Helló Augusztus! - Még nincs vége a nyárnak!

Megjelent: 2016.08.01. 23:39
Írta: colorcam

Amikor beköszönt a nyár utolsó hónapja, mindig úgy érezzük, hogy muszáj megtennünk még egyszer mindazt, amit megtettünk az idei meleg hónapok alatt és megcsinálni azt, amit még mindig nem. Újra kell élni a nyarat és a végébe besűríteni mindent, hogy legyenek élmények a képzeletbeli fogalmazás füzetben, ahova leírjuk, mi is történt velünk a vakáció alatt. 

photography-of-summer-31.jpg

 

08.04-06. / PALOZNAKI JAZZ PIKNIK / PALOZNAK

Sok jó bor, zenész és élmény egy kis helyen - amit sajnos tavaly sikerült kihagyni, így csak a Facebook elől tudtam irigykedni az ismerőseimre, akik hangulatosabbnál hangulatosabb fotókat posztoltak az eseményről. A Paloznaki Jazz Piknik ez utóbbi benyomás és a honlapon található információk alapján egy stílusos, nyugis, kellemes kis kikapcsolódás finom borok valamint andalító dallamok társaságában. A hazai jazz-élet kiemelten kedvelt szereplői (pl. Csemer Boggie, Bin-Jip, Váczi Eszter és Szőke Nikoletta) mellett a nemzetközi fellépők közt idén St Germain-t, az Incognito-t, DJ Maestro-t és az Earth, Wind & Fire Experience-t köszönthetjük. 

jazz_piknik.jpg

Időpont, helyszín: Augusztus 4-6. Paloznak, Fő utca 1. 

Jegyek:

Helyszíni és online jegyvásárlás augusztus 4-től:

Napijegy (nulladik, első és második napi): 8.200 Ft

Kétnapos (augusztus 5-6.) fesztiválbérlet: 13.200 Ft

Háromnapos (augusztus 4-5-6.) fesztiválbérlet: 18.700 Ft

Facebook event

 

08.05. / SÖRFŐZÉS OTTHON - EGYSZERŰEN! / FERDINÁND MONARCHIA CSEH SÖRHÁZ

Az ugyebár szexi, ha egy pasi otthon főz. Mondjuk most éppen sört, de akkor is :) Főleg, hogy a sör mellé minden esetben sörkorcsolya is társul, melynek receptje Mucha Attila könyvében található, mint ahogyan a folyékony kenyér saját lakunkban történő elkészítésének minden csínja-bínja is. Augusztus 5-én pedig, mely ha a kedves olvasó nem tudná, a nemzetközi sörnap, amellett, hogy megismerkedhetünk az Atheneum gondozásában megjelent Konyha, sör, főzés kötettel, az íróval, Zirig Árpád fotóssal és Kovács Gábor sörantropológussal, kóstolhatunk is kedvünkre a Ferdinánd Sörházban, egy biztos: szomjasan, de  éhesen sem maradunk!

ma.jpg

Időpont: 08.05., 19:00 óra

Helyszín: Ferdinánd Monarchia Cseh Sörház, 1063 Budapest, Szív utca 30.

Ingyenes

Facebook esemény

 

08.09. / JÓGA A HÍDON / SZABADSÁG HÍD

A jógázásnak egy csomó szuper hatása van testre és lélekre, ha ezt még megspékeled egy naplementével a forgalom elől lezárt Szabadság hídon, egész biztos, hogy harmóniában zárod a napot és hálásan azért, hogy a világ egyik legszebb városában élhetsz. Az Avala jóga és a Vinyasa Flow Jóga Egyesület szervezésében agusztus 9-én, kedden 90 perc áramló mozgás vár rád, matracot vagy törülközőt, amit le tudsz teríteni, vigyél magaddal!

joga.jpgIdőpont: 08.09., 18:30-20:30

Helyszín: Sazabdság híd

Facebook esemény 

 

08.10-17. / SZIGET FESZTIVÁL / HAJÓGYÁRI SZIGET

sziget1.jpg

Na már most ez az a program, ami semmiképp sem hiányozhat ajánlónkból, viszont a legkevésbé van szüksége arra, hogy külön felhívjuk rá a figyelmet. Oly sok éve már, hogy augusztus második hetében legalább egyszer kikirándulunk a Hajógyári Szigetre, hogy átadjuk magunkat annak a semmihez sem hasonlítható érzésnek, amit a napfény, a zene és a barátok együttese ilyenkor megidéz. (Tavaly piszkosul szerettük, hogy átérezd a feelinget, klikk IDE). Megint mindenki 25 lesz (aki ennél is fiatalabb, attól elnézést), felveszi azt a színes felsőt és azt a kiegészítőt, amit máskor az évben sosem, és boldogan szürcsöli a mikor mit, miközben a színpadról épp Rihanna adja a háttérzenét. Vagy David Guetta. Vagy a Bastille. Vagy egy másik tag a külföldi ill. magyar zenekarok és előadók krémjéből. És akkor még csak a zenéről beszéltünk. Fogunk hamarosan másról is, de a legjobb, ha idén is velünk tartotok a Szabadság Szigetére! :)

Jegyek:

A bérletek elfogytak!

Napijegy (szerdától keddig): 19.900 Ft (kivéve 0. nap, azaz a Rihanna-koncert, melyre a jegyek szintén elfogytak)

sziget.hu

Facebook event

 

08.12. / RÚZSA MAGDI / PLÁZS SIÓFOK

Ha  neked is az egyik kedvenc számod a Szerelem, vagy a művésznő idei slágere, az Érj hozzám, akkor feltétlenül Siófokon a helyed a homokkal borított Plázson. Magdi nagyon jól vegyíti a mély, emberi érzéseket a popos, slágergyanús dallamokkal, így biztos lehetsz benne, hogy nagyon felemelő kis érzelmi utazásban lesz részed - és még jót is fogsz táncolni. 

ruzsa_magdi.jpg

Időpont, helyszín: 08.12. 21:00-23:00, Plázs Siófok

Jegyek: 

Early bird: 2.490 Ft
Elővét: 2.990 Ft
Normál ár: 3.490 Ft
VIP ár: 6.999 Ft

Facebook esemény

 

08.18. / BOTELLÓN - HEGYFOGLALÁS! / GELLÉRT-HEGY

A Botellón-os események célja, hogy sok-sok jó fej ember és finom borok társaságában egyszerűen csak jól érezd magad! Persze a környezet is inspirál és meghozza a kedvet és a derűt: az előző Szabadság-hidas találkozó után most a Gellért-hegyen, a névadó szobránál szervezik az eseményt. Pohár és jég lesz, erre ne legyen gondod, hozz némi alkoholt és nyiss a világra! :)

botellon.jpg

Időpont: augusztus 18., 19:00 óra

Helyszín: Szent Gellért Szobor

Facebook esemény

 

08.20. / MOTi / AKVÁRIUM KLUB

Ismét egy híres és nem mellesleg jóképű, holland DJ az, aki a nyári melegben az Akváriumba csábít. MOTi ugyan nincs még olyan régóta a pályán, mint a tavaly fellépő Fedde Le Grand, de máris sikerült megszilárdítania a helyét az elektronikus zenei közösségben. Olyan szakmailag elismert emberekkel dolgozott közös slágereken, mint Martin Garrix, akivel szinte egymásnak adták át a színpadot a Balaton Sound-on. Az ifjú titán mellett pedig forgatta már együtt a lemezeket Calvin Harris-szel és még a veterán Tiesto is látott fantáziát benne. Ha szeretnél kicsit visszakacsintani a Sound-ra és felkészülni a B.My.Lake-re, akkor feltétlenül vedd az Akva fele az irányt a tűzijáték után. 

moti.jpg

Időpont, helyszín: 08.20. 22:00, Akvárium Klub

Jegyek: 

Early bird: 2000 Ft
Advance Discount I.: 2500 Ft
Advance Discount II.: 2900 Ft
Advance Discount III.: 3500 Ft
Standard: 3900 Ft

VIP ticket to the balcony I.: 6000 Ft
VIP ticket to the balcony II.: 7000 Ft

Facebook esemény 

 

08.26. / APÁCÁK - KULTKIKÖTŐ / BALATONFÖLDVÁR

Kökényessi Ági neve mindenképpen ismerősen kell, hogy csengjen olvasóinknak, ha máshonnan nem, hát onnan, hogy ő volt Rachel magyar hangja a Jóbarátok című kult-sorozatban. A sok arcú színésznő ezúttal ismét a rendezéssel próbálkozott meg és nem akármilyen művet vett elő, mint az Apácák című fergeteges vígjátékot, melynek főszerepét egykor maga Psota Irén játszotta. Dan Goggin musicaljében a hitet képviselő asszonyoknak nem elég, hogy túléltek egy elég komoly mérgezést, arról is gondoskodniuk kell, hogy szerencsétlenebbül járt társaik méltó végtisztességet kapjanak. Céget alapítanak és rengeteg olyan dolgot csinálnak, amit egy apácáról el sem tudsz képzelni - mindezt humorral fűszerezve.

apacak-musical-komedia-original-75309.jpg

Időpont, helyszín: 08.26,. 20:30-22:30 , Balatonföldvár, Kultkikötő 

Jegyek: 2450 Ft - 4900 Ft szektortól függően 

Info és jegyvásárlás : ITT

 

 

 

NYÁR VAN NYÁR!

Bikinialak helyett - Önbizalomtuning a nyárra

Tihany újra a gasztrotérképen - Fűszerkert

Színes, friss és természetes - Natúrkozmetikumok a Pilisből

Újra Bali - Mert van úgy, hogy visszavárnak

 

 

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

 

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra! 

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr128926326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása