Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ha fizetsz, az nem megcsalás - szexipar Japánban

Megjelent: 2015.04.22. 11:00
Írta: colorcam

Japán, a gyönyörű, bizarr és ellentmondásokkal teli fellegvár, a közel 14 milliós Tokióval a vállán. Japán, ahol sokszor a legbizarrabb szokások a mindennaposak, ahol az európai józan ész satuféket nyom és tolatni kezd: főleg, ha a kereskedelmi szex nonstop vidámparkjáról van szó.

gp_japan_hostess_140507cover.jpg

Ahol igazából csak-csak felülnénk valamire, ha lenne hozzá merszünk vagy lehetőségünk. Kacérkodni a gondolattal szabad. A 'fuzoku' a kereskedelmi szex rémisztően magától értetődő világa, ahol az 'asobi' diktál: azaz a játék. Miért? Mert Japánban a szex sokkal több – vagy épp kevesebb - mint egy egyéjszakás kaland, mint egy, a hálószobába tartozó intim aktus. Minden, ami nálunk tabu vagy még el sem képzelt, az ott díjazott, szeretett, keresett, népszerű és elérhető. Beépülve egy olyan kontextusba, ami árucikként a bóvlitól a prémium szegmensig nem csak a létező összes, de a még meg sem született vágyakra is választ kínál.

A 19. század végén a japán szexipar még korlátok nélkül tobzódott és hömpölygött Edo (a mai Tokió) utcáin. Majd a katonai Tokugava kormány pórázt dobott a szenvedélyre, és a városszéli Yoshiwara kerületbe száműzte az "iparosokat". A második világháború végén a szex végül bevette Kabukichot, és a kerület máig a pornó központjaként, pirosan vibrál a távol-keleti főváros éjszakájában. Számokban: kevesebb, mint 1 négyzetmérföld területű kaptár, több mint 5000 szexbolttal meghintve. És a hitvallás: az nem megcsalás, ha fizetsz érte.

lens_shiho_19.jpg

1958-ban a prostitúció illegálissá vált, amire igazán frappánsan tenyerelt rá a 'fuzoku': mert ami nem öl meg, megerősít. Százezernyi szórólap szállt a szél szárnyán a különböző "rózsaszín szalonokról", amin méregdrága italokat hirdettek. A kimondatlan üzlet az volt, hogy az árban benne volt az orális szex is. Értitek. Csak finoman, suttogva, hogy ne lehessen visszakézből arcon csapni a bizniszt. A szórólapokat osztogató japánok pedig egyszerűen letagadták, hogy egy ilyen klubnak dolgoznának.

Japánban furcsa módon a társadalmi létezésnek két jól elkülöníthető rétege van (Vajon tényleg annyira furcsa? Vajon nem jellemző-e ez minden társadalomra, minden egyes emberre valamilyen szinten? Bár japánban ez nem csupán benne van a levegőben, hanem intézményesített valóság, definiált fogalom.): a felszín (tatemae) és a valóság (honne). Ez utóbbi táplálkozik a valódi érzéseken alapuló szenvedélyekből, kötődésekből és viszonyokból, és ide tartozik a fuzoku is, amelynek őszinteségében és szégyentelenségében egy külföldi szinte soha nem merítkezhet meg. Az indok egyszerű: bár ezen a területen (is) a férfi az úr, hihetetlen szigorú szabályoknak kell megfelelniük és előírásoknak behódolniuk. Szabályok: piha, mondjuk mi rögtön… Minek a szexhez szabály? Éppen az impulzivitás, ami a szex esszenciáját adja. De nem a japánoknak. Számukra ez nem korlát: a szabályozottság felszabadít. Ez a tökéletes gyönyör előszobája. A japán társadalom az előírások hátán lélegzik, így a fuzoku is: ez tölti fel 101 százalékosra az elérhető szolgáltatásokból kinyert örömöt. Enélkül nem lenne értelme. Enélkül nem lenne konkrét keresletre konkrét kínálat, annyi színben és variációban, amennyit csak ki tud találni és meg tud fogalmazni az agy.

 

A szerepjátékok helye a szexiparban nem egy extra karakterisztika. Nem. A gerince. A kizárólagos figyelem, a máshol soha meg nem tapasztalható gyermeteg vágyak 18-as karikával ellátott felnőtt változata. És nem, nem csak férfiak keresik ezt a kielégülést, bár természetesen ők vannak többségben. És a számok ismét: egy hölgy hosztesz, aki a szexuális aktus minden velejáróját bevállalja, napi kb. 600 dollárt keres (kb. 170 000 Ft). Maga a kereskedelmi szexipar pedig már 2005-ben is önmagában (!) 20 milliárd dollár bevételt termelt.

