Karácsony/Ajándékok 2.0(14) - avagy Hová menjek vásárolni?

Megjelent: 2014.12.05. 10:57

Záporoznak hozzám a kérdések, hogy hol érdemes stílusos karácsonyi ajándékokat vásárolni. Természetesen mindenkinek válaszolok, de itt van egy kis életmentő lista, hová érdemes mennetek.

mg_001_lr.jpg

Az Erzsébet téri Design Terminál épülete mellett a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a Four Seasons Hotel Greshamben, a Magyar Nemzeti Galériában és a WestEnd City Centerben százötven magyar dizájner egyedi és minőségi termékével várja az érdeklődőket az idei Ajándék Terminál karácsonyi vásár a mai naptól december 24-ig. Először mutatkoznak be például Peter Mero ruhái, a TATZ lemosható tetoválásai és Szabó Zsófi Kis Hungarikumhatározó zsebkönyvei. Idén is ott lesznek a The Four és a NUBU ruhái, Ferencz Vanda ékszerei, a Hannabi bútorai, a NANUSHKA kollekciója, és az IVANKA beton cuccai.

Az Ajándék Terminál kiemelt eseménye lesz a Jótékonysági Design Aukció, amelyen csaknem 70 tervező egyedi tárgyait árverezik el december 17-én. A befolyt összeggel az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját segítik a szervezők.

kar28.jpg

A Nagy Budapesti Kultúrzsibi a Gozsdu udvar szervezésében kerül megrendezésre, és egészen december 23-ig nem csak kiállítókkal és csecsebecsékkel, hanem programokkal is kecsegtet. Lesz klezmer esttől elkezdve Király Viktor koncertig minden, mi szem-szájnak ingere, na meg a fülnek. Az én egyik kedvenc kiállítóm, az Evelyn Illustrations, füzetekkel, bögrékkel és sok szuper cuccal vár titeket december 20-án és 21-én (szombat, vasárnap). De addig is érdemes kinézni, én biztosan teszek néhány kört.

kar27.jpg

Black box concept store, hangulatában összetéveszthetetlen designer üzlet, naponta új cuccok, jó árak, kellemes atmoszféra. 

Projekt Showroom, Ajándékbolt III. Imádom őket, ez egy pop-up store, ami mindig máshol és más formában bukkan fel. Most karácsonykor a Desewffy utca 18-20. szám alatt találjátok meg, december 11-től az általuk összeválogatott csodákat.

Immár hosszú évekre visszanyúló hagyomány, hogy decemberre a WAMP három designvásárral készül. Idén december 7-én, 14-én és 21-én a Millenáris B csarnokában közel 200 kiállító várja mindazokat, akik hazai tervezők társaságában szeretnének a karácsonyra hangolódni. A kiállítók decemberben rekordszámban lesznek jelen, így a B csarnok galéráját is megnyitják a szervezők. Nézzük, hogy a már jól ismert és kedvelt alkotók mellett milyen újdonságokkal vár a december 7-i alkalom. Két kiállító is különleges installációval készül, amolyan vásár a vásárban felütéssel. A fiatal magyar tervezőket és márkákat felvonultató wonderLAB egy saját showroomot rendez be, ahol a boltban forgalmazott márkák egy helyen, stílusos keretek között jelennek majd meg. A Printa két minigalériát varázsol a vásár területére, amelyekben a saját grafikák, nyomatok és más alkotások, illetve a WAMP-on kiállító képzőművészek munkáit mutatják majd be.

kar24.jpg

Király utcai karácsonyi vásárA tavalyi évben először tartottak karácsonyi vásárt a Király utca 8. szám alatt található Central Passage-ban. Idén ez a vásár még nagyobb lesz, és még hosszabb ideig fog tartani, gasztro és design termékekkel egyaránt. December 6-tól egészen 23-ig minden nap 11 órától este hétig. Nyamiii. Namiii.

kar26.jpg

 

Nikolett N. Styling

 

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr466958859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása