Ezt hordod majd tavasszal, ha ránk hallgatsz!

6+1 kedvenc a Mercedes-Benz Fashion Weekről és a Marie Claire Fashion Days-ről

Megjelent: 2017.11.30. 17:17

Őrült izgalommal vártuk már a pillanatot, hogy megosszuk, melyik volt az a  6+1 alkotás, amit ha lehetett volna, azon nyomban lekaptunk volna a két legnagyobb hazai divatesemény kifutójáról. Ezt a jelenetet azonban elég fura lett volna előadni a Mercedes-Benz Fashion Week-en és a Marie Claire Fashion Days-en is, úgyhogy inkább csendben maradtunk és csak most mondjuk meg a tutit. ;)

img_5707.jpg

NORA SARMAN - MBFWCE

Sármán Nórát nem kell félteni, ha álombeli ruhák elkészítéséről van szó. Főleg akkor nem, amikor az esküvői témakörön csavar egyet és külön a nászútra kezd tervezni. Az egész show alatt az volt az érzésem, hogy a francia Riviérán vagyok egy exkluzív divateseményen, ahonnan ezt a rövid, csipkés topot és ezt a fehér, vízpartra termett sortot azonnal elvinném magammal. Nem mellesleg a kalapot is. 

26706_1.jpg

CELENI - MBFWCE

Cselényi Eszter 2018-as tavasz/nyári kollekciójának egyik főszereplője a narancs szín volt, amit remekül kombinált a sötétkékkel, a sötétzölddel és a meleg hónapok elengedhetetlen fehérével. Ez az összeállítás azért tetszett, mert kifejezetten elegáns módon ugrik ki a hétköznapi viseletek közül. Egyszerre el tudom képzelni egy városi sétán és egy laza esti eseményen is. Nem hivalkodó, mégis extra. Szerintem randizni is simán lehet benne. 

img_8807.JPG

Bodymaps - MBFWCE

Azt eddig is tudtuk, hogy a Société nem foglalkozik akárkikkel, de ennek a strandra termett kollekciónak a láttán azonnal visszatért a napfény az életünkbe. A személyes kedvencem a sok vidám alkotás közül ez a magas derékkal ellátott bikini volt, ami annyira hatvanas évek, hogy a szexuális felszabadulás időszaka külön követeli vissza magának a szettet. Ha Bridget Bardot-sat akarsz játszani a strandon, akkor feltétlen be kell szerezned. 

img_8816.JPG

PRIESTON by NOEMI NAGY - MCFD

Egy nyári zápor sem lehet annyira kemény arc, hogy tönkre tegye a kedvenc bodydat, csak mert éppen tombolni támadt kedve. Főleg, mert a jövő tavasz egyik legpraktikusabb kiegészítőjének nála is sokkal nagyobb arca van, és simán visszaveri a vizet. Nem mellesleg még jól is fest. Botrány. Ahogy az is kellemetlen, hogy eddig nem hordtál még stílusos esőkabátot. Van úgy öt hónapod változtatni ezen a tényen. 

img_8814.JPG

RICHARD ALEXANDER - MCFD

A cicakornis mindent vitt. Ha valakinek nem lenne tiszta: az említett egyed a cuki cica és a cicázó unikornis tökéletes elegye, aki ezentúl boldogan mosolyog a felsődön is. A cicakornis nagyon szereti a rózsaszínt és finoman szólva nem sértődik meg, ha a pulcsidon viseled egy őrült szexi, combvillantós szoknyával és a L'arbre design kiegészítőivel. Ha laza és egyben dögös akarsz lenni: melegen ajánljuk. 

37935.jpg

TOMCSANYI - MCFD

Vannak azok a szettek, amiken valami miatt megakad a szeme az embernek. Először csak a hazai utcákon cseppet sem szokványos színek miatt, aztán: Nézd csak! Az ott egy teniszlabda! A mintás ruhákkal általában az a baj, hogy az ember cuki lesz tőle, ahelyett, hogy nőies lenne. Kivéve, ha a minta stílusosan van elhelyezve és a ruha finom, lenge anyagból készült, ami lebeg a nyári szélben, mindennek tetejében még a szabása is nőies. Akkor nem cuki, hanem kreatívan szexi. 

img_8820.JPG

+1 GOMBOLD ÚJRA WINNER: LÉVAI ZSÓFIA

Az idei Gombold Újra! győztesének ruháit bármikor szívesen felvennénk - de nem valószínű, hogy a tervező a jövő tavaszi időszakra készítette őket. Ezek inkább azok a darabok lesznek, amikkel a januári vagy a februári ruhatárunkat dobhatjuk fel. Senkit sem szeretnénk korlátolni az önmegvalósításban - de ez most inkább karácsonyi ajándék legyen, minthogy a nyuszi lopakodjon be vele. 

gombold.jpg

 Fotók: Mercedes-Benz Fashion Week Central  Europe, Marie Claire 

Szöveg:

alairas_brigi.png 

 

 

 

Mi a helyzet?

Légy kedves ír módra! - Human&Kind kozmetikumok

Üstököst karácsonyra! - Kinek adnánk idén a Comet-gömböt?

Lépj be a mesevilágba! - ERDEM x H&M

Vajon hány parfümöt vehetsz egy Birkin bag árából?

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

  

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_M és @COLORCAM_WS

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr9913355653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása