Mucika, a legjobb barátnő

Megjelent: 2015.09.01. 11:43

Hol vannak már az idők, amikor Szilvia volt az ember legjobb barátnője - itt van helyette Mucika, aki ellazít, széppé tesz és bulira hangol egy pörgős fővárosi este előtt. Nemrégiben muci-társnőmmel pár kényeztető órát volt szerencsék eltölteni az Asbóth utcai bárban, melynek alapkoncepciója, hogy amíg elkészül a manikűröd vagy felkerülnek a csodás pilláid, egy kellemes koktél mellett csacsoghatsz a csajokkal. De rögtön meg kell jegyeznem, hogy nem csak a nőket várja a hely: egyrészt a bár a pasik ízlésére is felkészült (pl. remek Balaton-felvidéki borokkal), másrészt ahol sok szép lány van, oda érdemes betérni egy pre-partyra, nemde, uraim? ;)

img_8171_1.jpg

A Mucika Bár alig egy hónapja nyitotta meg kapuit a Madách tér és a Király utca közvetlen szomszédságában. A lokáció tökéletes, mert még mielőtt belépne az ember a "buli zónába", relaxálhat egyet a hely háziasszonyainak szakértő kezei alatt. Edit és Hanna - anya és lánya közösen vezetik az alsó szinten lévő bár és a galérián található kozmetika együttesét. Ízlésük és pozitív életszemléletük a belső tér díszítésében is visszaköszön: csupa inspiráló idézet olvasható a falakon, a bútorok és egyéb kiegészítő elemek pedig vintage stílusban teszik divatossá és nőiessé a helyet. Már mielőtt beléptünk volna az ajtón, nosztalgiázva pillantottunk a bejáratnál lévő retro babakocsira, és az utcafrontra nyíló nagy ablakon befelé pillantva előre konstatáltuk, hogy Mucika cuki.


 

Érkezésünkkor rögtön frissítő limonádéval vártak minket, ami a nagy melegben megváltás volt. Az étlapról, melyen kizárólag egészséges, paleo ételek vannak, egy mártogatós zöldség-tálat választottunk, és amíg elkészült, felmentünk az emeletre, hogy szebben és fitalabban térjünk majd vissza nem sokkal később. Lehetőségünk van ugyanis szuper anti-age kezelésekre, ráadásul saját termékekkel (M&D Premium Skincare), melyek sajátossága, hogy rendkívül  nagy koncentrátumban tartalmaznak hyaluron savat. A nyugtató és egyben frissítő arcmasszázs közben is ezzel a krémmel kezelt Edit, és nagy örömmel konstatáltam, hogy a termék egyáltalán nem hagyott zsíros érzetet a bőrömön. Közben beszélgettünk, és megtudtam, hogy anya és lánya ruhákat is tervez: a megannyi kényelmes, puha anyagból készült, mégis trendi viselet, melyeket például egy tengerparti nyaralás során nagyon szívesen felkapnánk illetve a hozzájuk illő kiegészítők az alsó szinten meg is vásárolhatók.

Barátnőm eközben ragyogó körmöket kapott a szomszédos helyiségben, majd miután elkészült, átjött hozzánk csevegni, amíg Virág nagy szakértelemmel egyesével felhelyezte a műszempilláim. Most, hogy leírtam azt hogy mű, rögtön meg kell jegyeznem, hogy NEM azok, mert  feltéve annyira természetesnek hatottak, mintha mindig is ilyenek lettek volna. Épp egy esküvőre készültem a hétvégén, így abszolút jókor érkeztek, ráadásul annyira kényelmes viselet (nem kell szempillaspirát használni, ami a melegben esetleg szétkenődik), hogy nagyon könnyű hozzászokni!

Ezután teljes pompában levonultunk a bárba, ahol már vártak ránk a finom falatok és két koktél: egy Aperol Spritz és egy Hugo. Sajnos nem vállaltuk be, hogy a 40C-ban fenékig ürítjük a poharakat, hiszen még csak kora délután volt, de Hanna megnyugtatott, hogy aznap Aperol-est lesz, szóval nyugodtan pótolhatjuk a mulasztást. Évivel még megbeszéltük az élet nagy dolgait - úgy csajosan - majd kellemesen feldobva tértünk vissza a város forgatagába. Mucika tényelg szuper barátnő: nem tolakodó, mégis ott van, amikor szükséged van rá, és ha betérsz hozzá, garantáltan mosollyal a szádon és nem mellesleg rebegtetni-való pillákkal, boldogan távozol.

img_8308.jpg

 

Mucikát a Facebook-on ITT találod.

Cím: Budapest, V. kerület, Asbóth utca 18. 

 

Panni

 

Szépséges cikkeink még:

NYÁR VÉGI TREND-ROBBANÁS - HOMOKOT A HAJBA

SZUPER KREATÍV MŰHELY SZUPER HAJAI- INTERJÚ LÁZÁR JÓZSEFFEL

5 CSAJOS DOLOG, AMIKKEL MÉG SZÍNESEBB A VILÁG

FÉRFI NESZESSZER MÁSKÉPP - LUSH TERMÉKTESZT

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr567737836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása