Így hordd a hajad a fesztiválokon - képes útmutató

Megjelent: 2015.08.03. 07:31

Legutóbb bemutattuk, mit alkottak hazai tervezőink ahhoz, hogy igazán stílusosan fesztiválozz. Azt viszont kihagytuk, hogy milyen frizurát érdemes viselned a mesés darabokhoz, ha például rövid hajjal vagy hatalmas lobonccal rendelkezel. A Lazar's fodrászai segítségével ezt is megtudhatod, de titokban el is leshetsz pár tippet az esti sminkedhez Varga Timi és a New School of Makeup sminkiskola jóvoltából. 

haj.jpg

Ha azon szerencsések közé tartozol, akik hosszú és dús hajjal születtek, akkor nincs is más dolgod, mint feldobni az idei szezon egyik kötelező darabjával, a fejpánttal. A képen szereplő, fesztiválozáshoz is tökéletes farmerruhát egy kézzel gyártott Nootka fej-ékszerrel teheted még izgalmasabbá, melyhez a tervezővel közösen választotok tollakat. A fotón szereplő darab egyik további különlegessége, hogy a pávatollak melletti bőrdarabon egy verssor is helyet kap.  

image_67.jpg

Modell: Knoll Gabi Fejpánt: Nootka  (vers: Paonne NoireRuha: Bridget&Olivia, Smink: Varga Tímea New School of Makeup Styling: Paonne Noire , Haj:Matócsi Tibor LAZAR'S Fotó: Farkas Anna

 

Attól még, hogy rövid a frizurád, nem kell lemondanod a fonatokról, csak épp máshogy kell elképzelned azokat. Ha pont annyira sikerült már megnövesztened a hajad, hogy a hossza kellemetlen legyen egy porban rohangálós napon a rekkenő hőségben; akkor fogd magad, válaszd ketté és kezd el fonni! Ha ezzel megvagy, csatold össze, hogy igazán fiatalos kontyot kapj.

image_64.jpg

Modell: Kosztolnik Alma Szoknya: Bridget & Olivia Top: Zara Smink:Varga Tímea New School of Makeup Styling: Paonne Noire Haj:Matócsi Tibor LAZAR'S Fotó: Farkas Anna

 

Korábban említettük, milyen különös kollekcióval rukkolt elő a KOMOD csapata. Ha mégis lemaradtál volna róla, akkor eláruljuk, hogy a Flash Hero nevet viselő fejpántok az idei fesztivál-fotók sztárjai lesznek. A kiegészítők ugyanis fényvisszaverő anyagból készültek, így ha éppen vakuztok, eszméletlenül menő képeket kaphattok. Persze ehhez elengedhetetlen a laza hullámokkal feldobott, ápolt haj.

image_66.jpg

Modell: Domonkos Lívia Világítós fejpánt: KOMOD Top: H&M Smink: Varga Tímea New School of Makeup Styling: Paonne Noire Haj: Matócsi Tibor LAZAR'S Fotó: Farkas Anna

 

Az tény, hogy a nagy melegben a legnehezebb dolga a hosszú hajú lányoknak van. Egyszerűen sehogy se sikerül azt elérni, hogy a télen olyan áldásos melegítő hatást elkerüld. A problémával legkésőbb a reggeli készülődés alatt szembesülsz először, amikor rájössz, hogy a lehető összes verziót unod már, pedig legszívesebben a világ elé tárnád mesés tincseidet. Ha holnap nem szeretnél ilyen helyzetben lenni, akkor reggel fond be a hajad, és dobj a táskádba pár csatot, hogy bármikor feltűzhesd, körbetekerd vagy oldalra rögzítsd. 

image_65.jpg

Modell: Tóth Fruzsina Smink: Varga Tímea New School of Makeup Styling: Paonne Noire Haj: LAZAR'S Fotó: Farkas Anna

 

Szöveg:

alairas_brigi.png

Fotó: 

alairas_anna.png

 

 

Ha még több szépségtippre vágysz, olvasd el ezeket is:

LEGYÜNK EGYSZERRE MINDENHOL - TÚLÉLŐKÉSZLET A FESZTIVÁLSZEZONRA

AZ INDIÁN TÖRZSFŐNÖK LÁNYA - AVAGY KONTÚROZÁS STEP BY STEP

A LEGMENŐBB FESZTIVÁL SZETTEK FIÚKNAK ÉS LÁNYOKNAK

BIKINIALAK HELYETT - ÖNBIZALOMTUNING NYÁRRA

5 CSAJOS DOLOG, AMIKKEL MÉG SZÍNESEBB A VILÁG

 

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

 

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra! 

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr997644144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2015.08.03. 20:46:30

Most, hogy a fesztiválszezon felén túl vagyunk. Mondjuk megszoktuk, minden évben augusztusban kezdik írni az 'így divatozz idén a fesztiválokon' cikkeket.
Gondolom ennyi időbe telik megtalálni a legújabb trendeket pinteresten
süti beállítások módosítása