Ma is milliónyi klub ontja fényét az utcákra Kabukichoban, és legalább ennyi féle szolgáltatás. A legegyszerűbb Hosztesz Klubokban csevegésért és bájolgásért fizetnek a vendégek, plusz karaokézni is lehet (a japánok imádnak karaokézni). Ilyen pl. a híres "Sellő Hosztesz Bár", ahol külföldi lányok úszkálnak a vendégek feje fölött egy hatalmas akváriumban. A hosztesz klubok párjaként pedig ott vannak a nőket csábító Hoszt Klubok is. Ide szépséges fiúk csábítják be a nőket az utcáról, minden este tíz után. A gyengébbik nem az ő karjaikban találhatja meg a tökéletes figyelmet és odaadást.

 

A "Meztelen Színházak" már egy fokkal bizarrabb hotszpotjai a japán szexiparnak. Az előadás közben a vendégek zseblámpával és nagyítóval szemlélhetik a meztelen előadók testrészeit - az összeset. Ja és szakét is ihatnak a nemi szervükről. Egészségükre.

 

 

Az Osawari klubok (szabadfordításban Fogdosó és Rózsaszín Szalonok) a szexuális aktusok teljes skáláját kínálják, kezdve a sima tapizástól a rotálódó smárolásig. Az ápolónőnek öltözött hoszteszek fülkéből fülkébe vándorolnak és smárolnak a vendégekkel. A szabály, hogy 40 perc alatt a férfiak maximum három hölggyel kerülhetnek közelebbi viszonyba.

 

A "Szappanföld" nevű bárokban az erotikus masszázsok édenkertjébe válthatnak jegyet az érdeklődők. Extra pénzért privát menyasszonyt is kapnak, aki megfürdeti őket.

 

A "Fashion Health Klubokban" kosztümök sokaságában pompáznak a nők. Sőt a vendégek igénybe vehetik az alibi hívás szolgáltatását is: ha a feleség felhívja a számot, a hölgy a vonal másik végén titkárnőnek adja ki magát,egy hamis cégnél.

 

A "Babaházak" azoknak vannak, akik túl félénkek, hogy igazi nővel szexeljenek. Vagy csak nem akarják hallgatni feleségük nyavalygását. Vagy itt vannak a "Chikan Klubok", azaz a "Mellmolesztáló Bárok" olyan kurzussal, ami elsőre akár viccesnek is tűnhet: a "minden, ami a kezedbe fér" lényege, hogy 5 perc alatt, egy nőkkel teli szobában, annyi mellet ragadj meg, amennyit csak tudsz. A "Hitozuma Klubok" annak az "örömét" adják, hogy valaki másnak a feleségével lehess együtt. A "Happening Bárokban" pedig egy szál törölközőre vagy épp anyaszült meztelenre vetkőzött vendégek csevegnek a bárpultnál.

 

Meseszerű fantáziavilág, ahol minden megtörténhet és megtörténik anélkül, hogy bármelyik vendég is rácsodálkozna. Ha van még valami esetleg, amire nem gondoltak majd fognak. Csak idő kérdése. Mert az biztos, hogy nem a fantáziátlanság és az "azért ne essünk túlzásokba" állít határt a piros lámpás negyed izzasztó varázsának.

Forrás: Joan Sinclair: Pink box – Inside Japan’s Sex Clubs

Szöveg:

15978549_10208611809844691_43897658_n.png

 

 

Utazunk, utazunk?

SZINGAPÚR - REND A LELKE MINDENNEK!

SALZBURG ÉS A NAGY MOZART-BUSINESS

ÍZEK, ÉRZÉSEK, INDONÉZIA

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

  

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_M és @COLORCAM_WS

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr687346254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lezsír (törölt) 2015.04.24. 07:42:06

A japán házasság is szigorúan üzlet, a japán férfi eltartja a feleségét, aki ahogy gyereket szül örökre kilép a munka világából. Szóval a férfi mindenképpen fizet a szexért Japánban. Nem is keveset. A japán feleség nem szerelmes a férjébe, hanem az eltartóját látja benne. Ezért a félrekúrást se a szex miatt ellenzi, hanem mert a kurvákra költött pénzzzel is a feleség eltartására szánt összeg csökken.
Manapság már sok az ennek a hagyomádnyos modellnek hátat fordító férfi, aki már se házasodni, se barátnőt tartani nem akar. Ezek a fűevők.

A japán férfi egyébként hihetetlenül komplexusos, nőktől félnek, ez rengeteg perverziót szül, ezért szeretik az ilyen üzleti alapú megoldásokat, ahol minden kiszámíthatóan, automatikusan történik. Nincs esély a megszégyenülésre, csalódásra, kudarcra. Így a szexuális műintézmények virágzanak, de utcán leszólítani, randira hívni valakit az teljesen elképzelhetetlen. Csökött, megnyomorított személyiségek, tele komplexusokkal, csak a begyakorolt, biztos úton tudnak járni, spontaneitás az számukra ijesztő, kiszolgáltatottságot, bizonytalanságot, a kudarc, arcvesztés lehetőségét rejti. Önálló egyéniségnek lenni veszélyes és elképzelhetetlen.
Még a szexuális perverzióik, fantáziáik is uniformizáltak, üzletiesítettek, kipárnázottak, automatizáltak. Egy nyugati perverznek van saját heppje, amitől beindul, egy japán perverz meg egy szubkultúrát követ egy szexuális trendre ül fel. Egyéniségnek lenni még szexuális értelemben se képesek. De persze így is működik minden, a kereslet és kínálat könnyen egymásra talál.

Shopping 2015.04.24. 08:29:45

Azt mondjuk illene megemlíteni, hogy ezek a szolgáltatások csak Japán férfiak számára elérhetőek!!!!
Egy európai férfivel nem hogy szóba sem állnak, de be sem engedik sehová!!!
Egy európai ferfi maximum ukrán, román kurvakkal feküdhet le Tokióban .

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2015.04.24. 09:02:40

" a közel 14 milliós Tokióval a vállán"

a metro area 35 millio!!

Plumper_ 2015.04.24. 09:07:57

van még a szörnyekkel kefélős, mindenféle tárggyal tágítós, terhes nőből váladékfolyós-erőszakolós japán szexváltozat.

lezsír (törölt) 2015.04.24. 09:52:45

@Shopping: igen, a kelet-európai csajokra nagy a kereslet Ázsiában, már Kína is tele van ukrán, moldáv, román hoszteszekkel (ők magyarul a kurvák).

De Japánban még a decens, jó családból származó angol és amerikai lányok is beszállnak ebbe az üzletbe, hisz a japán jövedelem az bizony még egy nyugatinak is vonzó.
Sok fehér cserediák, egyetemi hallgató lány is bevállal Japánban ilyesmit, annyira jó pénzt tudnak szakítani. A hazájukban úgyse tudják meg...
Bizony, magyar lányok is csinálják, valamiből élni kell.

Bicepsz Elek77 2015.04.24. 09:57:51

A szigetlakok mind debilek, mert kis helyen vannak sokan osszezarva es nem ismernek mas kulturat vagy szokasokat. Persze az is igaz, hogy minel nagyobb egy varos, annal maganyosabbak es idiotabbak az emberek. Japan hamarosan megfelezodik, mert a modernseg miatt keves a gyerek, meg a fiatal.nok is elkezdtek dolgozni es nem akarnak szulni. Ezeket aa helyeket termeezetesen a yakuzak ellenorzik, amelyek.paradox modon egyre kevesbe kepesek magukat reprodukalni, mert a japan fiatal mar jakuzanak sem megy el, igy az also szinten egyre tobb a kinai es koreai bandatag(amit a no.megkeres annak a felet elszedik helypenz stb. cimen, persse errol nem.van szo).

Bicepsz Elek77 2015.04.24. 10:02:09

@lezsír: Angliaban is kurvalkodnak a diaklanyok, meg mindenhol. Tobb cikk is volt errol. Azert ne feledjuk, hogy nagy a fizu de a dragasag is nagy. Tokioban 300 000 huf ert egy garzon kapsz(szoba~konyha~furdoszoba egyben). A lanyok nagy reszet is futatja valaki, aki leszed a penzbol. Nyugat~Europaban is rengeteg klub van, persze nem ennyire perverzek...l

lezsír (törölt) 2015.04.24. 10:27:42

@Bicepsz Elek77: az nyílt titok, hogy a diáklányok kurválkodnak mindenütt, de én itt arról írtam, hogy amerikai, angol, sőt magyar diáklányok Japánban is csinálják. Ott tanulnak nyelvi képzésen és valamiből ugye meg kell élni, úgyhogy hoszteszkednek, masszőzködnek. Ami tudjuk mit jelent :)
Emellett vannak még a sima kurvák, az ukránok és egyéb k-európaiak. Szőke haj, hosszú lábak, nagy csecsek és fehér bőr, ezekkel jól lehet keresni Japánban.
A perverzió szépen felépített egy piacot, kereslet-kínálat. Gyönyörű falanszter. Képmutatás, elidegenedés, perverziók, a társadalom meg elöregszik és kidől, utánpótlás nincs.

EstherJulianne 2015.04.24. 22:33:40

@Chaoyang: Teljesen jogos a komment és köszönöm az észrevételt: nem fogalmaztam pontosan. Mindemellett nem is tévedtem.
"According to a 2013 estimate of Tokyo's population, the metropolis is now home to 13,282,271 people, or 9,055,257 in all of the 23 wards. This does not include the population of the metro area"
worldpopulationreview.com/world-cities/tokyo-population/

EstherJulianne 2015.04.24. 22:37:32

@Shopping: "ide tartozik a ’fuzoku’ is, amelynek őszinteségében és szégyentelenségében egy külföldi szinte soha nem merítkezhet meg".

Nem ennyire kizárólagosan, de kitértem erre a megkülönböztetésre

Méra 2017.02.02. 06:05:29

@lezsír (törölt): Mi a bajod a prostitúcióval, ha azt nem kényszer hatására csinálják? Ez egy szimpla üzlet. Ha nem érné meg a csajoknak, nem csinálnák.
süti beállítások módosítása