Mi is szívtunk a Samsung rendezvényen

Megjelent: 2013.10.04. 13:13
Írta: colorcam

Tényleg érdemes a jövőben lepasszolni a porszívóügynökünket és benézni kicsit a Samsunghoz, ha porcicaölőt akarunk. Brutális szívóerővel és takarítónőket további munkára motiváló designnal támad az új termékcsalád.

SPS_0489.jpg

Az előző héten megrendezett sajtótájékoztatón már ott voltak a zsír új porszívók, amelyek között volt piros és kék, no meg porzsákos és porzsák nélküli kivitel is.

219198751.samsung-vc21f50hudu.jpg

Ha bejár az erősen vedlő golden retriever, arra is van megoldás. A speciális állatszőr kefével ellátott jószággal 530 Wattos teljesítmény mellett szippanthatjuk fel a szőrcsomókat. Bemutattak egy másik modellt is ami porérzékelő szenzorával, magától találja meg a hátrahagyott mocskot koszos felületeket. És még pörög meg forog is.

F700_009_Dynamic6_Urban Green.jpg

„A porcicák titkát a kutatók már megfejtették. Nem is gondolnánk, hogy mennyi szennyeződés száll körülöttünk a levegőben! Valójában a lakásban található kosz javát nem is a cipőnkkel, ruházatunkkal hordjuk be, sokkal inkább egyszerűen csak beszáll a levegővel. Ez a szálló kosz azonban nem csak porból, a talajt képző földből, homokból áll össze, hanem nagy részben tartalmaz elhalt hámsejteket, sőt, a légszennyezésből származó parányi, akár mérgező részecskéket, például ólmot vagy arzént is. Ezek a cseppet sem barátságos anyagok felszippantva a tüdőnk mélyére juthatnak, könnyen megtapadhatnak a kisgyermekek kezén, akik aztán lenyelik azokat, és ezek az anyagok állnak össze a jól ismert porcicákká is. Ezért is kell kiemelt figyelmet fordítani a hatékony porszívózásra” – mondta el a bemutatón Tóth Tamás meteorológus.

Ejjha.

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr605551318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása