Hello Május! - tuti koncertek a hónapban

Megjelent: 2015.05.06. 07:00
Írta: colorcam

A tavasz utolsó hónapjának első napjára már minden valamirevaló szabadtéri szórakozóhely kinyitott, teret adva a hosszú nyáresti csacsogásoknak és a hatalmas buliknak. Persze emellett a zárt helyek is remekelnek, sőt még egy világsztár is ellátogat hozzánk...

concert.jpg

 

MÁJUS 8. / AKVÁRIUM KLUB / NILS FRAHM 

nils.jpg

A 1982-es németországi születésű Nils Frahm hazánkban 2012-ben kétszer is fellépett már (az Akvárium Klubban valamint a Trafóban is). Nils zenéje egyértelműen felismerhető, néhol minimalista hangzású, lágy és békés. Az elmúlt években szinte a semmiből építette fel magának közönségét és ismertette meg a fiatalokat kortárs és klasszikus elemeket ötvöző saját zeneiségével. Koncertjei nincsenek túlgondolva és maníroktól mentesek, ahogy maga Nils Frahm is. Ezúttal az Interkosmos szervezésében jön hozzánk, turnéjának budapesti állomása ismét az Akvárium Klub lesz, május 8-án. Felvezetőként a Dawn Of Midi fog játszani, érdemes rákeresni és időben érkezni!

Jegyek: ITT

Facebook esemény

 

MÁJUS 16. / BUDAPEST PARK / SCOOTER

scooter.jpg

Tavaly a nyári szezon egyik utolsó teltházas buliját a techno koronázatlan királya, a Scooter adta, akiket a magyar Kozmix együttes vezetett fel. Idén mindenki örülhet, aki legutóbb kinn maradt és az is boldog lesz, akinek az őszi buli nem volt elég. Az együttes ugyanis ugyanabban a felállásban lép színpadra a főváros legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén, mint az előző koncerten. Jegyek még éppen hogy kaphatók, úgyhogy nem árt igyekezni.

Jegyek: ITT

Facebook esemény

 

MÁJUS 19. / ARÉNA / ROXETTE 30’ JUBILEUMI KONCERT

roxette.jpg

Ha legalább százszor dúdoltad életed során hogy: ’’must have been in love” vagy azt, hogy: ’’sleepin in my car…’’ akkor semmiképp se hagyd ki a kereken 30 éve színpadon lévő Roxette zenekar jubileumi turnéjának budapesti állomását! A legendás zenészek ugyanis hatalmas bulit fognak csapni, ami visszarepít majd a tini vagy éppen a gyerekkorodba. Az élményt május 26-tól a Magneoton Kiadó jóvoltából haza is viheted, ugyanis akkor jelenik meg a legnagyobb nótákat tartalmazó The Roxbox CD.

Jegyek: ITT

Facebook esemény

 

MÁJUS 21-22-23 és 30. / AKVÁRIUM KLUB / NAGYSZÍNPAD ELŐDÖNTŐK & DÖNTŐ 

nszp.png

 

Tavaly már tanúi lehettünk egyszer annak, mennyi hű rajongó képes összegyűlni azért, hogy kedvenc előadóját a legmenőbb fesztiválok legmenőbb színpadaira juttassa. Idén se várhatunk mást az eseménytől, melynek lényege, hogy esélyt adjon olyan zenekaroknak a nagyszínpados fellépésre, amelyek nem rég kezdték el működésüket és olyanoknak is, akik már jó ideje zenélnek, de még sosem jött el életükben az a pillanat, hogy valaki ekkora koncertet kérjen tőlük. Idén úgy néz ki elérkezett az idő az Ocho Macho vagy a The Biebers és számos más előadó számára is, hogy három elődöntő után egy nagy döntőben mérkőzzenek majd meg egymással. 

Jegyek : ITT

Facebook esemény 

 

 MÁJUS 26. / FONOGRAM GÁLA  x VOLTFÓLIÓ DÍJÁTADÓ 

fonogram.png

Még maradt pár heted izgulni, hogy vajon melyik kedvenc énekesed vagy együttesed viheti haza a magyar zene legrangosabb díját. Az év előadóit és dalait több kategóriában is lehetett nevezni, mely idén is hasonlóan színes mezőnyt adott ki, mint a korábbi években. Az eseményre persze az egész muzsikus világ készül, ugyanis ilyenkor  a szakmától is komoly visszajelzést kapnak a művészek. A rendezvény szervezői az idei díjátadót a világörökség részének számító Várkert Bazárban tartják, amit az MTVA élőben közvetít. 

Fonogram Facebook

 

MÁJUS 29. / BUDAPEST PARK / WELLHELLO x BIEBERS

wellhello.jpg
Az Akvárium nagyhall után most újra Budapesten állomásozik a Wellhello elnöki menete, hogy egy szédületes koncerttel ajándékozza meg a nagyérdeműt, ezúttal a Parkban. Azt hiszem ebben a programban igazán nem csalódhatunk, a srácok mindig beleadnak apait-anyait - meg még ami a csövön kifér. Lesz kúlság, rajság, rosé fröccs, arcon pörgés, fesztiváli hangulat, és még egy kis The Biebers is, Puskás Petiékkel az élen. Szóval a kampánykörút legközelebbi pesti állomása a Parkban lesz, véssétek a naptárba! Mi biztosan ott leszünk. Szóljatok ti is Apának, hogy sietve vegye meg a jegyeket!

Jegyek: ITT

Facebook esemény

 

MÁJUS 31. / BUDAPEST PARK / QUIMBY

quimby_3.jpg

A fesztiválszezon előtt a budapesti szórakozóhelyen nyílik először lehetőség arra, hogy hatalmas tömeggel együtt hallgasd a több mint két évtizede méltán népszerű Quimby fülbemászó és elgondolkodtató slágereit. A tavasz egyik utolsó estéje adja majd meg neked azt az élményt, ami átrepít a laza, nyári éjszakákba…

Jegyek: ITT

Facebook esemény

 

Nézd, ezeket a cikkeket se hagyd ki:

Lotfi Begi-interjú - "Az első pár alkalommal elhajtottak"

Lépsz vagy lelépsz? - Ilyen a textationship

Interjú a móri borok nagyasszonyával, Csetvei Krisztivel

Larus Étterem - Új felfogású, mégis klasszikus 

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr1007428566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

colorcam 2015.05.07. 23:26:15

@hintalo: Májusra a budapesti koncertekből szemezgettünk, de hamarosan jövünk egy országos nyári programajánlóval! ;)
süti beállítások módosítása