5 totálisan elrontott rekordkísérlet

Megjelent: 2015.06.27. 11:16

Vannak azok a pillanatok, amikor az egészséges versenyszellem átcsap valami teljesen elvetemült formába és jön egy olyan, kihagyhatatlannak hitt ötlet, amit ekkor már feltétlenül meg kell valósítani. Aztán ehhez mások is csatlakoznak és addig viszik az ügyet, amíg hivatalos formába nem sikerül önteni. Persze lehet, az alább leírtak csak egy átmulatott éjszaka megnőtt maradványai... 


sheep.jpg

HUPIKÉK TÖRPIKÉK 

Hókuszpók valószínűleg kárörvendően nevetett a markába, amikor meglátta, hogy nem sikerült elég törpöt toborozni a Guiness Rekord kísérletre, amivel feltehetőleg az ő hatalmát kívánták gyengíteni. Jobban mondva, nem biztos, hogy nem erre gondoltak, ha arra képesek voltak, hogy egy hideg, borús napon fogják magukat, és kékre festve, törpe-ruhában kimenjenek a tengerpartra, álljanak egy darabig - majd rájöjjenek, hogy a rekordot előttük már  egy ideje megdöntötték. Azért sajnáljuk szegényeket, hogy a nagy szervezkedés ellenére egy sokkal nagyobb háttérrel induló iskola nyert. torpok.jpg

KÓKUSZTÖRÉS 

Ha a lelked legmélyén valódi nindzsának hiszed magad, akkor semmi sem akadályozhat meg abban, hogy egy szép, esős napon ki ne állj a főtérre, ahol terveid szerint számtalan kókuszt fogsz majd összetörni. A baj viszont ott kezdődik, hogy a filmben látott jelenetek és a valóság messze állnak egymástól és rajtad kívül senki se biztos abban, hogy eléggé felkészült vagy a kemény héjú gyümölcsök tömeges kivégzésére. Reméljük, azért legalább a YouTube-ra feltöltött videó sikeréből neki is csurrant, cseppent valami. 

 

LEGHOSSZABB SZENDVICS

Belegondolni is rossz, hogy fogjátok magatokat és elkezdtek bevásárolni a világ leghosszabbnak készülő szendvicséhez, összeálltok és hosszú órákon keresztül vajaztok, felvágottat pakolgattok, majd amikor már azt hiszitek, hogy az út végére értetek, kiderül, hogy valaki megette a kenyeretek javát. Szegény iráni szakácsok biztos borzalmasan mérgesek voltak, amikor kiderült, hogy a kísérlet azért hiúsult meg, mert közben a közönség tagjai hátulról elkezdték megenni a szendvics már elkészített részeit. Nem valószínű, hogy kéz a kézben távoztak. 

sandwich.jpg

 

BUBURÉK-ELFÚJÓ

Mindig vannak olyan emberek, akik azzal teszik a legtöbbet a békéért, ha szépen, csendben otthon maradnak és egyes napokon véletlenül sem lépnek ki az ajtón. Így kellett volna tennie annak az újságírónak is, aki 2012 utolsó perceiben elment, hogy közelről megnézze California rekordkísérletét, melynek lényege az volt, hogy minél több embert sikerüljön bezsúfolni egy buborékba. A zsurnaliszta pedig jött, nem látott és sikerült összetörnie azt a gépet, ami a buborékot volt hivatott a helyre varázsolni. És ha ez nem lenne elég, a férfi igazi rekord-törőnek számít, ugyanis az esetet megelőzően a világ legnagyobb jégszobrának készülő alkotást is szilánkosra törte. 

bubika.jpg

MELLTARTÓ KAPCSOLÁS 

Rossz az, aki rosszra gondol, itt most nem arról lesz szó, milyen gyorsan lehet kikapcsolni az egyes férfiak számára sátáni eredetű fehérneműt; sokkal inkább arról, hogy az ausztrálok szerették volna, ha sikerül több, mint 100 mérföldnyi melltartót egymásba kapcsolni. Sikerült is begyűjteniük 166 625 darabot, melyet sajnos rosszul tároltak, ezért a ruhaneműk annyira összegabalyodtak, hogy képtelenség volt szétszedni azokat. Persze, nem adták fel, újabb kísérletre készülnek , reméljük ezúttal sikeresen. 

bra.jpg

 

Ajánló

BMW I3 (REX) teszt - elkerülhetetlen

Férfi neszesszer másképp- LUSH termékteszt

10 világhírű fellépő a legnagyobb nyári fesztiválokon

A legmenőbb fesztivál szettek fiúknak és lányoknak 

 TOP 5 kutyabarát kávézó Budapesten

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr897574374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása