5 ajándék tipp, ha nem azt hozta a Jézuska, amit vártál

Megjelent: 2017.12.26. 18:01
Írta: colorcam

A két ünnep között elindul a karácsony after, a kapitalizmus fertője, amikor az emberek tömegével indulnak meg, hogy rávessék magukat a leárazott termékekre, vagy csak visszacseréljék azt, ami nem nyerte el a tetszésüket a fa alatt.

pexels-photo-688017.jpg

A zoknit még megtartjuk a nagymamától, de az évről évre kapott ugyanolyan étkészletet és a polcokon már egy példányban meglévő könyveket érthető módon olyasmire cseréli az ember, aminek valóban hasznát veszi. Sokan vannak olyanok is, akik nem tudták, hogy mivel ajándékozzák meg a hozzájuk közelállókat, így azok csak most készülnek megvenni az ajándékokat a borítékba rejtett apanázsból. 

Néhány tipp, hogy mit kérj, vegyél, cserélj, ha nem azt hozta a Jézuska, mint amire vágytál.

 

1. Könyv 

A jó öreg. Olvasni a legtöbben szeretnek, de ha a balos nagypapának véletlenül Bayer-kötetet küld a távoli rokonság, nem biztos, hogy szélsőségesen boldog lesz. Szerencsére a probléma könnyen orvosolható, persze csak számla ellenében.

 

Instant ajánló következik:

Étel/recept:

Havas Dóra - Így etesd a családodat 

Történelem:

Romsics Ignác - Magyarország története  

Képregény:

Csepella Olivér - Nyugat + Zombik

nyugatzombik.jpg

Hol? Bármelyik könyvesboltban!

 

2. Óra

Egy szép órával nem nagyon lehet mellényúlni. Éppen ezért ha a kishúgod már pár napja rágja a füledet, hogy miért nem Daniel Wellingtont kapott karácsonyra, húzz lapot 19-re és szerezz be egyet, de csak magad után. :) Ha nem feltétlenül Rolex a cél vagy valami gagyi utánzat, akkor érdemes ránézni a ünnepi csomag ajánlatokra. Külön pont, hogy az instájuk igazi fotó orgia.

img_0034.jpg

Használd a 'COLORCAM' kódot a weboldalon és 15% engedményt kapsz az árból!

Hol? Itt!

 

3. Hülyeség

A hülyébbnél hülyébb ajándékoknak nincsen határa, ezt jól tudja az amerikai illetőségű VAT19 is. Arról lettek népszerűek, hogy minden dolog mellé egy vicces videót is forgattak, ami meggyőzően adja el nekünk a leginkább haszontalan tárgyakat is. Rendelhetünk tőlük gigantikus gumicukrokat és extrém csípős édességeket is.

vat19-straps-a-gummy-bear-pinata.jpg

Hol? Itt!

 

4. Csokoládé

Csokoládé bonbonos dobozoból Magyarországon millió kering körbe-körbe, valószínűsíthetően több, mint az univerzumban bárhol máshol. Éppen ezért szuper ötlet a rokonok látogatásakor vinni egyet, hogy aztán tovább éljen egy másik háztartásban. Ha igazán ínyenceknek szeretnénk tűnni akkor különösen ajánlom az isteni ChocoMe csokodládékat vagy nagy kedvencünket a Cascat, ahol a helyszínen tudsz válogatni!

chocolate_myths_1024x1024.jpg

Hol? Itt és Itt!


5. Telefon 

Nem kérdés, nyakig ülünk a virtuális világban és itt ne csak a VR-ra tessék asszociálni. Az okostelefonok korát éljük, szinte minden zsebben pihen egy. Sok hasznuk van, de rengeteg bosszúságot is okozhat egy belassult, régi telefon.  

Természetesen nem kell egyből iPhone X-ért vagy Galaxy S8-ért rohanni, vannak olyan megoldások, amik nagyon közeli teljesítményt és élményt nyújtanak igen baráti áron. 

Idén sikerült megtalálnom a lehető legjobb telefont, a Huawei szárnyai alatt nevelkedett Honor 8-as személyében. Ha kompromisszumok nélküli csúcstelefont szeretnél utólérhetetlen áron, akkor megtaláltad az igazit, garantálom. A Samsung Galaxy-kat vacsorázó jószág ára a használt piacon már elég szolid, de újonnan vásárolva sem kell bankot robbantanunk hozzá.

img_0607.jpg

Hol? Gyakorlatilag bármelyik szolgáltatónál, vagy a használt oldalakon! 

M.

 

KÉT BEJGLI KÖZÖTT:

ELÉG MENŐ EHHEZ A FÜLED? - BEOPLAY H4 ÉS BEOLIT 17 TESZT

HONOR 8 TESZT - JOBB, MINT AZ AKTUÁLIS CSÚCSTELÓD?

SPORT OKOSESZKÖZÖK ÉS ZENE NÉLKÜL? FELEJTSD EL!

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

  

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_M és @COLORCAM_WS

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr4213525329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása