Helló Január! - Programok hidegben-melegben

Megjelent: 2017.01.05. 23:50
Írta: colorcam

Idén is megtartjuk azt a jó szokásunkat, hogy köszönünk a hónapoknak. Idén is azért, hogy felhívjuk a figyelmed a leglenyűgözőbb kiállításokra, régen látott kedvenc filmekre és koncertekre. De nem csak a hideg elől fedett programokról fogunk írni, hanem igyekszünk meggyőzni arról, hogy dacára a zimankónak, nagyon jó szabadtéri elfoglaltságokat is tartogat a tél. 

pexels-photo-243946.jpg

01.07. / A HETEDIK / BEM MOZI

A Bem Mozi egy igazán izgalmas sorozatba kezdett pár hónapja, amivel, emelve a filmszínház ázsióját, ismét sikerült visszacsalogatni a nézőket az utóbbi időben inkább csak borozóként ismert helyre. Olyan klasszikusok kerültek újra vászonra, mint a Mulholland Drive, az Annie Hall és karácsonykor a Reszkessetek betörők. Az idei évet is egy nagy kedvenccel, a Hetedik című alkotással nyitják, melyben Bratt Pitt, Morgan Freeman és Gwyneth Patlrow igyekeznek lerombolni a világba vetett összes hitünket. 

januar.jpg

Időpont, helyszín: 01.07. 16:30 és 19:07, Bem Mozi 

Jegyek: 1000 Ft 

Facebook esemény

 

01.13-15. / FORRALT BOR FESZTIVÁL ÉS ITALMÁMOR / ALLE - KŐRÖSY JÓZSEF ÚT

Egy igazán szerethető, kis hétvégi eseménnyel kedveskednek a szervezők, ahol a lehető legfinomabb és legkülönlegesebb forralt borok mellett kávékat és különböző "hüttés" dolgokat kóstolhatunk. Az Allee melletti sétány szerencsére nem annyira hosszú, hogy legyen alkalmad kockára fagyni, de arra pont jó, hogy megkóstolj egy-két forró finomságot és utána mondjuk beülj egy jó filmre. 

jan5.jpg

Időpont, helyszín: 01.13-15. Kőrösy József utca 

Jegy: ingyenes 

Facebook esemény

 

01.14. / GOYA  - HÚS-VÉR PORTRÉK / URÁNIA MOZI

Valljuk be, nem Goya művei lesznek azok, melyek vidámságot fognak csempészni a rideg hétköznapokba. Viszont azt sem lehet elvenni a 18. század alkonyán - 19. század hajnalán élő festőtől, hogy lélegzetállítóan szépen tudott a fényekkel játszva rámutatni kora szomorúságaira és csodáira. Goya művei időről időre a világ legnagyobb múzeumainak időszakos vagy állandó kiállításain szerepelnek. A legteljesebb tárlatot a londoni National Gallery szervezte tavaly, amiből szerencsére film is készült, így bárki meg tudja nézni otthon, hogy miket is alkotott a spanyol királyi udvar hivatalos festője. Az igazi élmény most a széles vászon lesz január közepén a patinás Uránia moziban. 

goya.jpg

Időpont, helyszín: 01.14 11:00-12:30, Uránia Nemzeti Filmszínház

Jegyek: 3600 Ft 

Facebook esemény

 

01.16. / CRAZY TOWN / AKVÁRIUM KLUB

A 2001-es Butterfly című számukkal ismertté vált zenekar idén másodszor teszi tiszteletét hazánkban, hogy felborzolja a kedélyeket és táncra bírja az ünnepi időszak alatt kissé elfáradt lábakat. A többszörös tagváltásokon átesett együttes legújabb számainál már picit finomítottak a stíluson, így nem csak a rap és rock, hanem a pop rajongói is nyugodtan élvezhetik a ritmust. A banda jelenleg Európa körüli turnén van, ahol inspirációt gyűjt legújabb albumának elkészítéséhez. 

15129638_1282037431817046_2374286353779966209_o.jpgIdőpont, helyszínt : 01.16. 19:30 Akvárium Klub 

Jegyek: 

Elővételes jegy: 3500 Ft

Helyszínen: 4000 Ft 

Facebook esemény

 

01.20. / KISCSILLAG / AKVÁRIUM KLUB 

Már-már szokássá válik, hogy a Kiscsillag zenekar január 20-a környékén tartja meg első koncertjét az új esztendőben, amit pár hónapig semmi sem követ, úgyhogy nem szabad lemaradni róla, mert vélhetően idén is csak a szabadtéri klubok megnyitásával bújnak majd megint elő. Ha szeretnél egy kis nyári hangulatot, egy kis andalgást a kedveseddel vagy a legjobb barátaiddal, akkor indulj a jegyekért! 

januar04.jpg

Időpont, helyszín : 01.20. 20:00, Akvárium Klub 

Jegyek: 

Early Bird: 2500 Ft
Kedvezményes elővételes: 3000 Ft
Normál: 3500 Ft
VIP jegy a karzatra: 5500 Ft

Facebook esemény

 

01.21. / TÉLI ETYEKI PIKNIK / ETYEK, GASZTROSÉTÁNY

Etyeki Piknikre menni már életérzés. Ebből is látszik, hogy minden évszakban megrendezésre kerül a különösen magas érdeklődésre számot tartó gasztronómiai program. A pikniken a megszokott bortermelők a hidegre való tekintettel forró italokkal is készülnek. Az ételválaszték is a téli, falusi hangulathoz igazodik majd: lesz disznótoros, töltött káposzta, kocsonya, fánkok és még egy kis "idegen földről jött" muffin is. 

januar2.jpg

Időpont, helyszín : 01.21. Etyek, Gasztrosétány

Jegyek: ingyenes

Facebook esemény

 

 

ÉS EZT OLVASTAD MÁR?

Indonézia íze - Anti-útikalauz 

Így készül a cake pop

Quimby Micsodaországban - Varga Livius interjú

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

  

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_M és @COLORCAM_WS

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr8112093641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása