Stílust Anyunak!

Megjelent: 2015.04.29. 08:15

Alapvetően szeretek ajándékozni, de az anyák napja talán az egyik legkülönlegesebb alkalom az évben, amikor megköszönhetjük a törődést, amit folyamatosan kapunk az anyukánktól. Sajnos sokan beleesnek abba a hibába, hogy megveszik a szokásos virágot, vagy ne adj isten valami bóvli kacatot, amire tuti biztos nem lesz szüksége a mamának. Lássuk én miket ajánlok, hogy az édesanyák is olyan stílusosak legyenek, akárcsak a gyermekeik.

1430392857_155590_img_3350.JPG

Lush anyák napi csomagok

Tudom, már nem lepődtök meg, hogy újra a Lush-t ajánlom ajándék tippnek, de ki tudna ellenállni egy színes-illatos-természetes alapanyagokból készült kenceficének? Most szuper kendőket is találunk az anyák napi kollekcióban, amibe szappant csomagolhatunk, ezután pedig a mama a nyakába vagy a táskájára kötheti. Az anyukám és az én kedvenceim a Secret Garden fürdőgolyó -ami most a Love you Mum nevű csomagban is megtalálható - ami kertészkedő és virágkedvelő mamáknak a legjobb választás, mert rózsakivonatot tartalmaz, ami hihetetlenül puhává és illatossá varázsolja a bőrünket. A csomagban még van egy kedves kis virág formájú szappan és egy Helping Hands nevű kézkrém, ami olyan összetevőket tartalmaz mint a mandulaolaj, kakaóvaj, sheavaj, méz, kamilla és az afrikai körömvirág. A munkás kacsók megmentője, ezt bizton állíthatom, kertészkedés után nincs, ami rendbe hozná a kezem, ezt kivéve.

A legjobb termékük szerintem - ezeddig ez a legnagyobb beauty titkom amit kiadok - a Let the good times roll nevű arcradír. Így engem bármikor le lehet fotózni, a bőröm mindiog makulátlan HD minőségű, és nem mellesleg karamellás popcorn illatú. Nyami. Ajándéknak sem utolsó!

1430250133_211496_img_3337.JPG

A Lush-nál ráadásul nem végeznek állatkísérleteket. A nyuszik is életben maradnak, mi pedig fürdünk tejben-vajban. Van még kérdés? A teljes anyák napi termékpalettából ITT tudsz szemezgetni.

 

Zara parfümök

Indokolatlanul olcsóak, és az én anyukám már ki is szagolt magának egyet. Stílus fillérekért. Szeretem.

1430253807_366934_img_3344-2.JPG

 

Bobbi Brown Mini Must Have Kit

Szintén jó áron van, mármint a Bobbi Brown termékekhez képest. Pont azokból a darabokból pakoltak bele, amelyek szükségesek a hétköznapi ragyogáshoz, pillanatok alatt egy nagyon szép nappali sminket rittyenthet belőle bárki. A mini csomag tartalma egy kellemes rózsaszín arc- és ajakszínező, szempillaspirál, egy szemhéj színező "ceruza", szájfény, arctisztító olaj, egy BB krém és természetesen a neszeszer, amiben mindezen szépségeket tárolhatjuk.

bobbi_brown-mini_must_haves_kit.png

 

Vacsi anyuval

Ami még szerintem nagyon jó ötlet, de nem tipikus ajándék, hogyha elviszitek az anyukátokat egy szuper helyre vacsorázni. Nekem az új kedvencem a frissen nyitott Émile, mely a Gerbeaud Ház Cukrászda és Étterem budai párja.

8191066_c0a3e21e33079c68c82a905102902674_wm.jpg

Ha szívesen utaznátok kicsit távolabbra is, akkor feltétlen látogassatok el Encsre, ahol az Anyukám Mondta nevű hely garantáltan belopja majd magát mindkettőtök szívébe. Gasztro beszámolónkat ITT olvashatjátok róla.

 encs.jpg

 

Boldog anyák napját minden anyukának! Ti vagytok a legjobbak!

NIKOLETT N. STYLING

 

Fotók: Lush - A for Colorcam

 

Mert az anyukám mondta...

Anyukám Mondta - A lélek orvossága

Egy kis bort?

A móri bor nagyasszonyával, Csetvei Krisztivel beszélgettünk

Ha tetszett, így lesz ez ezzel is:

Színes harisnyákat tavaszra - Virivee

Szevasz tavasz - új ruhákat a szekrényedbe!

  

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr577375424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása