Legyünk egyszerre mindenhol

Túlélőkészlet a fesztiválszezonra

Megjelent: 2016.07.04. 11:57

Megint eltelt egy év és újra itt a fesztiválszezon, ismét hatalmasat bulizhatunk a legnagyobb magyar és külföldi előadók zenéjére. Orfűn és a VOLT-on túl sincs szomorúságra semmi ok, zajlik a Nagyon Balaton és a héten már indul is a Balaton Sound. Mostani bejegyzésünkben ezért olyan must-have termékeket szeretnénk Nektek bemutatni, melyek jó, ha ott vannak a táskátokban, ha a fesztiválos koncertek előtt-között-után kicsit felfedeznétek a környéket is.

vw3.jpg

 

1. A táska

Fesztivál idején jobb is, ha elfelejtjük a nyári partyk ékét, a clutch-ot, válasszunk helyette egy olyan darabot, amiben egyszerűen minden elfér! A különféle dizájnos hátizsákok reneszánszukat élik, ténylegesen a bőség zavarával küszködik az ember, ha a megfelelő darab után kutat. Szerencsére kedvenc hazai tervezőink sem tétlenkedtek, és a nyári szezonra készülve előrukkoltak egy-egy fesztivál-hátizsák variációval. Mi a Marie Anne Design új, MAD Urban darabjaiba szerettünk bele, a metálfényű bőr gymbag-ek láncos vagy sodort textil pánttal is kaphatók.

www.mariannedesign.hu és Facebook oldal

vw9.jpg

 

 

2. Hidratálj!

A legeslegfontosabb dolog, ami nélkül semmiképp se indulj útnak egy meleg nyári napon: az a folyadék. És nem, most nem az esti rozéfröccsökre gondolunk és méginkább nem a cukros löttyökre, amikkel miért is ártanál a nagy nehezen kiharcolt bikini alakodnak? Helyettük sokkal jobb, alacsony kalória tartalmú alternatíva is létezik. Már számos helyen, így például a dm-ben is kaphatók a Vitamin Well italok, melyek nevükhöz hűen gazdagok vitaminokban, ásványi anyagokban, antioxidánsokban és fincsi gyümölcskivonatokban. Nem izotóniás üdítők, egyszerűen azt a célt hivatottak szolgálni, hogy minél jobban érezd magad a bőrödben! Amúgy svéd márkáról van szó, a skandináv országban a gyógyszertárakban is megvásárolhatóak a termékek, így biztos lehetsz benne, hogy semmilyen egészségkárosító hatásuk sincs, sőt!

vw2.jpg

A fesztiválszezonban különösen üdítően hatnak a Reload és a Hydrate elnevezésű italok. A Reload citrom és lime ízesítésű és magnéziumot, biotint valamint D-vitamint tartalmaz, mely anyagok az anyagcserét támogatva energiát adnak és védik az immunrendszered is. Valljuk be, mindkettő jól jön, ha sokáig talpon kell lenned! A Hydrate a személyes kedvencem, rebarbara és eper ízű, nevéhez hűen szuperül hidratál. C- és B12-vitamint tartalmaz, melyek segítenek a fáradtság és kimerültség leküzdésében, a biotin és a cink pedig bőröd rugalmasságának megtartásáért felelnek. Gyakorlatilag bátran kiválthatsz vele egy kávét! Kell ennél több egy átmulatott éjszaka után? :)

Ha kíváncsi vagy a többi Vitamin Well italra is, melyek mindegyikének egyedi funkciója van a különböző vitamin és ásványianyag kombinációk miatt, akkor próbáld ki a Everyday és az Antioxidant elnevezésűeket is, az előbbi finom zöldalma, az utóbbi pedig őszibarack ízű, és szintén számos jótékony tulajdonsággal állnak habtested szolgálatába.

Facebook oldal

 

 

3. Védekezz!

vw7.jpg

Mármint az erős napsütés ellen (is). Kend be az orcád a The Body Shop új, 50 faktoros Skin Defence fényvédős hidratáló tejével, mely megvédi bőröd egyrészt a napégéstől, másrészt az idő előtti öregedéstől. A C-vitamin mellett tartalmaz ragyogásfokozó vörösalga-kivonatot is és szerencsére nagyon-nagyon könnyű az állaga, így még a problémásabb bőrűek, mint például én is, bátran használhatják, nem kell félniük, hogy másnap egy-két pattanással gazdagodnak. Kicsit borsos az ára, de a 40ml-es kiszerelés egész nyárra elég lehet, és be kell valljam, bár alapvetően szkeptikus vagyok a fényvédő termékekkel kapcsolatban, ez a hidratáló tej tényleg működik. - a The Body Shopos nyári arcápolási termékek ITT találod.

A másik dolog, ami ellen érdemes felszerelkezni a nyári melegben, az az izzadás, különösen, ha sok ember vesz minket körül. Mindannyian hallottunk már a dezodorokban lévő alumínium sók egészségkárosító hatásáról, így mindig öröm, ha természetes megoldást találunk. Ezúttal a Cocoon Manufaktúra egyik termékét pakoltuk a táskánkba (a piliscsabai manufaktúráról hamarosan bővebben is olvashattok majd), mely egy, a legérzékenyebb bőrűek számára kifejlesztett hipoallergén deokrém shea vajjal és kókuszolajjal, természetesen alumímium nélkül. ITT illóolajokkal gazdagított, "szagos" változatokra is lelhettek.

cocoonmanufaktura.eu és Facebook oldal

 

 

4. Színezd újra!

vw8_5.jpg

Meleg van és elfolyik a szemfestéked, egy órával indulás után pedig már inkább egy pandához hasonlítasz, mint egy csini hippi lánykához - ismerős helyzet? Ezt megelőzendő, ha teheted, hagyatkozz egy gyors alapsminkre: szempillaspirál, szemceruza, egy kis highlighter-pirosító, egy ütős szín az ajkakra - és már kész is a tökéletes összhatás! A Maybelline új Push Up Drama spirálja nagyon szépen dúsítja a pillákat, felébreszti a szemeid. Használd mellé a Rimmel kettős funkciójú Magnif'Eyes termékét, egyik felén puha barna szemceruzával, másik végén arany színű szemhéjárnyalóval. A The Body Shop Honey Bronze arcpirosítójához (Hlghtng Dome 02-es árnyalat) ecset sem kell, krémes állagú, könnyen felvihető és az eredmény bronzosan csillogó méz illatú üde pír az arcodon - nekem az idei nyár nagy szerelme. Bobbie Brown Art Stick-je nélkül pedig útnak sem indulnék, egyszerűen lerobbanthatatlan, varázslatos színt kölcsönöz a számnak. Egyszerre ajakceruza és matt finishű krémes rúzs ápoló shea vajjal, és bár nem olcsó mulatság, sokszorosan visszahozza az árát, mert nagyon sokáig kitart. 

A jó hír pedig, hogy ha mégis álcáznád magad, illetve a túlságosan karikás szemeid, egy napszemüveg mindig kisegít a bajból (Mi a Flying Tiger-nél szereztük be ezt a romantikus-vidám darabot, amit lehet, csak pár napig hordunk majd, de akkor nagyon!).

 

Szöveg és képek: Anna

 

Cím: "Legyünk egyszerre mindenhol" - Wellhello X Halott Pénz: Emlékszem Sopronban

 

NYÁR VAN NYÁR!

Így hordd a hajad a fesztiválokon! - Képes útmutató 

Gyorsan fesztiválosat - Rita Ora X Rimmel termékteszt

Bikinialak helyett - Önbizalomtuning a nyárra

Újra Bali - Mert van úgy, hogy visszavárnak

Egy szál melltartóban - 3 titok a ruha alatt

 

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

  

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_M és @COLORCAM_WS

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr418853466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása