Üstököst Karácsonyra!

Kiknek adnánk idén a Comet-gömböt?

Megjelent: 2017.11.30. 02:20

Egy valamit szögezzünk le az elején: a világért sem akarunk senkit sem befolyásolni, csupán szeretnénk kiemelni azokat, akiknek szívesen gurítanánk be egy gömb alakú díjat a karácsonyfa alá. Akár azért, mert tetszik a muzsika, amit csinálnak, akár azért, mert emberként adnak valami fontosat. Ha úgy érzed, nem élet az élet anélkül, hogy tudd, a Colorcam kategóriánként melyik két emberre szavazna, akkor olvass szépen tovább és utána szavazz itt: rtl.hu/comet

comet2017_lead.jpg

 

Legjobb énekesnő

img_7906.jpg

Az idei mezőny igen erősre sikeredett példakép-esélyes nők szempontjából - két lányt a teljesség igénye nélkül mégis kiemelnénk. Az egyik Kollányi Zsuzsi, aki annak ellenére, hogy komoly zenei utat járt be eddig is, csak most került igazán reflektorfénybe az Eléglesz című számmal. A másik Pásztor Anna, akit a gondolatébresztő dalszövegei mellett azért is kiemelnénk, mert ezt az egész önmegvalósító projektet két kisgyerek mellett csinálja. Respect. 

 

Legjobb énekes 
img_7904.jpg

Ha azt látod, hogy egy díjátadón Fluor Tomi nincs a férfi jelöltek közt, akkor biztosan valami másik országban jársz, vagy a Comet régi, német oldalát nézed. Tomi meg is érdemli a sorozatos jelölést, mert minden évben tud valami újat mutatni. Akárcsak az "ici-picit" más zenét játszó kollégája, Kiss Tibi, aki mindig hoz valami komoly, elgondolkodtató vagy éppen varázslatos dolgot a hétköznapjainkba. 

 

Legjobb zenekar 

img_7903_1.jpg

Ha már Kiss Tibinél és a sok mondanivalót közvetítő zeneszámoknál tartunk, akkor semmiképp sem lehet kihagyni a Quimbyt a nagy kedvencek közül, akik az utóbbi több, mint húsz évben mindig ugyanolyan jók tudtak maradni. A másik nagy kedvencünk az ország legbékésebb formációja, aminek minden eddig kiadott száma gyönyörűre sikeredett: a Margaret Island

 

Legjobb dal 

dal_1.jpg

Az még egy dolog, hogy Majka és Curtis készítenek egy közös dalt, de hogy ebbe a stílusba Király Viktor is belefér egy kicsit Michael Bublé-s hangzással, azt nem hittük volna.  De a dal nagyon jó, nagyon nemzetközi lett és még a klip is király. A másik idei favorit a jelöltek közül a szókimondó Honey Beast. Tarján Zsófi a párkapcsolati kérdések azon részéről is énekel, amiket általában mellőznek a szerelmes dalokban, mindezt pedig elég bátran teszi. Már csak emiatt is jár  tőlünk egy szavazat. 

 

Legjobb klip

mi.jpg

A nyár végi pislákolást tökéletesen elkapó Engedd, hogy szabad legyek című nóta köré rendezett klip az utóbbi időszak egyik legszebb alkotása volt ebben a műfajban a Margaret Island-től. A helyszín és a jelképek is tökéletesen ülnek benne. A másik, komoly filmes megoldásokat sem mellőző alkotás a Quimby: Üzenet nincs című zenevideója volt, aminek szintén járhatna egy Comet-gömb. 

 

Legjobb színésznő

szno.jpg

Ha Hollywoodban lennénk, ez lenne a legmenőbb kategória, amit direkt a gála végére hagynának, csak hogy mindenki szépen végigülje a műsort. Nem is lesz könnyű a döntés, hiszen egymás után készülnek a jobbnál jobb magyar filmek és sorozatok - de azért megpróbálkozunk a választással. Idén a Kincsem című filmben feltűnt egy színésznő, akinek illene több olyan női szerepet adni, ami az egész alkotást a hátán viszi. Ő nem más, mint Petrik Andrea, akit eddig főleg színházban és a Társas játékban láthattunk. Mellette tehetséges kolléganőjét, Ónodi Esztert emelnénk ki, aki az Aranyélet minden részében tud valami izgalmasat mutatni. 

 

Legjobb színész

img_7907.jpg

A remek filmes alkotásokban természetesen nem csak a színésznők, de a színészek is kiemelt figyelmet érdemelnek. Különösen két olyan művész, akik annak ellenére, hogy szinte mindenben szerepet kapnak, amit kamera rögzít, mégsem tűnnek unalmasnak. Sőt, igazi átváltozó művészek, akik akár több párhuzamosan futó projektben is hitelesek tudnak lenni. Ők pedig: Anger Zsolt és Lengyel Tamás

 

Legjobb humorista

img_7909.jpgNem tudom, más is így van-e ezzel, de amikor Kőhalmi Zoltán feltűnik a színpadon, nekem mindig Ady Endre jut róla eszembe, persze nem a betegeskedő, magába forduló költő, hanem az intellektuális humorral megáldott, határozott arcélű mesélő. Szóval Zoli nem csak vicces, hanem mindehhez nagyon okos is, ami üdítően hat manapság, különösen a média világában. Ha pedig az előbb felsorolt erényekkel szintén megáldott Kiss Ádámmal együtt lép fel, akkor garantált, hogy egy órán belül az összes jegyet eladják az előadásra. Ádám azon kevesek közé tartozik, aki bár nagyon népszerű, mégis két lábbal a földön jár, kerüli a bulvár magazinok címlapjait, védi a családját a nyilvánosságtól, és ez nekünk nagyon szimpatikus!

 

Legjobb social media szereplő

img_7910.jpg

Sebestyén Balázs már akkor is social media szereplő volt, amikor még nem is létezett közösségi média. A nyilatkozataival ennek ellenére nem ártana néha vigyáznia, de tény, hogy ő az egyik legnagyobb veterán ezen a területen. A másik figyelemre méltó szereplő Hosszú Katinka, aki a vitathatatlan sport teljesítménye mellett szintén vitathatatlanul az egyik legnépszerűbb véleményvezér, és ráadásul nem a média berkeiből érkezett a közösségi média felületeinek legelejére.

Mi nagyon kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is, nyomj egy x-et alább, hogy lássuk, egyezik-e a véleményünk! :)

Szöveg:

alairas_brigi_1.png

 

Képek: rtl.hu

 

Mizu?

Mitől döglik a blogger és mitől a hirdető?

Audi A4 - Arcoskodás nélkül

Lépj be a mesevilágba! - ERDEM x H&M

Vajon hány parfümöt vehetsz egy Birkin bag árából?

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

  

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_M és @COLORCAM_WS

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr913277571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása