5 tipp, hogy kimaxold a Szigetet

Megjelent: 2015.08.07. 16:48
Írta: colorcam

Azt már tudod, milyen világsztárok lépnek fel a nyár egyik legnagyobb eseményén, ahogy azt is, mit vegyél fel és milyen frizurát készíts magadnak. De azt még nem mutattuk meg, hogy milyen programokon kell ahhoz részt venned, hogy teljes mértékig kitöltsd a fesztiválnapot vagy akár az egész hetet. 

sziget.jpg

Cirkusz - Cirque du Sziget

A Szigetben és a hazai nagy fesztiválokban az a jó, hogy a zenei programok mellett lehetőséged nyílik egy kis kulturális kikapcsolódásra, és olyan előadásokat is megnézhetsz, amikre lehet, hogy a közeljövőben el se jutnál. A Szigeten a hatalmas cirkuszi sátorban olyan csodák részese lehetsz, mint a világot is körbejárt Akoreacro társulat humoros elemekkel gazdagított, akrobatikus előadása, vagy a Prágából érkező Cirk La Putyka, külön a fesztiválra készített színes és mozgalmas darabja. A magyarok közül a Grotesque Gymnastics fog elkápráztatni, szintén akrobatikus elemekkel tarkított kortárs táncelőadásával; míg a műsorszámok közti szünetben bohócok, akrobaták és érdekes művészek szórakoztatnak majd a világ minden tájáról. 

cirk3.jpg

Szigetmozi

Hosszú várakozás előzte meg az utóbbi egy év magyar filmes termését, melynek során a gagyi vígjátékoktól végre eljutottunk a minőségibb alkotásokhoz. A Filmalap az elkészült művek büszke támogatójaként mutatja be a Szigeten is azokat a filmeket, melyek közül több is igazi közönségsiker lett. Ha még nem lett volna alkalmad megnézni a kedvenc magyar zenekaraid közreműködésével készült Balaton Method-ot vagy a Pozsgai Zsolt, Liselotte és a május című darabjából adaptált Liza, a rókatündért, akkor most pótolhatod. 

bm2.png

Színes fények és formák - Miracoco Luminarium

Káprázatos színek és formák vesznek körül a különleges műanyagból és fóliákból épített környezetben, ahol a fény festi meg téged körülvevő teret. Ha egy kicsit feltöltődnél az esti buli előtt és szeretnél elmerülni a színorgiában, akkor mindenképp látogasd meg ezt a helyszínt a fesztiválon. Az alkotás Európa szinte összes fesztiválján megjelent már, de ezt a formáját most láthatjuk először, a Sziget Fesztiválon. 

lumi2.jpg

Léleklabirintus - Ji Csing Labirintus 

Egy ősi, kínai javaskönyv segít neked, hogy megtaláld a választ az életed nagy kérdéseire - amihez nincs tökéletes helyszín, de nem baj, ha pont egy fesztiválon ér el a végzet. A labirintusban elsősorban magaddal fogsz találkozni, ahol a kockák mondják meg, melyik szereplő lesz segítségedre a kijutáshoz vezető úton.  

labirintis.jpg

Művészeti zóna - ArtZone

Ha titokban mindig is szerettél volna legalább egy napra képzőművész lenni, most lehetőséget kapsz arra, hogy valós formába öntsd ezen ambícióidat. Az önkifejezésben olyan nemzetközi alkotók lesznek segítségedre, akik a világ minden tájáról érkeztek azért, hogy kicsit megtanítsanak festeni. 

art.jpg

 

 

Ha tetszett a cikk, olvasd el a többi beszámolót, ajánlót is: 

NAGYON NYÁR, NAGYON BALATON

JELENTÉS A NYÁR LEGFORRÓBB ÉJSZAKÁJÁRÓL 

ITT JÖVŐRE IS SÁTRAT VERNÉNK - CAMPUS FESZTIVÁL BENYOMÁSOK 

ELVESZVE A VÖLGYBEN - KAPOLCSON JÁRTUNK

A LEGMENŐBB FESZTIVÁL SZETTEK FIÚKNAK ÉS LÁNYOKNAK

10 VILÁGHÍRŰ FELLÉPŐ A LEGJOBB NYÁRI FESZTIVÁLOKON

FEJBE VAKUZTAK A SOUNDON- 5 TIPP AZ ESTI KÉPEKHEZ 

 

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr917688268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2015.08.08. 19:43:42

Nagyon trendY. Mit jelent amúgy a kimaxolni? Nincs ilyen ige a magyarban.

Rövid G. atya 2015.08.08. 21:42:56

Miafasztjelent az a "szó", hogy kimaxolni?
süti beállítások módosítása