Fiatalok, tehetségesek, magyarok - 'Young Talents' a Merzedes-Benz Fashion Week-en

Megjelent: 2015.10.13. 17:21

Körülbelül öt éves korom óta várom, hogy végre Magyarországon, pontosabban Budapesten is legyen "igazi" Mercedes Benz Fashion Week, mint a világ többi divatfővárosában, Párizstól New Yorkig. És végre megtörtént. A TONI&GUY Fashion week és a Central European Fashion Days szerelemgyereke a Mercedes támogatásával. Hurrá!

A helyszín impozáns, a rendezvényhez méltó volt, a Várkert Bazárban már nem egy eseményt szerveztek a hazai divatipar képviselői. A tervezők, akik felvonultak, a teljesség igénye nélkül: INQ CONCEPT, JE SUIS BELLE, THE FOUR, DORI TOMCSANYI, DOMI GRZYBEK, ANDA, KONSANSZKY, NANUSHKA, ÁERON, USE UNUSED, DORA ABODI, KELE CLOTHING, ODIVI, NAPSVGAR, NUBU és személyes kedvencem, és nem csak az eseményen: KATA SZEGEDI. Ezenkívül vasárnap kiemelt shown szerepeltethették a "YOUNG TALENTS", azaz a fiatal tehetségek a kreációikat. Lássuk kik ők!

img_1065.JPG

 

NORA SARMAN

A tervező 2011 óta erősíti a szakmát lágy, nőies, csodaszép minőségi csipkéből készült estélyi- és menyasszonyi ruháival. Most sem csalódtam benne, engem leginkább a fűzős felsőrészes ruhák csábítottak el.

 

ZSIGMOND DORA MENSWEAR

Dóra kollekciója a modern és a lágy egyvelege. Nekem nagyon tetszik, de persze nem mindenki tudja magán elképzelni ezeket a ruhákat. Egy biztos, Csalár Bencének tutira tetszene magán.

fiuk.JPG

 

KOMOD

A márkának két  tervezője van, ami szemmel láthatóan a javára válik minden egyes ruhakollekciójuknak 2012 óta. A darabokat a lágy elegancia és az egyszerűség jellemzi, pasztell színek, fehér, vajszín, halvány türkiz. Talán ez a kollekció, ami leginkább az én stílusomhoz passzol.

 

NOVEMBER

A kedvenceim már tavaly óta, amikor is egy jó kis díjat zsebelhettek be. A Design Terminál “Legjobb Magyar Tervezői Díj” a November márkanéven futó tervezőcsapat kezébe került. Hársfalvi Réka, Shütz Nikolett és Szenteczki Boldizsár alkotja a designer triót. Honlapjukon egyenlőre csak egy videó található, de ez hűen tükrözi a mostani kollekciót. Én imádom, ez a futurisztikus, szakadt elegancia a szívem csücske. Kicsit YEEZUS-ra hajaz nekem, bár más semmi nem  fedezhető fel rajtuk, ami Kayne West-es lenne. Plusz: A hörgős alternatív punk zene zseniális volt a bemutató alatt!

 

LBL

Smaragdzöld, pink, fehér és szürke uralja a kollekciót, nem is akárhogyan. Klasszikusan nőies darabok, egy-egy kis modern fűszerezéssel. Akár irodába is megfelelő viselet, érdemes körbenézni a showroomban. Az LBL darabokat két szezononként új, kiemelkedő tehetségű fiatal tervezők álmodják meg és keltik életre S. Hegyi Lucia szakmai mentorálásával. Az eladásból származó bevétel egy része minden szezonban valamely civil szervezet tevékenységét segíti.
fw.jpg

 

NIKOLETT N. STYLING

Képek: Farkas Anna 

 

További csodák a bemutatóról ITT:

A legszebb, a legmeglepőbb és a legmenőbb - Legek a MBFWCE-on

 

Ha tetszett, így lesz ez ezzel is:

FELEJTSD EL A KOZMETIKUST ÉS NÉZZ KI TÍZ ÉVVEL FIATALABBNAK

ERZSÉBET KIRÁLYNŐ ONLINE

FELFALJUK ÁZSIÁT 8. - WASABI

MAGYAR STARTUP ÉS DESIGN A LÁTÁSSÉRÜLTEKÉRT

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr627962824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása