Rúzsok extrákkal 2.

Újabb szájravalók

Megjelent: 2017.12.03. 02:20
Írta: colorcam

Minden nő tudja, hogy rúzsból sosem elég, így folytatódik a Rúzsok extrákkal sorozat, melynek első részét ITT olvashatod. Most is három márka termékeit mutatjuk be Nektek, melyeket legalább annyira megkedveltünk, mint az előzőleg taglaltakat, csak választani tudjunk!

pexels-photo-371117.jpeg

 

RIMMEL Provocalips és egy doboznyi meglepetés

A rúzs: Ha nem tettél még le arról a vágyadról, hogy egyszer lesz egy rúzsod, ami akkor is fenn marad, ha vacsorázni, majd bulizni mész és mindennek tetejében még álmaid hercege is megcsókol - akkor most révbe értél! A Rimmel London Provocalips terméke kifejezetten ragaszkodós típus és semmi sem állíthatja meg: sem a hambuger, sem a pezsgő, sem a forró csók, sem egy hosszú éjszaka. A tökéletes ajkak megalkotója két részből áll: magából a folyékony ajakrúzsból és egy finom hidratálóból, amit a rúzs fölé kell kenned, majd megismételned annyiszor, amennyiszer csak száraznak érzed az ajkaidat.

A Provocalips-ek itthon öt olyan árnyalatban kaphatóak, melyek egyike sem hiányozhat egy "rendes" nő kelléktárából. A dolgos hétköznapok legjobb barátja a Dare to Pink visszafogott valamint az I'Call You közepesen rózsaszín árnyalata lesz, míg az esti bulikat a bordós Play With Fire és a pink Little Minx fogja feldobni a csillagos égig, a randin pedig a Kiss Me You Fool tűzvörös szín lesz segítségedre. Van egy nagyon jó hírünk: egy kis ajándékdobozban most tiéd lehet az egyik rúzs, sőt passzoló szempillaspirált és körömlakkokat is találsz majd mellette. Irány a @colorcam_ws-re, hogy a tiéd legyen ez a kis elő-karácsonyi meglepetés, a Little Minx!

snapseed-4.JPG

Extrák: Mint emítettük, a kis doboz a rúzs mellett más termékeket is rejt: így egy szempillaspirált, jelen esetben a Wonder'fully Real keratinos verziót, mely egyszerre hosszabbít és dúsít, mégis természetesnek érzed majd a végeredményt. A körömlakkok a Rita Ora kollekció darabjai, a Little Minx dobozka a Rita's Black fekete és a Fashion Heaven pink árnyalatokat rejti.

 

Színek kavalkádja  - dm Trend It Up

A rúzs: Azaz jelen esetben a dm új trend IT UP családjának Velvet Sence névre hallgató ajakrúzs ceruzája a színek forradalmát hirdeti és nem mellesleg nagyon tartós is! Hialuronsavval hidratál, egyedül talán az illata az, ami kicsit műanyag-hatású, de a végeredményt látva megbocsátom neki. Tavasszal rukkolt elő a dm a trend IT UP-pal, és azt kell, hogy mondjam, bár elsőre csak egy sokadik drogériás termékcsaládot láttam bennük, legelső tesztalanyom, ami egy halványkék körömlakk volt, abszolút meghökkentett: nagyon tartós színben és állagban is, nyugodt szívvel ajánlom bárkinek. Talán a termékek élén színének tartóssága a kulcsszó az összes termék kapcsán, akár a bársonyos finish-ű ajakceruzáról, akár a krémes szemhéjfestékről is legyen szó.

Az élénk színek mellett a nude vonalat erősíti A Crystal Nude rúzs és a Nude Lip Lace ajakfény, előbbi kis csillámokkal is rendelkezik, így ha szolídabb vagy szemhangsúlyos sminket szeretnénk készíteni, biztos, hogy a legjobb barátunk lesz. A szájfény árnyalata is szerelem első látásra, ha még nincs színben hozzá hasonló darabod, feltétlen őt szerezd be!

snapseed-1.jpg

Extrák: Karácsony közeledtével a Bold Glitter körömlakk tuti befutó a vörös-arany csillámokkal, nincs vita, must-have darab. A főleg kevert bőrtípusra javasolt Expert Blotting púder az arcbőr mattítására szolgál, míg az Expert Fixing Spray kettő az egyben termék: ha primerként használjuk sminkelés előtt, akkor összébb húzza a pórusokat és halványítja a pirosas foltokat az arcbőrön, a sminkelés után pedig könnyedén fixálhatjuk vele az elkészült remekművet.

 

KAP Luxury Matt rúzs és a szépítő ecsetek

A rúzs: A Kell a Púder, azaz a KAP elkötelezetten állatkísérlet mentes termékeket gyárt, köztük a Luxury krémes finish-ű és matt rúzsait is (az előbbi hét, az utóbbi kilenc árnyalatban kapható). Bár nem vegán rúzsok, mert tartalmaznak méhviaszt, cserébe viszont tökéletes fedést biztosítanak és nem szárítják az ajkakat. Én a Melrose árnyalatot választottam, ami tökéletes társam a hétköznapokban: nem tolakodó és nagyon elegáns.

Extrák: Satírozó ecset, szemöldök ecset vagy egy laposabb darab? Én néha elveszek a különböző formák és funkciók kavalkádjában, de szerencsére a magyar brand weboldalára látogatva bőséges információt kapunk mindegyik termékről, egész pontosan ITT. Az ecsetek az állatokat védendő taklonból, egy szintetikus anyagból készülnek, melyek puhák, nem hullanak és könnyen tisztíthatók. (Kattints a galériára a fotóért!)

 

Szöveg: Brigi és Anna

Képek: Anna

Borítókép: pexels.com

 

Mi a helyzet?

Rúzsok extrákkal 1.

Légy kedves ír módra! - Human&Kind kozmetikumok

Ezt hordod majd tavasszal, ha ránk hallgatsz!

Üstököst karácsonyra! - Kinek adnánk idén a Comet-gömböt?

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

  

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_M és @COLORCAM_WS

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr9313407797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása