Nyár végi trend-robbanás - homokot a hajba!

Megjelent: 2015.08.14. 12:15

Az ombre hamarosan már a múlté és úgy látszik, hogy a számunkra érthetetlen granny hair-t (nagyi haj- a szerk.) is lekeveri az új irányzat, ami sand art névre hallgat. A trend lényege, hogy tincsenként a lehető legtöbb szín legyen megtalálható a frizurádban. A közösségi oldalakon hódító stílus mellett eszünk ágában se volt elmenni, ezért szakértő kezekhez fordultunk, hogy pontosan megtudjuk, miről is van szó és mi az, amit mindenképp bízz a fodrászra. img_8056.JPG

A sand art frizura elkészítésénél nincsen semmilyen törvény az árnyalatokat illetően, ha csak az nem, hogy legalább passzoljanak egymáshoz. Ha világosabb a hajad, akkor szinte mindennel kísérletezhetsz, legyen az kékes-lilás színkombináció vagy a neon színek kavalkádja. Sötétebb hajúak számára az erőteljesebb és a nagyon világos színek fognak jól mutatni, mint az arany vagy a fehér. 

img_8025.JPG

Ha sikerült eldöntened, hogy milyen árnyalatokat kapjon a hajkoronád, azt is át kell gondolnod, mennyire tervezed tartósnak a színváltást. Ha a fesztiválos napodat vagy a nyaralásodat szeretnéd feldobni valami érdekes frizurával, akkor inkább a krétás megoldást válaszd, ha pedig hosszú távú terveid vannak a szivárványhajat illetően, a festéken gondolkozz. A trend egyik jellemvonása, hogy a hajnak száraznak kell látszania, mint egy tengerparton, amiben elsősorban a lakk lesz a segítségedre. A tincsekre az ezer színben pompázó colorbug névre hallgató termék kerül, mellyel önmagában is kísérletezhetsz, ha nem akarod teljesen elfelejteni az egynapos színes ombrét. (ITT tudod beszerezni.)

colorbug.gif

Az előbb említett frizurát természetesen otthoni körülmények között bárki magára varázsolhatja, míg a sand art-nál már nem ez a helyzet. Kivéve, ha van hátul szemed, polip-mennyiségű karral rendelkezel és úgy mozogsz, mint egy macska. Ha ez eddig nem jött még össze, elmehetsz egy fodrászatba, ahol tincsenként a hajadra varázsolják az általad választott színeket, színátmeneteket, sőt olyat is tudunk, aki profi sminket készít hozzá. 

 

 

Tippek, tapasztalatok

1. Bár, mi a fotózás kedvéért fehér felsőt párosítottunk és a festék nyomai kevert anyagú ruhákból egy mosás alatt kijönnek, jobban teszed ha spagetti pántos vagy pánt nélküli ruhát választasz.

2. Annak ellenére, hogy a színek nagyon jól tartanak, nem árt ha kerülöd, hogy víz érje. 

3. Simán feldobathatod akkor is, ha másnap fontos programod van, csak időzítsd be az alapos hajmosást. Az a jó, ha addig samponozod egymás után, amíg a víz átlátszó nem lesz. Nekünk a harmadik kör után sikerült ezt elérni, de ez a hajadtól is függ és attól is, milyen színeket választasz.

Szöveg és styling: Pozsgai Brigitte

Haj: Matócsi Tibor - LAZAR'S

Smink: Pacsuta Ági

Fotó: Farkas Anna

 

További színes híreink itt:

PISZKOSUL SZERETTEM - SZUBJEKTÍV SZIGET

GYORSAN FESZTIVÁLOSAT: RITA ORA X RIMMEL TESZT

ÍGY HORDD A HAJAD A FESZTIVÁLOKON- KÉPES ÚTMUTATÓ

SZUPER KREATÍV MŰHELY SZUPER HAJAI- INTERJÚ LÁZÁR JÓZSEFFEL

5 CSAJOS DOLOG, AMIKKEL MÉG SZÍNESEBB A VILÁG

5 TIPP, HOGY KIMAXOLD A SZIGETET

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr947700630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása