Beköszönt a tényleg okos tévék korszaka

Megjelent: 2015.09.10. 14:59
Írta: colorcam

Bár már jó ideje nálam is ott porosodik egy öreg tévé, most változás jöhet, ami megmozgathatja a fiatalokat is. Egyre gyakrabban találkozom ugyanis olyanokkal, akik keveset vagy egyáltalán nem tévéznek, annak ellére, hogy az iparág folyamatosan próbál nyitni feléjük. 
182495-androidtvlauncher.jpg

Az internet korában egy laptop vagy egy iPad egyaránt kiválthatja a klasszikus televíziózást. Míg a 2000-es években mindenki ott ült az esti Barátok közt előtt, mára már leginkább csak a 40 pluszos korcsoport tapad a TV-re. Nem csoda, hiszen az internet korában a fiatalok bármit megtalálnak a világhálón és le is tölthetik onnan azonnal, nem kell várniuk, ráadásul szabadon válogathatnak a tartalmak között.

A Sony most ezen előnyöket próbálja beolvasztani legújabb okostévéibe, illetve igazából mindent integrál a készülékekre telepített Andoid alapú operációs rendszer segítségével. Az új termékeken tehát már szinte bármire lehetőségünk van, vagyis: játszhatunk rajta, applikációkat tölthetünk le, zenét hallgathatunk, torrentezhetünk és kedvenc filmjeinket is azonnal elérjük (nem csak a szolgáltató kínálatából).

A rendszer még elég bug-os, erre a vállalat fel is hívja a figyelmet. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően azonban szépen és biztosan foltozzák be a felhasználók által (is) jelzett hibákat. A TV automatikusan tölti le a frissítéseket és telepíti azokat.

Érdemes tehát kicsit körbenézni a gyártó háza táján. Jelenleg az alábbi termékpalettából választhatjuk ki a igényeinknek leginkább megfelelő készüléket.

 

KD-43W756C:

Szenzációs Full HD képminőség és ultravékony kialakítás. Élvezze a televíziózás okosabb élményét, hogy gördülékenyen, egyszerű módon hozzáférjen alkalmazásokhoz, játékokhoz, mozifilmekhez, internetes videókhoz és sok egyéb máshoz is!

http://www.sony.hu/electronics/televiziok/w750c-series

 

KD-65X9005C:

A Sony eddigi legvékonyabb 4K TV-je, X1 4K processzorral. Kifinomult kialakításával úgy tündököl a falán, akár egy műalkotás.

http://www.sony.hu/electronics/televiziok/x9005c-series

 

KD-55S8505C:

Magával ragadó, tökéletes ívek. A karcsú és finom vonalvezetésű TV csodás 4K képei körülveszik, és valóban életre keltik a szórakoztatást.

http://www.sony.hu/electronics/televiziok/s8505c-series

 

KD-55X9305C:

Felülmúlhatatlan, részletgazdag 4K élmény. Abszolút képminőség, gazdag és telt, az eredeti forráshoz hű hangzás, izgalmas és új felhasználói élmény.

http://www.sony.hu/electronics/televiziok/x9405c-x9305c-series

 

CC

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr607775360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása