Utolsó hajrá egy tökéletes naphoz

Megjelent: 2015.07.15. 18:52

Már csak vasárnapig van időd arra, hogy Instagramra feltöltött képed segítségével megnyerd a lehetőséget, hogy egy ötcsillagos napot tölts a népszerű holland DJ, Fedd Le Grand társaságában, aki a hírek szerint alig várja a pillanatot, amikor egy jó kis gulyást ehet...

image_62.jpg

A ritka alkalmak egyike az, amikor egy népszerű előadó fogja magát, és megadja a lehetőséget egy rajongónak, hogy a kötelező idegenvezetők helyett ő mutathassa meg neki, mitől is különleges a város, amiben él. Fedd Le Grand viszont szerencsére pont ilyen, ezért a Heineken itthoni képviseletének kérésére egy ötcsillagos nappal örvendezteti meg a sörmárka által szervezett játékban résztvevő nyertest.

image_68.jpg

A lemezlovas  mindenre kíváncsi és a felreppent hírek szerint nem a tipikus turista látványosságok meglátogatására utazik, hanem a lakosok szemüvegén keresztül szeretné látni, mik is azok a helyek, amik szerintünk, budapestiek szerint a legszebbek, legmenőbbek. Ezért ha az minden vágyad, hogy Fedde-el töltsd a napot, meg kell mutatnod az Instagramon, hogy szerinted mitől különleges a főváros. Ha ezzel megvagy, nem is maradt már más dolgod, mint kitalálni, te hova vinnéd a holland DJ-t, amit a játékba kerüléshez le kell írnod a kép alá és elllátnod egy #openbudapest és egy #5starday hashtaggel.

image_63.jpg

Ha most hirtelen jött zavarodban nem is jut eszedbe, mit csinálnál közösen Fedde Le Grand-al, akkor július 19-ig maradt még 4, de szigorúan csak 4 napod, hogy rájöjj, és készíts egy szuper fotót. Megmutathatod neki, hogy te merre szórakozol, hol hűsölsz a nagy melegben, de megismertetheted a legjobb lángossal, vagy a legfinomabb fröccsel is. Teljesen rád van bízva, de azért nagyon ne merítsd ki, mert az esti koncerten még készen kell állnia arra, hogy sok más bulizó fiatal mellett téged és egy vendégedet is szórakoztasson a belváros egyik legjobb szórakozóhelyén, az Akvárium Klubban. 

Játék leírása és infók : ITT 

A koncertről, amit alig vársz, ITT kaphatsz információt.

 

Ha tetszett a cikk, olvasd el ezeket is: 

A LEGMENŐBB FESZTIVÁL SZETTEK FIÚKNAK ÉS LÁNYOKNAK

NEM BAJ, HA LÁTSZIK A VARRÁS - EZEK VOLTAK A SOUND TETKÓI

GYORSAN, FESZTIVÁLOSAT: RITA ORA X RIMMEL TESZT 

MAZDA 2- ELINDULNI NÉLKÜLED, NA MÉG MIT NEM!

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr497629724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása