Helló Július! - A legmelegebb hónap legforróbb programjai

Megjelent: 2017.07.03. 13:32
Írta: colorcam

Felkészülni, vigyázz, kész, rajt: itt az év legizgalmasabb hónapja! Legalábbis, ami a programkínálatot illeti.Számtalan olyan esemény lesz, amit nem hagyhatsz ki - hacsak nem akarsz jövő nyárig búslakodni miatta. Vidéken és Budapesten is pezseg majd az élet. Nézd meg, mitől! 

juli.jpg

07.11-17 / EFOTT FESZTIVÁL / VELENCE

Igazán izgalmasnak ígérkezik az egyetemisták egyik legnagyobb fesztiválja, az EFOTT. A kedvenc magyar együttesek mellett idén olyan nagy fellépők is tiszteletüket teszik az ország második legnagyobb tava partján, mint Sean Paul vagy a HURTS. A számtalan zenei stílust keverő eseményen bemutatkoznak majd a Cseh Tamás Program által támogatott zenekarok, akik közül nem egy esélyes arra, hogy jövőre valamelyik nagyobb színpad meghívott formációja legyen. Ha ez nem lenne elég, akkor azt is elmondjuk, hogy az esemény olyannyira bicikli-barát, hogy külön happening-et is szerveztek egy kis közös tekerésre. 

julius_progi1.jpg

Időpont, helyszín: Július 11-17. Velence

Jegyek: 

Napijegyek: 9.900 Ft

Hetijegy: 30.000 Ft

Facebook esemény

 

07.12-16. / BÁNKITÓ FESZTIVÁL / BÁNK 

A Bánkitó a szponzor nélküli fesztiválok úttörője. A koncerteken, a strandoláson és a fesztivál-hangulatban való elveszésen túl fajsúlyos társadalmi kérdésekről lehet beszélgetni és vitázni a kitömörülő civil szervezetek közreműködésével. Idén az esemény fő témája a korrupció, pontosabban a korrupció ellen való fellépés, a rendezvény jelmondatai, gerillamarketingje is ehhez igazodik. Kulturális szekcióban képviselteti magát a Tünet Együttes és a TÁP Színház, de ezeken kívül a szervezők családi és gyerekprogramokkal is készülnek.

julius_progi3.jpg

Időpont, helyszín: Július 12-15. Bánk

Jegyek: 

Napijegy: 9.000 Ft

Bérlet: 22.000 Ft

Facebook esemény

 

07.12-27./ VÁRKERT MOZI / VÁRKERT BAZÁR

Idén több mozi is nyílt a szabad ég alatt, de mindegyik közül a legszebb és a lenívósabb a rakparton elhelyezkedő alkalmi filmszínház, ahol hazai alkotók híres és méltán elismert filmjeit nézhetjük majd meg egész nyáron. A csodaszépre felújított építmény falai közt júliusban a Tékasztorik, A martfűi rém, a Brazilok és a Kincsem hősei elevenednek meg, akiket augusztusban számtalan más magyar sikerfilm követ majd. Ha szeretnéd elcsábítani azt, akivel első randira készülsz, akkor mindenképpen vedd számításba a helyet. 

julius_progi5.jpg

Vetítések:

július 12. Tékasztorik
július 19. Brazilok
július 26. A martfűi rém
július 27. Kincsem

Jegyek: 2.000 Ft, melyből 300 Ft levásárolható a streetfood saroknál

Facebook esemény 

 

07.14. / FINA NYITÓÜNNEPSÉG / BUDAPEST

Hamarosan kezdetét veszi a vízi sportolók egyik legkiemeltebb eseménye, a 17. FINA világbajnokság, melyet egy hatalmas show-val nyitnak meg július 14-én. A rangos eseményre a Lánchíd pesti hídfőjénél felállított színpadon kerül majd sor. A MÜPA szervezésében létrejövő rendezvényt és a világhírű zenészek koncertjeit a város több pontján is figyelemmel követhetik majd az érdeklődők. A fellépők ruháját Zoób Kati, míg a hostessek uniformisát a The Four tervezte. 

fina.jpg

Időpont, helyszín: július 14. 21:00

Jegyek: az eseményt a városszerte kihelyezett kivetítőkön lehet ingyenesen nyomon követni. 

Facebook esemény

 

07.20-23. / VESZPRÉMI UTCAZENE FESZTIVÁL / VESZPRÉM

Személy szerint én nagyon kedvelem ezt a rendezvényt. Egyrészt azért, mert különleges, másrészt azért, mert igazán kreatív keretet ad a fiatal zenekarok bemutatkozásának. Ha némi friss húsra fáj a fogad és el akarsz tölteni egy igazán laza hétvégét a Balatonhoz közeli történelmi városban, akkor semmiképp sem hagyhatod ki ezt a kellemes kis fesztivált. A pár nap zenei újdonságai mellett lesznek már bejáratott fellépők és olyan érdekes kiegészítő programok is, mint a garázsvásár.

julius_progi2.png

Időpont, helyszín: Július 20-23. Veszprém

Jegyek: ingyenes

Facebook esemény 

 

07.21-30. / MŰVÉSZETEK VÖLGYE / KAPOLCS

A nyár egyik legszabadabb programja a kapolcsi fesztivál, amit idén már 27. alkalommal szerveznek meg. Az esemény abban a szerencsés helyzetben van, hogy sikerült megőriznie az eredeti arculatát amellett, hogy az utóbbi években a mainstream művészeti szereplőket is beengedik a csodaszép falusi udvarokba. Ha szeretnél egy picit elrugaszkodni a valóság talajától és arra vágysz, hogy kiéld a kreatív énedet, akkor fogd a sátorfád (szállás már nem lesz, de sátorral az igazi) és irány a meseszép Kapolcs! 

julius_progi4.jpg

Időpont, helyszín: Július 21-30. Kapolcs

Jegyek:

Napijegy: 3.500 - 4.000 Ft 

Bérlet: 10.000 Ft- 35.000 Ft 

Facebook esemény

 

Fesztiválon innen és túl

CUPCAKE - KRÉMES VARÁZS A VÁR ALATT

Csak te és a parfümöd - idén nyáron kinek a fejét csavarod el?

RÉTES ÉTTEREM - BALATONI ÍZEK SALLANGOK NÉLKÜL

 

  

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_M és @COLORCAM_WS

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr4412645055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása