Színes harisnyákat tavaszra - Virivee

Megjelent: 2015.04.09. 08:00

A napokban egy szuper helyen jártam, prémium csokival kínáltak, és mindeközben csodálatos színeken legeltethettem a szemem. Akit a saját üzletében faggattam, igazi példaképpé avanzsált számomra kalandos, izgalmas életútja és bátorsága miatt. De ki is ő?

virivee.jpg

Grafikus, webdesigner, lakberendező, projekt manager, vendéglátó vállalkozó, divattervező és designer. Ez mind elmondható Vig Virágról, a Virivee márka megálmodójáról és megalkotójáról. Viri kalandos életútja során bebizonyította, hogy nemcsak átlagon felül kreatív, de irigylésre méltóan talpraesett is, hiszen olyan startup vállalkozásokat és projekteket tudhat maga mögött, mint például az e-card.hu online képeslapküldő oldal (melyet Árvay Dénessel közösen alapítottak), vagy a Choco Café Váci Csokizó, amely azóta kinőtte magát a 100 magyar legjobb kávéház közé, és ugyan eladásra került, ugyanazzal az arculattal és választékkal működik továbbra is.

A Virivee prémium kategóriás, kiváló minőségű, egyedi, kézzel festett és nyomott harisnyanadrágokat készít és szállít a világ minden részére, jelenlegi állás szerint közel 40 országba.

 

A márka 2012-ben indult Budapesten, és habár az első két évben csak a nemzetközi piacon volt jelen, 2014 tavaszára megjelentek a magyar érdeklődők is. Legfőbb piaca az USA és Canada, Európában pedig Németország és Belgium. Virág 2015. február végén megnyitotta Budapest belvárosában első harisnya üzletét, ahol immár személyesen is megtekinthetők és megvásárolhatók az egyedi darabok.

Érdekesség, hogy a magyar webshop megjelenéséig a magyar vásárlók 90%-a férfi volt, aki ajándékba vette a termékeket. Volt már olyan férfi vásárló is, aki deklaráltan magának szerzett be egy sárga-piros színátmenetes harisnyát, egy amerikai transzfesztitáról van szó. A legmárkahűbb vásárló pedig egy belga lány, aki 18 darabot tudhat már magáénak a kollekcióból.

virivee2.jpg

A vevők között ugyanakkor megtalálható volt még a hamburgi és a mannheimi Opera is. Mivel nem akartak egy hagyományos mintaboltot létrehozni, így a harisnyák mellé kézműves magyar bonbonok kerültek, nem csoda hát, hogy csak “női bűnbarlangnak” emlegetik. 

Mindemellett a kicsiny bolt önmagában is kellemes vizuális élményt nyújt, már csak azért is érdemes betévedni, hogy megcsodáljátok a kézzel rajzolt falat – melyen visszaköszönnek a harisnyákon is megjelenő minták – illetve a közel 100 éves fagerendákat, amik Kóspallagról származnak egy régi házból. Egyszerűen jól esik bemenni, így ha bárkinek rossz napja van, és felvidulna, vagy csak szimplán egy apró kis kényeztetésre vágyik, itt tárt karokkal, szép, különleges harisnyákkal és csoda finom édességgel várják!

A Virivee-t megtalálod ITT vagy Facebook

A bolt címe: 1072 Budapest, Dob u. 24.

  

NIKOLETT N. STYLING

 

Ha tetszett, olvasd el ezt is:

Szevasz tavasz - új ruhákat a szekrényedbe!

Az 5 legdurvább sminkbaki, melyet te már biztosan nem fogsz elkövetni

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: COLORCAM_MAGAZINE

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr337310064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása