Helló Tavasz! - íme az évszak legmenőbb koncertjei

Megjelent: 2016.03.18. 10:06
Írta: colorcam

Na jó, most már semmiféle hóesést és fagyot se jósolnak, úgyhogy igazán elkezdhetünk azon gondolkozni, hogy a tavaszi dzsekinket melyik szórakozóhelyre cipeljük és hol táncoljuk rongyosra az új szezon kedvenc cipellőit... 

flowwer.jpg

IVAN &THE PARAZOL / 03.19 / AKVÁRIUM KLUB

Az underground világból a legkedveltebb előadók közé került együttes rock'n'roll-os dallamaira évek óta szinte mindenki kíváncsi. A megjelenésükben a hetvenes éveket idéző zenészek számos menő klubban felléptek már és szinte mindig előrukkolnak valami olyan dallammal, amit érdemes lépten-nyomon dúdolni vagy amikre szinte muszáj táncra perdülni a belvárosi szórakozóhelyeken.

progi1_1.jpg

Időpont, helyszín: 03.14. 20:00, Akvárium Klub 

Jegyek:
Kedvezményes: 2300 Ft
Normál: 2500 Ft

Event: ITT

 

 

JÁVOR FEAT ZALON / 03.24./ AKVÁRIUM KLUB 

Korábban készítettünk egy igazán vidám hangvételű interjút a világot megjárt Grammy díjas vokalista, Zalon Thompson és a Random Trip eszmei atyja, Jávor szereplésével (ITT olvasható). A közös album bemutatkozója után itt a nagy koncert is, melyre minden Random Trip, minden Amy Winehouse és minden igényes zene kedvelőt szívesen látnak a belvárosban. Két ilyen férfit kár lenne kihagyni!

progi2_1.jpg

Időpont, helyszín : 03.24. 20:00, Akvárium Klub 

Jegyek:
Elővételes jegy : 1200 Ft
A koncert napján : 1500 Ft

Event: ITT 

 

UINIKORNIS PARTY - LÉGY BOLDOG, LEGYÉL UNIKORNIS! / 04.01./  ELLÁTÓHÁZ

Egyből über-menő minden, ami unikornis, pláne, ha még jó ügyet is képvisel. A nemrég alakult Unicorn Factory egy olyan nyitott szemléletű kezdeményezés, melynek célja a hazai művészek pártolása kortól, nemtől, stílusbeli korlátoktól függetlenül, olyan eszmei támogatókkal, mint Bródy János, Kiss Tibi és Zságer Balázs. Már önmagában ez a tény is megérdemel egy kis ünneplést, ami alatt teljesen kivetkőzhetsz magadból és előveheted a valódi unikornis énedet, melyet némi smink és kreativitás segítségével magadra is varázsolhatsz. 

progi4_1.jpg

Időpont, helyszín: 04.01. 20:00, Ellátóház

Event: ITT

Helyszín: csekkold az eseményt! ;)

 ALLE FARBEN / 04.01. / AKVÁRIUM KLUB

A house és az elektronikus dallamok szerelmesei ismét örülhetnek, ugyanis április első napján a városba érkezik a pár éve debütált Alle Farben.  A német DJ neve a She Moves (Far Away) című slágerről lehet ismerős azok számára is, akik nem lógnak folyton a zenemegosztó oldalak techno lejátszási listáin. Ha tovább hallgatod, te is meglátod majd, hogy van valami nagyon lüktető abban a berlini levegőben... 

alle_farben.png

Időpont, helyszín: 04.01. 23:00 Akvárium Klub, KisHall

Jegyek: 

Early Bird: 2900 Ft
Kedvezményes, elővételes jegy: 3500 Ft
Normál jegy: 4500Ft

Event: ITT

RANDOM TRIP 7. SZÜLETÉSNAP / 04.08./ AKVÁRIUM KLUB

Belegondolni is rossz, hogy hét éve kezdődött a koncertsorozat, vagyis, hogy hét évet öregedtünk és legalább hét éve aktívan járjuk a budapesti éjszakát. Persze arra már korántsem olyan ijesztő visszaemlékezni, hogy mennyi random élménnyel lettünk ezalatt az idő alatt gazdagabbak és hogy milyen szép ívű pályát járt be az Instant pincéje óta egy egyszerű örömzenélés. Ha te is hasonlóan vélekedsz, azonnal váltsd meg a jegyedet, mert hamarosan telt ház lesz!

progi5_1.jpg

Időpont, helyszín: 04.08. 20:30 , Akvárium Klub 

Jegyek:

Early bird: 1900 ft 
Elővétel: 2300 ft
Helyszín: 2700 ft

Event: ITT

 

JAMIE WOON /04.20/ AKVÁRIUM KLUB 

Az angol muzsikus 2010-ben robbant be a köztudatba Night Air című kislemezével és nem sokkal később már Budapesten láthattuk forgatni a Lady Luck című számhoz tartozó videoklipjében. A zenei producer, akinek a stílusában megjelenik a soul és olyan elektronikus elem is, mint a dubstep, idén új turnéra indul, amiből minket sem hagyhat ki. Jamie sokszínű művészi világa rengeteg embert elvarázsolt már, akik őszintén várják a zenei utazást.

progi6_1.jpg

Időpont, helyszín: 04.20. 20:00, Akvárium Klub 

Jegyek:

Normál: 10.900 Ft
VIP: 15.900 Ft

Event : ITT

 

SZABÓ BALÁZS BANDÁJA / 04.28. / BUDAPEST PARK 

Biztos nem emlékszik arra, hogy dolgoztunk együtt. Remélem, a hajszínemre se, melynek a nyomai az iWiW-vel együtt tűntek el. Szabó Balázst rendkívül érzelmes művésznek tartom, akinek kifejezetten megnyugtató hallgatni a dalait és nagyon örülök neki, hogy a sok őrült party mellett ennek a fajta zenének is akkora közönsége van, mint más, kifejezetten búfelejtő műfajoknak.  

progi7_1.jpg

Időpont, helyszín: 04.28 18:00-22:00,  Budapest Park 

Jegyek:
Limitált elővét: 1.999 Ft
2016.04.20-ig: 2.499 Ft
2016.04.21-től és a helyszínen: 2.999 Ft
Terasz jegy: 4.999 Ft
Terasz kiegészítő jegy: 2.499 Ft

Event: ITT

 

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr938487172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása