Gyorsan fesztiválosat - Rita Ora x RIMMEL termékteszt

Megjelent: 2015.07.15. 11:42

Rossz szokásaim közé tartozik, hogy hajlamos vagyok néhány dolgot az utolsó pillanatra hagyni, így van ez a lakkozással is. Az eredmény rendszerint egy nonfiguratív dombormű egy (vagy rosszabb esetben több) körmömön, festék nyomok a cipőmön, táskámon vagy éppen a kilincsen. Ami a sminkelést illeti, 10 perc alatt már letudom a szükséges alapokat, és ha a szél nem fújja a szájfényembe a hajam, boldogan elvagyok vele néhány óráig, amíg az alsó szemkontúr-vonalam nem kezd emo-s irányba változni. Most úgy néz ki, hogy legutóbbi teszt termékeinknek hála, a lakkok terén megtaláltam a nekem való hiperszuper, gyorsan száradó festéket, szájfényekből meg ugye sohasem elég, főleg ha cukorkás árnyalatokról van szó.

rimmel_lakk.jpg

1. RIMMEL 60 Seconds Super Shine by Rita Ora körömlakkok

A színek. Ismét az angol énekesnőt választotta a Rimmel tavasz-nyári körömlakk kollekciója arcául, hiszen Rita Ora sokszínűsége és vidámsága tökéletesen illik a lakkok által képviselt fesztiválhangulathoz. 12 árnyalat közül választhatunk, melyek között épp úgy helyet kaptak a harsányabb színek, mint a nude árnyalatok, így bármely party-szett tökéletes kiegészítői lehetnek. 

Kezelhetőség. Én személy szerint mindig szívesen festettem a körmeim a Rimmel szélesebb ecsetjével, mert nem vagyok túl ügyes ezen a téren, viszont itt elég 2-3 jól irányzott mozdulat, és máris befedtük az egész körömfelszínt. A Rita Ora lakkok tényleg nagyon gyorsan száradnak, ha nem is 60 másodperc alatt, de az erősebb színeknél (ahol már egy réteg is tökéletes fedést biztosít) már kb. 3 perc elteltével óvatosan útnak indulhatunk... A halványabb színeknél egy réteg sajnos nem elég, de kettővel már szép eredményt éhetünk el.

Fény és tartósság. A Rimmel-reklám szerint ennél a lakknál 3 az 1-ben technológiát alkalmaztak: ötvözték az extra fényes lakkot az alap- és fedőlakkal, tehát elvileg azzal is időt nyerünk, hogy ezeket nem kell külön-külön felvinnünk. Akár 10 napos fényt és tartósságot ígérnek, és bár ez például egy fesztivál esetében azért túl hosszú időnek tűnhet, meg kell hagyni, hogy az eddigi egyik legtartósabb lakkomról van szó. Az általam tesztelt gyönyörű lilás árnyalat, a Wild-er-ness egy hétig volt a kezemen, pedig nem kíméltem, mosogattam és takarítottam is. Körülbelül 5 napig csak egészen pici kopás látszott a köröm tetjén, és mivel halvány színről van szó, az utolsó két nap apróbb lepattogzódásai sem voltak nagyon zavaróak. Ami külön plusz, hogy a fényét is szépen őrizte a törzsidőben. Egyetlen negatívum, hogy a Port-A-Loo-Blue elnevezésű sötétebb kék árnyalat lemosás után még egy pár óráig nyomot hagyott a bőrömön, így ezzel a színnel érdemes óvatosabban bánni eltávolításkor.

 

2. RIMMEL Oh My Gloss! Ápoló szájfények

A nyári szájfények 15 színben kerültek a drogériák pocaira, így jó sok kombináció alkotható velük és a 12 körömlakk -árnyalattal. Aki jó matekból, ki is számolhatja, hogy egészen pontosan mennyi... ;) E-vitaminnal és argán olajjal gondoskodnak az ajkak ápoltságáról a nyári melegben is. Mindemellet 6 órás tartósságot és fényt ígérnek. Nos, ez egy picit azért soknak tűnik, főleg, hogy ennyi időn keresztül egész biztosan eszünk is valamit, de hogy iszunk, az biztos. Mi a rózsaszín Glossaholic és a csillogós-narancsos Go Gloss árnyalatokat próbáltuk. oh_my.jpg

 

Szöveg és fotó: Farkas Anna

 

Ha tetszett, olvasd el ezt is: 

5 csajos dolog, amikkel még színesebb a világ

Bikinialak helyett - önbizalomtuning a nyárra

Férfi neszesszer másképp - Lush termékteszt

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra! 

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr597627494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása