5+1 szuper Halloween-jelmez, amit otthon is elkészíthetsz

Megjelent: 2016.10.22. 17:12

Alig várod minden évben, hogy előkapd a kedvenc horror filmjeidet és összejöjjetek a haverokkal egy estére, ahol mindenki beöltözik, miközben a gonoszan pislákoló töklámpás fénye mellett megviccelitek egymást? Hogyha éppen te vagy a soros "házigizda", akkor nem árt, ha jó kis kosztümöt eszkábálsz magadnak, mondjuk a következő módon...

halloween5.jpg

 

1. Wednesday Addams a nappaliban

Addams-ék nagy dumás sarjával nem tudsz mellé fogni. Vedd szépen egymás felé a blúzt és a fekete ruhát, úgy, hogy hagyod kilógni a gallérokat. Ha ezzel megvagy, akkor precízen simítsd el a fehér részeket, mintha a szigorú külső lenne számodra az első számú dolog az életben. A tökéletes hatás eléréséhez szükséged lesz még egy kis kézügyességre ahhoz, hogy szépen befond a hajadat, illetve pár hajkoronába csatolható tincsre, ha nem érted még el Wendnesday fürtjeinek hosszúságát. Hogyha ennél is drámaibb hatásra vágysz, akkor tanulj be párat a "kissé gonosz" lány szövegeiből. 

img_1233.JPG

 

2. Egy ártatlan tekintetű, de velejéig romlott baba

Mind ismerjük azokat a horror filmeket, melyek kedves arcú babákról szólnak, akiknek nincs jobb dolguk, mint kikészíteni a ház lakóit. A hátborzongató mozik annyira lehúzták a játék reputációját, hogy a kislányok szinte már nem is könyörögnek értük a gyerekbolt kirakata mellett.  Ha úgy érzed, ez nem véletlen, akkor fogj egy csinos kis ruhát, amit bármelyik H&M-ben, Bershkában, vagy turkálóban beszerezhetsz, és láss neki a képen látható módon a kulcs elkészítéséhez. Ha ezzel is megvagy, akkor fogj egy tűzőgépet és tűzz egy gumi szalagot két oldalról a henger végére, bújj bele, majd a ruha elvágott részéhez igazítsd majd el magadon. 

img_1239.JPG

 

3. A Fűrész felesége 

Az egy dolog, hogy Mr.Jigsaw egy szemétláda, de mi van a feleségével, aki mindeddig sunyin meghúzta magát a háttérben? Mrs.Jigsaw bizony igazán gonosz és pontosan ugyanolyan sminket visel, mint kedves férje, aki nagyon szeret biciklizni a lakásban. A tökéletes Jigsaw-neje jelmezhez azonban nem lesz elég felvenned a nadrágkosztümöt egy piros csokornyakkendővel, elő kell kapnod a kézügyességed, vagy legalább vásárolnod egyet a népszerűtlen gyilkost ábrázoló álarcok közül. A videóban mindent megtalálsz, ami egy valódi Mrs.Jigsaw makeup-hoz kell, de ha ránk hallgatsz, nem hagyod ki a gyerekbringát se...

 

4. Samara a tévéből  

Igazi, klasszikus horrorfilm-történeti pillanat, amikor a meggyötört kislány kimászik a tévéből, miután jól körbe telefonbetyárkodta a környéket. Ez a jelmez nem igényel különösebb tudást. Elég hozzá egy fehér ing vagy ingruha, amivel több turkálóban is találkozhatsz. Szerencsére, a parókát se szükséges túl gondolni: kell egy nem túl szép, de hosszú, fekete haj, amit ilyenkor árulnak a drogériákban és a Claire's-ben is. A frizurádat viszont mindenképpen előre kell fésülnöd és egy kis vízfestékkel pedig koszold össze a fehér ruhádat. Ha igazán vicces akarsz lenni, tiltsd le a számodat és hívj fel minden barátot, akivel az utadba került... 
img_1254.JPG

 

5. Támad az öngyilkos osztag!

Mint az köztudott, nincs olyan dolog, ami Margot Robbie-nak rosszul áll - még az öngyilkos osztag Harley Quinn szerepe sem. Az idei év képregényfilm sztárjának bőrébe pedig sokkal egyszerűbben bújhatsz, mint elsőre gondoltad volna. Vételezned kell némi arcfestéket, amit akár egy játékboltban is beszerezhetsz, és "véletlenszerűen" eloszlatni az arcodon, mintha épp a cirkuszi öltözőben készülődnél. Ugyanez érvényes a hajadra, amit hajkrétával is megfesthetsz. A festék mellett, amiből a maradék a hasadra és egyéb kilógó testrészeidre kerül, be kell szerezned egy szétvagdosásra szánt sortot és fehér felsőt, amit a képen láthatóan szépen átfestesz és szétszabdalsz. A dolog nehezebb része a korábban divatos magassarkú "sportcipő". Ennek beszerzéséhez javasoljuk a Boltkórosok nevű Facebook csoportot, de az se baj, ha Converse-zel párosítod. 

img_1263.JPG

 

+1 Szellem

Ha semmi, de semmi kézügyességed sincsen, és már előre látod, hogy el fogsz csúszni időben a tökfaragással, akkor a legegyszerűbb a klasszikus kísértet jelmez. Ehhez csak egy lepedő, egy olló és esetleg egy kis vízfesték kell, de egy fényfüzérrel fel is tudod dobni a szetted. Kicsit lejárt, de épp ezért biztos lehetsz benne, hogy nem lesz senki máson ilyen. 

img_1271.JPG

Szöveg:

web_ala_i_ra_s_brigi.png

  

Whoooo:

Így faragd a töködet - útmutató 

Kísértetek töltötték meg a sorokat Csehországban

Ronda és finom: rém egyszerű falatok Halloween éjszakára 

Félelem és reszketés a nappaliban: ezek a világ legrémisztőbb kísértetházai

 

Kövessetek minket Bloglovin'-on is, hogy ne maradjatok le egyetlen blogbejegyzésről sem! 

  

Haverkodjunk Facebookon is: WWW.FACEBOOK.COM/COLORCAMMAG

Instagram: @COLORCAM_WS

Kérdésed vagy észrevételed van? Esetleg figyelmünkbe ajánlanál valamit?

Oszd meg velünk kommentben vagy írj a HELLO@COLORCAM.HU-ra! 

A bejegyzés trackback címe:

https://colorcam.blog.hu/api/trackback/id/tr5711821599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása