Bye-bye 2017!

3+1 szilveszteri buli a fővárosban

Megjelent: 2017.12.30. 18:00
Írta: colorcam

Ideje komolyan - de nagyon komolyan - számba venni, hogy milyen bulikban is táncoltuk rongyosra a cipőinket, mit tettünk - vagy szerencsére nem tettünk - meg ezeken az estéken és melyik lenne az a party, ahol méltó búcsút tudnánk inteni a 2017-es évnek és nekivághatunk 2018-nak. 
szilvi.jpg

 

A NAGY NAP

 

12.31. / AKVÁRIUM SZILVESZTER HAPPY 1998 / AKVÁRIUM KLUB

A ceruzák legjobb barátai, a kazetták egészen 2013-ig porosodtak a kilencvenes évek kölykeinek polcain és emlékeiben, amíg meg nem jelent a Necc Party sorozat, hogy újra előhozza őket a házibulik legcikisebb pillanataiból. Ha titkon még te is szoktál karaokezni a kedvenc BSB, vagy 5ive számaidra és azt gondolod, hogy pont úgy riszálod, mint Robbie a vetkőzős klipjében, akkor a belvárosban a helyed, ahol ha időben érkezel, még fesztivál bérletet is nyerhetsz. 
szilveszte6.jpg

Jegyek:

Elővételes 1: 4000Ft
Elővételes 2: 5000Ft

VIP:

Elővételes 1: 7000Ft
Elővételes 2: 10.000Ft

Facebook event

 

12.31. / NEXT LEVEL & BLADERUNNAZ / A38 

Ha nem sikerült kibuliznod magad az A38 hajó elő-szilveszteri eseményén, vagy minden energiáddal a valódi szilveszterre készültél, akkor biztosan nem fogsz csalódni, ha a Next Level és a Bladerunnaz rendezvényét veszed célba. Az év során számtalan bulit csaptak már a fiúk és még soha se sikerült rosszat (vagy más értelemben jót) hallani róluk. Abban az esetben, ha kedveled az elektronikus muzsikát: irány a fedélzet! 

szilveszter5.jpg

Jegyek:

Presale II. : 2990 Ft

Facebook esemény

 

12.31./ WANNABE SZILVESZTER / TEREM BUDAPEST

A kilencvenes évekre emlékeztető partysorozatok másik zászlóvivője a Wannabe, ami inkább a csajos házibulik titkos óráit idézi fel. Ez egészen pontosan azt a szituációt jelenti, amikor a lányok előkapják a Spice Girls slágereket, a hajkefét (bocs, mikrofon) és nincs megállás. Ha fesztelen lánybuli a cél idén szilveszterkor, akkor azt tanácsoljuk, hogy maxoljátok ki: vegyétek elő a holdjárótokat (vagy valami ahhoz hasonlót), a pici topokat és a csípőnacit. Ebben a buliban senki se fog furán nézni rátok. 

szilveszter_progi2.jpg

Jegyek: 

Elővételes jegy II. kör 3500 HUF
Helyszíni jegy 4000 HUF

Facebook event

A MÁSNAP

 

01.01. / CityMatiné NYE AFTER / ÖTKERT

Van az a helyzet, amikor nem lehet vége a partynak. Az ilyen esetekre tökéletes választás a hajnali 5-kor kezdődő és ebédig tartó CityMatiné, amit senkinek sem kell bemutatnunk, aki Budapest városában ropja az éjszakákat. Ha hiányoznak a hamisíthatatlan nyári bulik, ahol a simogató napsugarak alatt táncolhatsz, akkor az Ötkertben kell kezdened az idei újévet!

szilveszter3.jpg

Jegyek: 3000

Facebook event 

 

A LENCSE MELLÉ:

KARÁCSONY AFTER  - AJÁNDÉK MAGADTÓL MAGADNAK

RÚZSOK EXTRÁKKAL

SPORT OKOSESZKÖZÖK ÉS ZENE NÉLKÜL? FELEJTSD EL!

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

  

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_M és @COLORCAM_WS

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr9013516263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása