatív ötletek megvalósításán át igyekeznek megismertetni a látásmódjukat a világgal. Ha te is egy nyughatatlan felfedező vagy, akkor itt a remek alkalom, hogy 20 fényképen keresztül megmutasd, milyen hatalmas ötlet motoszkál a fejedben, a Japánból a Szigetre települt Pecha Kucha Night keretein belül. 

sziget4.jpg

Jelentkezz : info@pechakucha.hu

Program : Pecha Kucha Night

 

 3 / Nem építettél ágyat, széket 

Ezt valószínűleg nem csak a Szigeten nem csináltad még. Főleg használt holmikkal. A program leginkább akkor lehet hasznos, ha napokat töltesz kinn a Hajógyárin és szükséged van egy kényelmes nyugágyra vagy egy kellemes kis ülőhelyre. Az Art Zone-ban rengeteg bambuszt valamint second hand anyagot találsz majd a terved tökéletes kivitelezéséhez és még azt is megtudhatod, hogy miként lesz egy molino alkotóeleme az alvó és ülőalkalmatosságoknak. 

sziget3.jpg

 Program: Workshop Campaign 2016

 

4 / Nem táncoltál kiállításon 

Na majd most fogsz! Ha a zene mellett nyitott vagy más művészeti ágakra is, mint a rendezvény szerves elemét képző tánc és a múzeumokban kiállított fotók, akkor tárd még tágabbra a fantáziádat és próbáld ki milyen az, amikor egy-egy képet a tested mozgásán keresztül értelmezel, pár hozzád verődött társsal. A Grey Box Projects és a MOVEtöri közös eseménye biztos bámulatba ejt majd és olyan energiával tölt fel, amitől igazán tartalmas lesz a fesztiválheted vagy napod. 

sziget5.jpg

Program: Grey Box Projects - MOVEtöri

 

 5 / Nem kertészkedtél 

A KÉK, azaz Kortárs Építészeti Központ hivatása, hogy egy közösségi kert létrehozásával kerítse közelebb egymáshoz a város legkülönbözőbb lakóit. Az esemény során olyan emberekkel cserélhetsz eszmét, akikkel más platformon sosem találkoztál volna. Amellett pedig, hogy tágítod a látóteredet, a környezetet is véded, szépíted. A növények gondozása közben még különböző kreatív dolgokat is végezhetsz. 

sziget2.jpg

Program: KÉK Kortárs Építészeti Közösségi Kert

 

+ 1 / Nem buliztál még Coldplayre

Sajnos, nem nagyon nyílt még alkalom arra, hogy a banda tagjai hazánkban is tiszteletüket tegyék, ennek ellenére reméljük, hogy legalább RiRi ide csempész valamit a Princess of China-val az angol rockeggyüttes dalaiból. Emellett bízunk abban is, hogy a jobbnál-jobb fellépők mellett egyszer Chris Martinéknak is meglágyul a szívük és hatalmas bulit csapnak majd valamelyik fesztiválunkon. 

 Szöveg:

alairas_brigi.png

 

Fotó:

Címkép: Mudra László, Sziget Festival Official Facebook / Rockstar Photographers
Képek: Hivatalos Facebook események 

 

 

NYÁR VAN NYÁR 

TÚLÉLŐKÉSZLET A FESZTIVÁLSZEZONRA

HELLÓ AUGUSZTUS! - MÉG NINCS VÉGE A NYÁRNAK! (PROGRAMAJÁNLÓ)

POKEMON GO - TÖMEGHIPNÓZIS ÉS SIKERSZTORI

AZ INSTAGRAM KINYÍRTA A SNAPCHATET

APE REGINA - ALL YOU CAN EAT, CAPISCI?

 

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

 

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra! 

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr98944480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása