A vörös ötven árnyalata

Megjelent: 2015.02.14. 17:14
Írta: colorcam

A vörös rúzs egy örök klasszikus, a csábítás eszköze, mely sosem megy ki a divatból. Éppen ezért Valentin-napon még azok a nők is szívesen hordják magukon, akik inkább a visszafogottabb, természetes dolgokat kedvelik. Ha úgy gondolod, hogy a vörös rúzs nem áll jól, vagy öregít, az valószínűleg azért van, mert még nem sikerült megtalálnod a számodra tökéletes árnyalatot. Most ebben leszek a segítségedre.

music_taylor_swift_red_lipstick_045774cover.jpg

Ha világos a bőröd és hideg tónusú – mint Cameron Diaznak, akkor mindenképp egy málnás árnyalatú rúzst válassz, ami szépen harmonizál a bőröd színével és melegebbé varázsolja az összhatást (pl. L'Oréal Paris Colour Riche Lipcolour - British Red). Ha egy kissé sötétebb árnyalatra vágysz, az a vörös áfonya vagy a sötét burgundi legyen (pl. Maybelline ColorSensational Lip Color - Plum Perfect).

cameron_1.jpg

1_8.jpg

2_5.jpg

 

Ha világos a bőröd és vörös hajad van, mint Julianne Moore-nak, akkor egy narancsos-piros árnyalat jó választásnak bizonyul. Ez a vibráló szín élettelivé teszi az arcodat. Ez az árnyalat a rózsás tónusú bőrrel is jól kiegészíti egymást (pl. MAC - Lady Danger).

demi.jpg

3_4.jpg

Ha közepes árnyalatú és rózsás tónusú a bőröd, használd a vörös kevésbé narancsos, inkább tűzpiros árnyalatait (pl. Dolce & Gabbana Voluptuous Lipstick - Italian Monica 160).

kim.jpg

4_5.jpg

Viszont ha arany tónusú a bőröd, mint Kim Kardashiannak, abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy a piros szinte bármelyik árnyalata ragyogóan áll neked (pl. Clinique's Different Lipstick - Angel Red).

Ha sötét árnyalatú a bőröd, hihetetlen jól mutatnak rajtad a világosabb, élénkebb árnyalatú pirosak, mint például a mandarin (pl. Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Lip Color - Le Orange). A sötétebb árnyalatok közül válaszd a Pantone 2015-ös színét, a marsalát, mely egy meleg vöröses-barnás árnyalat (pl. Mac – Hang Up).

riri.jpg

5_8.jpg

6_2.jpg

Ha keskenyek az ajkaid, válassz egy krémes, fényesebb textúrájú rúzst, mely optikailag dúsít. Hogy még tartósabbá tedd a végeredményt, használj árnyalatban a rúzzsal megegyező szájceruzát, melyet a szád egész felületén satírozz el. Ezzel a rúzsod színét is kiemelheted.

Ha szereted a matt hatást, ám csak fényesebb rúzsod van otthon, egy transzparens púderral egyszerűen lemattíthatod egy puha ecset segítségével. Ezáltal nem is fog olyan hamar elkenődni.

És végezetül, ha élénk színt szeretnél, ecsettel vidd fel a rúzst, ha pedig kevésbé intenzívet, akkor a gyűrűs ujjaddal ütögesd be a szádra a festéket, viszont a széleit itt is ecsettel dolgozd el a tökéletes végeredmény érdekében. 

Pacsuta Ági

Ha tetszett, olvasd el ezt is:

Állati szerelmes képek

Új év új szín(ek)

My Valentine's wish list

Ellenképek vonzásában

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr247175183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

borzimorzi 2015.02.15. 11:41:36

De jó. Most már tudjuk, mi áll jól a szőke skandináv szépségeknek meg a mulatt és az indiai lányoknak. Kár, hogy titokban maradt, mi áll jól a magyar nők zömének, akik se nem teljesen hipószínűek, se nem tejeskávé- vagy csokiszínűek. Köszi!
Üdv:
b
süti beállítások módosítása